FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Hej cirkusa od kluba. Jbeni Como i jbeni Fabregas tebe vozaju 2 dana da bi na kraju bilo prc.
Jbo vam Fabregas mater. Da je Mou ne bi ga ovoliko ganjali i molili. Kolko jadno.
Daj Mottu.
Jbo vam Fabregas mater. Da je Mou ne bi ga ovoliko ganjali i molili. Kolko jadno.
Daj Mottu.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Izgleda da je Chivu novi trener, anno zero here we come.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ako neće Fabregas onda je najmanje loša opcija od preostalih De Zerbi. Nadam se da će barem ovi koji su priželjkivali otkaz Inzaghiju biti sretni. Ne znam koga su očekivali da ćemo dovest kao zamjenu, možda Kloppa
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ovo je i meni prosli kroz glavu, nema veze uzivat cemo svi skupa u sunovratu ovaj put.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Nije dobio otkaz. Sam je otišao. I još uz sve to pregovarao sa arapima zadnja 2 mjeseca.
Posro se po klubu ko najveći cigan.
Posro se po klubu ko najveći cigan.
On je imao ugovor i za narednu sezonu i nije mogao otići bez da ga Inter pusti, isto kao što evo Fabregas bi želio nama al ga Como ne pušta. Barem smo mogli od Arapa dobit koji milion za "transfer" trenera a naši gospodski sporazumno raskinuli. Za razliku od igrača sa trenerom ne smiješ pogriješiti tj. moraš kako znaš i umiješ dovest prvog pika a ne rezervne opcije. Ako već nisi imao dobru zamjenu onda nisi trebao puštat Inzaghija još.
Zadnja izmjena: Biscione, dana/u 05 jun 2025, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
ne mijenja činjenicu da ste tražili da se makne Simone.
Novi domaći dresovi predstavljeni.. ne izgleda toliko loše kolko sam mislio da će bit, čak mi se i sviđa kako izgleda zadnja strana. Možda da su naprijed prave pruge bi bio top, ovako malo čudno.. al naviknemo se već
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
To ne mijenja cinjenicu da je nekolicina vas ovdje njemu zeljela da bude bivsi, psovalo mu majku prizeljkivala smrt i slicno, a mozda samo mozda bi ostao da mu u zadnja 2 mercata najskuplje pojacanje nije bio rezervni golman i Palacios za kojeg nitko od nas nije ni cuo do jucer.
Nije ni bitno na kraju krajeva, ja sam znao da nitko normalan nece doci u klub koji ima tim prosjeka godina 30+, koji igra sustav kojeg svega 4-5 timova na svijetu igra, nije u stanju osvjeziti ekipu, jednom u 4 godine sa 1 normalnim igracem a da mu ugovor ne istjece ili nije istekao. Zasto bi iti jedan trener tu dosao osim onoga koji ce samo klimati glavom i raditi sa onim sta mu serviraju Marotta, Ausilio i Baccin.
Nije ni bitno na kraju krajeva, ja sam znao da nitko normalan nece doci u klub koji ima tim prosjeka godina 30+, koji igra sustav kojeg svega 4-5 timova na svijetu igra, nije u stanju osvjeziti ekipu, jednom u 4 godine sa 1 normalnim igracem a da mu ugovor ne istjece ili nije istekao. Zasto bi iti jedan trener tu dosao osim onoga koji ce samo klimati glavom i raditi sa onim sta mu serviraju Marotta, Ausilio i Baccin.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ma nek je otišao. Nakon one bruke u finalu,gdje je bilo očigledno da je nešto puklo. Vrijeme je bilo,al nije trebao gospodin u najvažnijem dijelu sezone pregovarat s arapima.
Jel Piero doveo Chivua? Đe Marotta sa tom magijom? Iz jbenog Coma trenera ne mogu uzeti.
Al nije mi iskreno ni krivo za Chivua. Vojnik je kluba već godinama i nek se oproba.
Forza Inter.

Jel Piero doveo Chivua? Đe Marotta sa tom magijom? Iz jbenog Coma trenera ne mogu uzeti.
Al nije mi iskreno ni krivo za Chivua. Vojnik je kluba već godinama i nek se oproba.
Forza Inter.
Jel ovo onaj sto je od 0-2 sa 100puta slabijom ekipom našamarao Simonea.....Neloš izbor, ima CWC da se dokaže 

#SuningOUT
I dalje ne mijenja cinjenicu da je donio samo jednu titulu, a dvije je on svojim znanjem izgubio....
To sta ce biti poslije njega nije bitno, jer on je morao biti bivsi...
To sto ce se vas par nasladjivati ako ne bude islo je nesto drugo...
Nadam se da ce Motta biti trener...
Ipak Chivu, pa ajde da i to vidimo...
To sta ce biti poslije njega nije bitno, jer on je morao biti bivsi...
To sto ce se vas par nasladjivati ako ne bude islo je nesto drugo...
Nadam se da ce Motta biti trener...
Ipak Chivu, pa ajde da i to vidimo...
- Riquelme1921
- Kontakt:
Kakvo je opravdanje igračima da su saznali prije utakmice o Inzaghijevom odlasku? Pa igraju za svoje karijere igraju da osvoje Ligu prvaka prvi put u životu. Ne igraju za Inzaghija yebo ih on. Ako im je to fakat alibi onda su isto momčići koje cura u pubertetu ostavi pa se ovome više ne živi.
A sa Chivuom top4 naredne godine.
A sa Chivuom top4 naredne godine.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
Gledaj opravdanja za tjeranje Mistera hahaha isti oni koji će tjerati novog trenera za 3 mjeseca. Živi bili pa vidjeli.
1921
S obzirom kakav je rasplet dogadjaja ocekujem da barem 1 ili 2 stozerna igraca dignu sidro a da im zamjena bude neka olupina bez ugovora ili netko tko se moze na posudbu dovesti iz serie a.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Samo nek je ovaj gvnar otišao s klupe...
A ako su Marotta i ekipa tako jaki,neće biti problem napraviti ponovo finu ekipu.
Ovaj zadnji scudetto bi i Chivu uzeo.
A ako su Marotta i ekipa tako jaki,neće biti problem napraviti ponovo finu ekipu.
Ovaj zadnji scudetto bi i Chivu uzeo.
Chivu ima bolje rezultate u ovoj sezoni sa Parmom protiv vrha tabele, nego nas genije sto je otisao...
A eto ako nista i on fura ovu 352, pa tako da nece biti revolucija nikakvih, vec par promjena i dalje nastaviti....
I jbg nije talijan
A eto ako nista i on fura ovu 352, pa tako da nece biti revolucija nikakvih, vec par promjena i dalje nastaviti....
I jbg nije talijan

Ja bih čak i Mourinha, Mottu i Palladina (ne znam zašto se on me spominje) prije Chivua/Vieire. Chivu/Vieira baš posjeća na poteze koje su Branca i Ausilio vukli u banter eri. Sve se nešto nadam da su to samo dezinformacije i da Marotta radi na nekom kvalitetnom.
To znaci da ce igrati finale LPa i biti u bod od prvog mjesta, ok vidit cemo.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Vidi meni nije u interesu da se ovdje podijelimo u one eto vam trazili ste gledajte i ove druge...
Da je doslo do zasicenja se vidi na rezultatima i to je to...
Ispade da vi sto ste za Inzaghia jedva cekate da se sve raspadne, pa da mozete pricati...
Inter je na ovaj put krenuo prije Inzaghia on ga je odrzao i posustao na kraju, sad sta ce biti u nastavku vidjet ćemo....
Ako nista Chivu koliko i bio los zasluzio je respect zbog onoga u prošlosti, a ne na prvu ga razapeti
Inzaghi je od ove ekipe napravio ozbiljnu masineriju, ekipu o kojoj su svi mediji pricali. Inter nikad nije igrao ljepsi fudbal nego pod vodstvom Inzaghija. Da je mogao uzeti jos poneki trofej, definitivno jeste, da je trebalo malo srece, jeste. Ali sta je tu je. Slijedi nova realnost. Volio bih da grijesim, ali dva koraka unazad od sledece sezone.Huska je napisao/la: ↑05 jun 2025, 16:17Vidi meni nije u interesu da se ovdje podijelimo u one eto vam trazili ste gledajte i ove druge...
Da je doslo do zasicenja se vidi na rezultatima i to je to...
Ispade da vi sto ste za Inzaghia jedva cekate da se sve raspadne, pa da mozete pricati...
Inter je na ovaj put krenuo prije Inzaghia on ga je odrzao i posustao na kraju, sad sta ce biti u nastavku vidjet ćemo....
Ako nista Chivu koliko i bio los zasluzio je respect zbog onoga u prošlosti, a ne na prvu ga razapeti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.