InatSilniBosanski je napisao/la: ↑05 jun 2025, 12:51
HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑05 jun 2025, 12:24
InatSilniBosanski je napisao/la: ↑05 jun 2025, 12:14
Ma sve stoji, Spahalicu treba i mamu i zenu, ali smo i mi dosta omeksali kao narod postali smo pizde i to zesce.
Bilo je ovih kradja uvijek, ali da zakidas Jedinstvo u Bihacu trebala su volovska muda. Sjecaju se ovdje stariji kako je to prije izgledalo i kakav se pritisak pravio. Pistolji su se nosili Pod Borice. Sad smo docekali da nas neka gnjida iz Mostara proganja i niko nista.
Pa jel treba dozvoliti da nas i sljedece sezone ker zakida. Ja kazem po 1000 put na ovom forumu, da su jedini ostali odani kodeksima rodjeni i pokazali kako se bori protiv mafije kad sistem zakaze. Ja ih ne volim poslije svega sto je bilo, kao sto i i i ne vole nas al to je cinjenica.
Pa zbog tih pistolja koji su se ne tako davno potezali u svlacionici, prije par sezona je to bilo, i slicnih stvari i jeste sada bili naciljani za izbacivanje. Od saveza, do ostalih klubova... I moras biti realan, da bi se borio protiv necega, valjda ne treba biti saucesnik u tome. A vasih hajmo reci zadnjih 6-7 sezona je sve samo ne "prava borba za fer i postenu Prvu ligu federacije". Nema na kakve nacine niste znali izboriti opstanak. Taj nacin rada uprava, skupite 7-8 bodova u prvom dijelu, onda na razne nacine u drugom dijelu skupite 30-40 bodova kao Barcelona, napravila je to da ste postali jedna od najomrazenijih ekipa svima u ligi. Neke se stvari moraju pocupati iz korijena, pomesti ispred svog praga, pa onda krenuti u neku postenu borbu. Bez ljutnje, samo trebamo biti realni.
Ali opet vrtis pricu koja nema veze sa istinom, ja sam opet misljenja da si dobar momak i da ne mrzis ni Jedinstvo ni najhrabriji dio nase drzave.
Moras brate napraviti razliku izmedju, navijaca i uprave. Mi ovdje evo konkretno prozivamo sve te zadnje uprave i malverzacije koje su radili. Pa bolan ne bio, ja sam bio na ogradi Sile Nebeske jos 2010 smo pjevali “Igraj hrabro Jedinstvo igraj bez namjestanja”. Napravili smo skupstini i uzeli lopovima klub zakleli se da necemo igrati vise nikad dogovorenu utakmicu.
Ne mozes to dvoje stavljati nikako u isti kos. To sto nas niko ne voli ne samo u ligi vec u citavoj drzavi je neka druga prica, a upitaj sam sebe jel to ispravno ja ti necu nista reci. Kriminal je u cijelom Bh. fudbala a vrhunac borbe protiv toga je pisanje statusa. Rodjeni su u sezoni kad su mogli “pregovarati” ustali protiv svega toga i napali sudiju. Ja im skidam kapu na tome, ja nisam za nasilje ali ne postoji drugi nacin trenutno. Pogotovo ne u Prvoj ligi, znaci svi su ostali posteni, TOSK tvoj isto nikad nije dogovorio utakmicu jel tako?
Da ne govorim o Drljevicu i Gorazdu, Capljini dok je harala, evo ove sezone Tomislavu i slicno, jedino je problem Jedinstvo.
Nema ovdje postene ekipe, mozda su bili Rahić i Radnicki zato su izletili brže nego su ušli.
Ma ne mrzim brate, bolje igrati u Bihaću, nego u lijevim mjestima. Uz duzno postovanje, bio sam blizu kluba i dosta stvari znam kada se to desavalo, gdje su sudije priznavale koja je osoba imenom i prezimenom s utokom ulazila u svlacionice. Ali dosta, nije to prica za svakoga, a pogotovo ne ovdje o tome da se pise.
Evo nije mi bilo mrsko izvaditi vas plasman zadjih 7 sezona + plus ova.
23/24. 14. mjesto od 16 ekipa
22/23. 11./16
21/22. 13./16
20/21. 08./16
19/20. 14./16
18/19. 08./16
17/18. 14./16
Znaci od 8 zadnjih godina, samo 2 sezone ste bili 8., ostalo je sve bila mrtva borba za opstanak. Koliko je ekipa za ovo godina oplakalo

Hocu da kazem da ste statisticki ubjedljivo najgora ekipa po pitanju toga, znaci malte ne nije bilo sezone da se nije spašavalo zadnju tekmu, a zanimljivo uvijek se ostalo u ligi.
Ja evo prvi, navijam da se vi borite uvijek za prva 3 mjesta, I da na derbi dolazimo da se fajtamo za vrh, a ne kao do sada...