AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Evo upravo sam saznao/procitao da se covjek moze smijati i od stvarnog smijeha. Sta god to znacilo. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mike rekao da ne zeli ostati u Milanu i da zeli da ide u Celzi.
Ehh tako vam je papci jedni, nije ni cudo sto zeli da ide. Klub rasprodaje sve sto valja, propada svake godine. Nece ni Evropu igrati i zasto onda da truhnete u Milanu. Ne vrijedi jbg.
Ehh tako vam je papci jedni, nije ni cudo sto zeli da ide. Klub rasprodaje sve sto valja, propada svake godine. Nece ni Evropu igrati i zasto onda da truhnete u Milanu. Ne vrijedi jbg.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ma sta kazes
Doduse ovo ovo sto sam procitao je prenio Sky, ne znam koliko su pouzdani.

Ne bi me iznenadilo da je ovo tacno. Nece covjek lagodnu sezonu i jednu utakmicu heftano. Hoce dvije ili triAC Milan will be without Mike Maignan next season, as the goalkeeper has informed the club that he wants to leave.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ma u zadnjoj godini ugovora oni bi ostali al hoce pare, ovi nedaju i hoce ih prodati nece da im odu dzabe i to je to
Golmana je najlakse zamjeniti.ako dode Modric eto i Livakovica 

Bgm kad vidim ovog Majka kako brani tj ne brani , a kad znam da je ovakvih pacerski golova kod nas bruku dobio i kostao nas dosta bodova nek on ide lagano u Chelsea.
Toliko dobrih golmana po italiji ima. Al iskreno nikad nesto nisam ni vjerovao u Majka, prvu onu godinu je bio top ostalo sve uzas. Al bice da je tad bilo i do odbrane i Kajera
Toliko dobrih golmana po italiji ima. Al iskreno nikad nesto nisam ni vjerovao u Majka, prvu onu godinu je bio top ostalo sve uzas. Al bice da je tad bilo i do odbrane i Kajera
Kepa ima super sezonu i otkupnu kaluzulu od 5M
Ma utakmica za publiku, bez odbrana. Evo i spanac prima 4 komada a nije kriv ni za jedan, bas kao i Mike. Ljudi izgleda bez odbrana igraju 
Znao sam da ces bas taj pomenuti, jeste mozda je mogao i bolje bas kod tog gola, ali opet meni veci parmak stoper Francuske, jel Lenglet bio sto pusti ono dijete da uospte i puca 
Ali eto kad primis 5 komada moras i ti kao golman onda biti odgovoran pa koliko toliko.
Znam ja da ti ne mirises Mikea , ali popravio je se zadnji par mjeseci, znamo da je bio jedno vrijeme bas u kanalu.
Ali eto kad primis 5 komada moras i ti kao golman onda biti odgovoran pa koliko toliko.
Znam ja da ti ne mirises Mikea , ali popravio je se zadnji par mjeseci, znamo da je bio jedno vrijeme bas u kanalu.
Ovaj prelazni rok treba maksimalno iskulirati jer ce se svako pominjati kao moguće pojačanje. Od veceras na listi : Granit Xhaka i Retegui. Idemo dalje. Kako to na kraju obično bude, doći ce neko sasvim 10-i
Ma ja njega nikako nisam gotivio niti cu. Jednostavno mi nije golman koji ulijeva samopouzdnaje i mislim da to dosta utice i na odbranu. Tatarusanu djelovao meni sigurnije od njegamilanist je napisao/la: ↑05 jun 2025, 23:12Znao sam da ces bas taj pomenuti, jeste mozda je mogao i bolje bas kod tog gola, ali opet meni veci parmak stoper Francuske, jel Lenglet bio sto pusti ono dijete da uospte i puca

Realno, nema više legendi na golu poput Sebastiana Rossija (napadač se naježi samo kad ga vidi ispred sebe hahaha), Dide ili Abbiatija. Veliko hvala Mikeu na scudettu, ali ko god želi da ide... Široko mu polje Glamočko 

-
- Kontakt:
Danas su dvije godine kako je Maldini otjeran iz kluba. Za to vrijeme su doveli tim do osme pozicije bez Evrope. Sad su dobili novog direktora i novog trenera koji će prodati najbolje igrače i dovesti škart iz ostalih ekipa tako da će "fenomenalni" uspjeh iz prošle sezone ostati samo nedosanjani san.
Ma ajde bogati, Paolo je bio fantastican kao igrac, dok kao direktor i nije bas. Treba te dvije stvari posmatrati odvojeno, emocije ostaviti po stani. Nesto tako slicno se do skoro ovdje pisalo, epilog vidimo i sami.
Bajram Serif Mubarek Olsun braco, uputite koju dovu i za nas Milan ,da nas svevisnji pogleda i pomogne, jer samo on moze nam pomoci
Bajram Serif Mubarek Olsun braco, uputite koju dovu i za nas Milan ,da nas svevisnji pogleda i pomogne, jer samo on moze nam pomoci
Allah Razi Olsun, molim te arhivu otvori, dokumentuj i jasno i citljivo napisi ko je tako pisao i govorio....ja znam za dvojicu al ti si pouzdaniji sa cvrstim dokazima....milanist je napisao/la: ↑06 jun 2025, 14:23Ma ajde bogati, Paolo je bio fantastican kao igrac, dok kao direktor i nije bas. Treba te dvije stvari posmatrati odvojeno, emocije ostaviti po stani. Nesto tako slicno se do skoro ovdje pisalo, epilog vidimo i sami.
Bajram Serif Mubarek Olsun braco, uputite koju dovu i za nas Milan ,da nas svevisnji pogleda i pomogne, jer samo on moze nam pomoci![]()
A pazi sad ovu varijantu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.