FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nažalost Janjoš nije prošao za predsjednika u kantonu Sarajevo
-
- Kontakt:
Čala nije prošao kao predstavnik kantona Sarajevo toliko o našem uticaju . Ne možemo ni u kantonu do neke pozicije a kamo li u državnom savezu .
Ko je i kakav je ovaj sto je predsjednik?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Po cemu si zasluzio da neko glasa za tvoje ljude. Ni radom ni kriminalom ne mozes do pozicije.
Nisu u stanju obezbijediti 14 glasova za Janjosa a kao borili bi se protiv Vice. 

ma nek se prodaju igrači 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- luckystrike
- Kontakt:
Šteta za Čalu. Mada sam mišljenja da mu je hajr u ovome, sačuvat će zdravlje.
Ne znam samo čija je sramota veća, Ismirova zbog kandidata za NS FBiH ili "boraca" koji su uzeli lovu a nisu uspjeli obezbjediti ruke za kandidate.
Ne znam samo čija je sramota veća, Ismirova zbog kandidata za NS FBiH ili "boraca" koji su uzeli lovu a nisu uspjeli obezbjediti ruke za kandidate.
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Necemo puno moralisat, shvatam zasto je nekome problem, ali nije kao da u petak navecer nece biti puni sarajevski klubovi sa prekomjernom konzumacijom od narkotickih supstanci do alkohola.BegovicRamiz je napisao/la: ↑04 jun 2025, 20:55pivu pred Bajram sponzorisu
sta nam ovo rade moj Nedime
U tom cijelom zlu, slika pored pivare (kao i jednog simbola ovoga grada - historijski gledano) nije uopste neko zlodjelo.
A mozda si i sarkastican, pa sam dobro foru popusio
1946
Jedan glas NEVAZECI jedan nije glasao..koje ovaj Sto je pobjedio cim se bavi koje njega kandidovo, i koje gladao za njeg
-
- Kontakt:
Ma jesi li to Ti, ahbabu ?

Ovo za pomozi.ba, necu komentarisati, ali znam okrenuti 5-6x sitno, za penzinera masAllah.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Dje si ti ahbabu? Kako si mi, kako zdravlje?Samozdravlje je napisao/la: ↑05 jun 2025, 00:08Ma jesi li to Ti, ahbabu ?![]()
![]()
Ovo za pomozi.ba, necu komentarisati, ali znam okrenuti 5-6x sitno, za penzinera masAllah.![]()
Drago mi je da si opet tu. Ja ponekad svratim ovako ali svaki put uvjek sa novim nikom

Ma znam ja da si ti dobar insan i da pomognes koliko mozes. Ja sam ih prestao podrzavati onoga dana kada su narkomanima sa juga grbavice dali pare.
Hvala brate Vanja. Forum je za zaebancije a moze se ponekad i nesto fino i pametno procitati. Ali ima nas svakakvih jbg. Neki sve to uzimaju previse licno. A sto se tice ove teme pomozibre, ponovio sam 100 puta, valjda je dovoljnoVanja8 je napisao/la: ↑04 jun 2025, 16:34E ovo je istina, nema ti vi pojma kakva je Tobe ljudina, jedan i jedini...
Tobe, vazda kapa do poda, zna nas nekolicina koliko si ti dao za pomoc ovoj drzavi...![]()
![]()

-
- Kontakt:
Hvala, dobro je zdravlje , koje su godineosam je napisao/la: ↑05 jun 2025, 00:55Dje si ti ahbabu? Kako si mi, kako zdravlje?Samozdravlje je napisao/la: ↑05 jun 2025, 00:08Ma jesi li to Ti, ahbabu ?![]()
![]()
Ovo za pomozi.ba, necu komentarisati, ali znam okrenuti 5-6x sitno, za penzinera masAllah.![]()
Drago mi je da si opet tu. Ja ponekad svratim ovako ali svaki put uvjek sa novim nikom![]()
Ma znam ja da si ti dobar insan i da pomognes koliko mozes. Ja sam ih prestao podrzavati onoga dana kada su narkomanima sa juga grbavice dali pare.

uzimati, taj napada postenog jarana @feru i mene cestitog.

Tvoja je stvar oko pomozi.ba , ali ako je to jedina greska u ovih 10-15 g.(??),mozda treba halaliti. No do tebe je.
Ne pomaze onaj ko ima, nego onaj kome je to u genima. Vozdra ahbabu, ma gdje da si

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Nemoj da zovem Nancy iz Amerike pa da ona kaze koliko ste vas dvojica dobri...Samozdravlje je napisao/la: ↑05 jun 2025, 01:09Hvala, dobro je zdravlje , koje su godineosam je napisao/la: ↑05 jun 2025, 00:55Dje si ti ahbabu? Kako si mi, kako zdravlje?Samozdravlje je napisao/la: ↑05 jun 2025, 00:08
Ma jesi li to Ti, ahbabu ?![]()
![]()
Drago mi je da si opet tu. Ja ponekad svratim ovako ali svaki put uvjek sa novim nikom![]()
Ma znam ja da si ti dobar insan i da pomognes koliko mozes. Ja sam ih prestao podrzavati onoga dana kada su narkomanima sa juga grbavice dali pare.Znam ja da si Ti ok covjek. Eto i onaj @Vanja8 kaze, ali ko ce njega za ozbiljno
uzimati, taj napada postenog jarana @feru i mene cestitog.Slucajno navratih pred spavanje. Javi kad mjenjas nick, mozda cesce pogledam pdf
![]()
Tvoja je stvar oko pomozi.ba , ali ako je to jedina greska u ovih 10-15 g.(??),mozda treba halaliti. No do tebe je.
Ne pomaze onaj ko ima, nego onaj kome je to u genima. Vozdra ahbabu, ma gdje da si![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Fakat se neki ljudi nasladjuju neuspjesima, jel to moguce? Cim se nesto lose desi izadju iz pecina da proseru.
A nigdje ih kad se desavaju pozitivne stvari.
Bolestan narod komplet.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Pojedinci a ne narod. Za žaljenje su a ne za citiranje i diskusiju.pjankesarajevo je napisao/la: ↑05 jun 2025, 08:57Fakat se neki ljudi nasladjuju neuspjesima, jel to moguce? Cim se nesto lose desi izadju iz pecina da proseru.
A nigdje ih kad se desavaju pozitivne stvari.
Bolestan narod komplet.
Za ne povjerovat je da smo opet izigrani vezano za savez i da će raspali skretničari imati svoje pretstavnike u savezu a mi izvisili kao i obično.
Neka je stid i sram svakog ko radi u klubu od Šoje pa do Mirvića.
Zar smo toliko nesposobni i nemamo ljude u i oko kluba koji znaju raditi svoj posao?
Zar smo toliko nesposobni i nemamo ljude u i oko kluba koji znaju raditi svoj posao?
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Znaju svi raditi posao ali nemaju svi iste interese.enzo1 je napisao/la: ↑05 jun 2025, 09:25Za ne povjerovat je da smo opet izigrani vezano za savez i da će raspali skretničari imati svoje pretstavnike u savezu a mi izvisili kao i obično.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Benjolos, Fudo, Hajdeee, hase73, HordasFks, laznokrilo, Rajvosa4ever i 108 gostiju.