FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Nico Williams > Raphinha
Roque > Lewandovski
Da se rodju pitao Barca bi završila šesta
Roque > Lewandovski
Da se rodju pitao Barca bi završila šesta
Jeb'o mu Diaz više ženu iskvarcanu jest zagrizo smrad neuki k'o da je Eusebio.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
…instead, he shared the amount with coaching staff, with each member receiving around €10K — reports Mundo Deportivo today.
Znaci glupan bi dao 70 miliona za rezervno krilo. 

Kakvi potezi Pedrija. Najbolji vezni svijeta.
kupiti nica williamsa veceras/nocas, najkasnije sutra
- jasonstatham
- Kontakt:
Mislim da nije teško skontati šta im je plan. Kupiti krilo i gurati Raphinhu, kroz desetku uvoditi ga u posao špica umjesto Lewe.
Nico se večeras baš potrudio da pokvari planove sa Diazom. Puno bolje stoji i igra u reprezentaciji nego u Bilbaou. A i računica je tu, zašto dati sa stranca 85, kad možeš za Španca 58. Jedino ne znam koliko traži mali za sezonu, a obzirom da ima 15 mil gore, nije budala.
Nico se večeras baš potrudio da pokvari planove sa Diazom. Puno bolje stoji i igra u reprezentaciji nego u Bilbaou. A i računica je tu, zašto dati sa stranca 85, kad možeš za Španca 58. Jedino ne znam koliko traži mali za sezonu, a obzirom da ima 15 mil gore, nije budala.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Desetka je rezervisana za 55 miliona placenog Olmu, tako da taj plan otpada.jasonstatham je napisao/la: ↑05 jun 2025, 23:29Mislim da nije teško skontati šta im je plan. Kupiti krilo i gurati Raphinhu, kroz desetku uvoditi ga u posao špica umjesto Lewe.
- MoodyReboot
- Kontakt:
Kao što smo pisali mi koji se malo kao i razumijemo u fudbal
, Nico je idealno rješenje za to lijevo krilo. Odlično se slaže s Yamalom, jeftiniji je od kolumbijske prevare i nema sumnje da bi bio sjajno pojačanje. Još samo da to permanentno usrani Deco vidi i shvati da je idealan trenutak za dati novac na njega, ako već želi pojačati krilnu poziciju.

- MoodyReboot
- Kontakt:
Araujo je nastavio s lošom formom i u dresu Urugvaja, skrivio je penal protiv Paragvaja i izgubili su 2-0.
S druge strane, mediji u Kataloniji pišu da je Chelsea ponudio 75 miliona eura za Fermína. Ne znam koliko je to realno, ali ako je zaista takva ponuda, ja bih ga upakovao i poslao ga u London.
S druge strane, mediji u Kataloniji pišu da je Chelsea ponudio 75 miliona eura za Fermína. Ne znam koliko je to realno, ali ako je zaista takva ponuda, ja bih ga upakovao i poslao ga u London.
Prodaš Fermina i ostaneš na Olmu koji je hvala Bogu uvijek zdrav.
Don't hate what you don't understand.
- MoodyReboot
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ako se dovede krilo svakako će Raphinha na poziciju 10-ke. Bar se tako pisalo po katalonskim medijima. Mada ne bi ja prodavao Fermina ako ovaj baš ne želi ići. Takav igrač je uvijek potreban, ako ništa onda bar zbog širine klupe.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.