Je li istina što se priča da tI se Teodora javljala?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Je li istina što se priča da tI se Teodora javljala?
Sila su im pjesme stvarno, munje mnje munje da da ja ja. Kokain, rolex, se.x, glock, nja nja nja
Pa bolje je onda da ih slušaju stariji od 20, nego da djeca slušaju takve tekstove.Pensioner26 je napisao/la: ↑05 jun 2025, 19:43Sila su im pjesme stvarno, munje mnje munje da da ja ja. Kokain, rolex, se.x, glock, nja nja nja
Ima Mardeljano sa Kool G Rapom
+1
LegendKiller je napisao/la: ↑05 jun 2025, 20:27ne znam za Vas ali meni je ova Teodora nekako top riba, ima neko onako damsko ponašanje ali sa bitchy stilom, pa joj ta kombinacija stoji, opet kažem po meni![]()
Ovo slusaju narkici kad potegnu dvije da ih nosi.Nirton je napisao/la: ↑05 jun 2025, 19:44Pa bolje je onda da ih slušaju stariji od 20, nego da djeca slušaju takve tekstove.Pensioner26 je napisao/la: ↑05 jun 2025, 19:43Sila su im pjesme stvarno, munje mnje munje da da ja ja. Kokain, rolex, se.x, glock, nja nja nja![]()
Teodora je meni najbolja riba na estradi. Daleko mi je privlacnija od Tee TairovicLegendKiller je napisao/la: ↑05 jun 2025, 20:27ne znam za Vas ali meni je ova Teodora nekako top riba, ima neko onako damsko ponašanje ali sa bitchy stilom, pa joj ta kombinacija stoji, opet kažem po meni![]()