Ubijedjen sam da ce biti debbila koji ce spocitavati barbi jer im nismo uvalili 5 komada do poluvremena
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Da je još uzeti slovence onda ponovo SM u septembru pa da se uđe u taj pozitivan niz, mišljenja sam da bi čak cijele kvale mogli završili bez poraza.
Lagan na kartonima, taman da se ovi naši očiste do AustrijePravdu na utakmici BiH - San Marino će dijeliti portugalski arbitar Luis Godinho.
Radi se o 39-godišnjem sudiji koji je ove sezone sudio na 38 utakmica, a obavljao je posao na raznim nivoima takmičenja - od Evropske lige (4 utakmice), Konferencijske lige (1), prve portugalske (19), duela Lige nacija (1 u B i 1 u C ligi), pa sve do druge portugalske lige (5) i tuniške prve lige (3 utakmice).
Ako je suditi po statistici, veoma lako se odlučuje na pokazivanje kartona, te je u 38 utakmica ove sezone pokazao 178 žutih kartona, odnosno 4,7 u prosjeku.
Godinhu će pored aut-linija asistirati sunarodnjaci Rui Teixeira i Pedro da Mota, dok će u VAR sobi biti Andre Narciso i Helder Malheiro.
Ako nije tvoje ime, mozes. To je sigurno. Da li ce biti karti, to ne znam.ZmajOdBosne33 je napisao/la: ↑05 jun 2025, 17:53Treba mi informacija sigurna. Da li ce biti karti i na dan utakmice i da li ce se moci uci ako nije moje ime na njima?
Mogu li uci sat prije pocetka da me ceka moje mjesto ili da se spremim na prepiranje sa securityem da skloni nekog231983 je napisao/la: ↑05 jun 2025, 18:16Ako nije tvoje ime, mozes. To je sigurno. Da li ce biti karti, to ne znam.ZmajOdBosne33 je napisao/la: ↑05 jun 2025, 17:53Treba mi informacija sigurna. Da li ce biti karti i na dan utakmice i da li ce se moci uci ako nije moje ime na njima?
Jedino ako uhvatis nekoga na crno da prodaje.ZmajOdBosne33 je napisao/la: ↑05 jun 2025, 17:53Treba mi informacija sigurna. Da li ce biti karti i na dan utakmice i da li ce se moci uci ako nije moje ime na njima?
A to zaboravi hehe, to ti u BiH vrijedi samo u pozorištu. Ovdje gdje stanes, stani i uzivaj. Preporucujem ti da najkasnije u pola 2 budes pred stadionom u redu za ulazak. Mislim da cak i nisu obiljezene stolice na B.P., a i da jesu, nema pravila, gdje zauzmes, tvoje jeJavierBosnia je napisao/la: ↑05 jun 2025, 18:30Mogu li uci sat prije pocetka da me ceka moje mjesto ili da se spremim na prepiranje sa securityem da skloni nekog231983 je napisao/la: ↑05 jun 2025, 18:16Ako nije tvoje ime, mozes. To je sigurno. Da li ce biti karti, to ne znam.ZmajOdBosne33 je napisao/la: ↑05 jun 2025, 17:53Treba mi informacija sigurna. Da li ce biti karti i na dan utakmice i da li ce se moci uci ako nije moje ime na njima?![]()
Konacno imamo izbor sjedista i svega, a izgleda ako hoces svoje mjesto udji 2 sata ranije po ovoj vrucini
Nemoj dzaba traziti svoje mjesto ako bude neko sjedio. To je napisano pro forme samo.JavierBosnia je napisao/la: ↑05 jun 2025, 18:30Mogu li uci sat prije pocetka da me ceka moje mjesto ili da se spremim na prepiranje sa securityem da skloni nekog231983 je napisao/la: ↑05 jun 2025, 18:16Ako nije tvoje ime, mozes. To je sigurno. Da li ce biti karti, to ne znam.ZmajOdBosne33 je napisao/la: ↑05 jun 2025, 17:53Treba mi informacija sigurna. Da li ce biti karti i na dan utakmice i da li ce se moci uci ako nije moje ime na njima?![]()
Konacno imamo izbor sjedista i svega, a izgleda ako hoces svoje mjesto udji 2 sata ranije po ovoj vrucini
Ako ti sta znaci, imas na Olx-u jos za 50 maraka. To ti je sigurnije i polovnije nego da te tapkaros zakine za vecu cijenu...ZmajOdBosne33 je napisao/la: ↑05 jun 2025, 17:53Treba mi informacija sigurna. Da li ce biti karti i na dan utakmice i da li ce se moci uci ako nije moje ime na njima?
Mislim da na Zapadnoj tribini to vecinom bude ok, sto se mjesta tice.ZmajOdBosne33 je napisao/la: ↑05 jun 2025, 18:50Nemoj dzaba traziti svoje mjesto ako bude neko sjedio. To je napisano pro forme samo.JavierBosnia je napisao/la: ↑05 jun 2025, 18:30Mogu li uci sat prije pocetka da me ceka moje mjesto ili da se spremim na prepiranje sa securityem da skloni nekog![]()
https://www.facebook.com/share/1ZHj7EibMd/