a govoris da bi vi nesto napravili pa kad ste igrali na njenmu nista niste oravili sve vam je grad pravio zato ne seri,nego se poklopi

ma moramo dobit sutrakomrad je napisao/la:Dosadasnji susreti Zrinjskog i Borca na stadionu HSK Zrinjskog u premier ligi!
2010 Zrinjski - Borac 3:0
2009 Zrinjski - Borac 3:2
2007 Zrinjski - Borac 2:0
2005 Zrinjski - Borac 4:3
2004 Zrinjski - Borac 1:0
2003 Zrinjski - Borac 2:0
Pelmic upravu si,kad nas aleksa masakrira nigdje ga!
To se vi nadate tituli?!Edin-TM87 je napisao/la:Nek' se serija nastavi...
Ma ne, nego zbog vas da dograbite Evropu.komrad je napisao/la:To se vi nadate tituli?!Edin-TM87 je napisao/la:Nek' se serija nastavi...![]()
pazljivo procitaj pravila foruma ovdje: http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =40&t=1087plemic je napisao/la:nigdje veze,ovi ostali pocmu ovdje svasta pisat,mi iznosimo srgumente a onaj nas moderator samo bana,ovaj tek sad doso i pamet soli nije uredu to
Cekaj,je li stela ili remi,odluci se?Kako da stavimo kucu kad ni ti nisi siguran?tm-ovac iz mase je napisao/la:KO IMA KUĆU NEK STAVI NA BORAC ŠTELA 100%.Treba samo analizirati zadnje tekme Zrinjskog i ko im je sudio.Štela sigurna ili najmanje remi.
neki govore da je nerjeseno dogovoreno,vidit cemoDenis Ispušlić je napisao/la:Cekaj,je li stela ili remi,odluci se?Kako da stavimo kucu kad ni ti nisi siguran?tm-ovac iz mase je napisao/la:KO IMA KUĆU NEK STAVI NA BORAC ŠTELA 100%.Treba samo analizirati zadnje tekme Zrinjskog i ko im je sudio.Štela sigurna ili najmanje remi.
Slazem se..Borac JESTE zasluzio titulu ali mu NE TREBAJU nekakvi Ognjeni sa sela da mu preko"treceg"sredjuju bodove..zalosno je ovo sve..ja bih donio novi Statut po kojemu bi onima koji stele tekme(a lahko ih je otkriti vjeruj mi),slozio dozivotnu zabranu djelovanja!Pa neka se onda ponovo"oforme"pa neka podju iz zadnje lige (a ne kao Zrinjski,odmah iz prve a tek nastali).Valjda bi im iz gu*ice doslo u glavu.juveboy je napisao/la:I ako nastimaju ovu utakmicu, u sto sumnjam, Borac je opet zasluzio titulu, niko Zelji nije kriv sto je na svom terenu kiksao presudne utakmice, da je dobio SB i Slobodu na svom sad bi bili ravnopravni u borbi za titulu. . .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.