bvsic je napisao/la: ↑05 jun 2025, 16:23Sve ti ovo kazeNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑05 jun 2025, 16:22https://sportsport.ba/fudbal/abdic-dzindo-nsfbih/500296Danas je održana sjednica Skupštine Federacije Bosne i Hercegovine na kojoj su izabrana dva nova člana u Izvršni odbor krovne kuće fudbala u većem bh. entitetu. Radi se o Fikretu Abdiću iz Nogometnog saveza USK i Adnanu Džindi iz Fudbalskog saveza Kantona Sarajeva.
Znaci frajer se zove Fikret Abdic. Ovo kao da je zajebancija neka
Između Hamdije i Fikreta Abdića, inače oca i sina, više glasova je dobio mlađi Abdić i dobio je povjerenje da bude u IO NS FBiH.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Projekat

- luckystrike
- Kontakt:
od današnjih vijesti iz svijeta izdvajamo 

Inace je Gruzija svjetska sila...
- luckystrike
- Kontakt:
inače Gruzija na posljednjem Euru prođe grupnu fazu preko Portugala, koji uzgred rečeno nas redovno natambura
Gruzija je 67. na Fifa ljestvici ispred velesile S Makedonije...luckystrike je napisao/la: ↑05 jun 2025, 19:09inače Gruzija na posljednjem Euru prođe grupnu fazu preko Portugala, koji uzgred rečeno nas redovno natambura
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Igra momEK za Gruziju, fudbalska velesila 69 u svijetu, odma ispod Makedonaca , a uvijek je bilo ne igraj kroz Makedoniju, a kroz Gruziju ne igraj i ne pjevaj
Respekt kako god, al realno..
Respekt kako god, al realno..
Logično da će i ovome naći manu. Zar si očekivao nešto drugo?luckystrike je napisao/la: ↑05 jun 2025, 19:09inače Gruzija na posljednjem Euru prođe grupnu fazu preko Portugala, koji uzgred rečeno nas redovno natambura
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- luckystrike
- Kontakt:
Znam samo da ne bih imao obraza kao 74. plasirani spočitavati nešto 67. 
- Burberry46
- Kontakt:
70-ti.luckystrike je napisao/la: ↑05 jun 2025, 19:51Znam samo da ne bih imao obraza kao 74. plasirani spočitavati nešto 67.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- FKSDoGroba
- Kontakt:
A Gruzija ima jednog igrača koji vrijedi više od komplet željezničara zajedno sa stadionom i dugovimaPendulum je napisao/la: ↑05 jun 2025, 19:46Logično da će i ovome naći manu. Zar si očekivao nešto drugo?luckystrike je napisao/la: ↑05 jun 2025, 19:09inače Gruzija na posljednjem Euru prođe grupnu fazu preko Portugala, koji uzgred rečeno nas redovno natambura![]()
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ljudi ga šamaraju, šta je ovo?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ma voli sjest na volej, dzaba ti sve..HordasOdMalena je napisao/la: ↑05 jun 2025, 20:06Ljudi ga šamaraju, šta je ovo?![]()
Sad ce opet onu pricu kako mu nisu jaranu izdali racun u nasem shopu
Saudi Arabia U23 je jedna od najjacih reprezentacija na svijetu!
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Combattente87, dime, epidemijaZ, Grk1234, held9, Hrammm1921, Ledara, NJAZRI, Zaboljesutra i 54 gosta.