Bas si pacenik.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa gdje su svirali konstantno van ex-yu, zna se za Rusiju 85-e. Osim ako racunas Bregovica poslije sto je nesto barato. Dubioza nikad nije u Bosni.
Pa imaju i oni takve pjesme, nije sve ova komercijala.
Ovdje joj fali slovo O
Ne znam im ni jednu pjesmu, samo sam malo nacuo neke, uglavnom meni bezveze nabrajalice. Ni rime nemaju nekog smisla.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 jun 2025, 23:36Pa imaju i oni takve pjesme, nije sve ova komercijala.
Anđeo, Ne pitaj, Dom, Jedino, sve pjesme na taj fazon.
Dom je mozda Jalina najjaca pjesma sto se tice lirike.
Beba je otisla jos prije 5 godina, skupa s Mayom Berovickraljttbvb je napisao/la: ↑05 jun 2025, 23:43
Inace jesu li izašli iz fazona "bebo" ili je i sad "beba" u svakoj pjesmi![]()
Pito sam za Dubiozu,mozes nastupati gdje god na festivalima,ako ne mozes prodati par hiljada ulaznica dzaba ti.alemsa je napisao/la: ↑05 jun 2025, 23:30Pa gdje su svirali konstantno van ex-yu, zna se za Rusiju 85-e. Osim ako racunas Bregovica poslije sto je nesto barato. Dubioza nikad nije u Bosni.
@ltrain
Pa jebga ovi se promovisu, bilo im je ono u New Yorku, sad s Rick Rossom, mozda sa Drake-om odrade nesto ili Kendrickom, jednu da potrefe i eto ih svijetski poznati.
Ma jasno je meni to, svaka njima cast sto su dosli do njih, platili su ih masne pare. Ali izasla je pjesma u kojoj je neko od njih, nebitno Tory ili Rick. I kad su te vec platili za svoj dio, i kad vec objavljujes milion storija, pa sta fali da objavis i pjesmu, ali eto, i taj story se izgleda placaQUARTERBACK je napisao/la: ↑05 jun 2025, 18:51vi ne kontate da su to placeni featovi, mislim prvo moras imati neki status da bi mogao doci u pricu i da kupis tako nesto.. za torya je jala izletio navodno 30/40k$ a sad su se mozda utalili za rick rossasuperFrankie je napisao/la: ↑05 jun 2025, 18:14Ma dobro to, sto nisu zajedno u spotu nema ni veze toliko. Al mi je fascinantno kako Tory Lanez a ni sad Rick Ross ne mogu barem na story podijeliti pjesmu.. sta ove amere boli qrc za tim oni su uzeli kes koji su htjeli i allahimanet
oni da su vani odrasli s ovim talentom i radom i tamo bi uspjesni bili, fazon je sto je kod bosnje prvo da popljuje svoje a tudje uzdize
Pa sve se placa Ross ti je 150-300k za 30 sekundi, zavisno kako kome, ako hoces i spot onda je i vise.superFrankie je napisao/la: ↑06 jun 2025, 02:09Ma jasno je meni to, svaka njima cast sto su dosli do njih, platili su ih masne pare. Ali izasla je pjesma u kojoj je neko od njih, nebitno Tory ili Rick. I kad su te vec platili za svoj dio, i kad vec objavljujes milion storija, pa sta fali da objavis i pjesmu, ali eto, i taj story se izgleda placaQUARTERBACK je napisao/la: ↑05 jun 2025, 18:51vi ne kontate da su to placeni featovi, mislim prvo moras imati neki status da bi mogao doci u pricu i da kupis tako nesto.. za torya je jala izletio navodno 30/40k$ a sad su se mozda utalili za rick rossasuperFrankie je napisao/la: ↑05 jun 2025, 18:14Ma dobro to, sto nisu zajedno u spotu nema ni veze toliko. Al mi je fascinantno kako Tory Lanez a ni sad Rick Ross ne mogu barem na story podijeliti pjesmu.. sta ove amere boli qrc za tim oni su uzeli kes koji su htjeli i allahimanet
oni da su vani odrasli s ovim talentom i radom i tamo bi uspjesni bili, fazon je sto je kod bosnje prvo da popljuje svoje a tudje uzdize
alemsa je napisao/la: ↑06 jun 2025, 02:52Pa sve se placa Ross ti je 150-300k za 30 sekundi, zavisno kako kome, ako hoces i spot onda je i vise.superFrankie je napisao/la: ↑06 jun 2025, 02:09Ma jasno je meni to, svaka njima cast sto su dosli do njih, platili su ih masne pare. Ali izasla je pjesma u kojoj je neko od njih, nebitno Tory ili Rick. I kad su te vec platili za svoj dio, i kad vec objavljujes milion storija, pa sta fali da objavis i pjesmu, ali eto, i taj story se izgleda placaQUARTERBACK je napisao/la: ↑05 jun 2025, 18:51
vi ne kontate da su to placeni featovi, mislim prvo moras imati neki status da bi mogao doci u pricu i da kupis tako nesto.. za torya je jala izletio navodno 30/40k$ a sad su se mozda utalili za rick rossa.. sta ove amere boli qrc za tim oni su uzeli kes koji su htjeli i allahimanet
Ross je ime u Americi :
Ovo ti je nekad bilo neprestajno na radiju, iz frizdera ti bukvalno izlizalo. Kat Williams kad je postao populuran ovo mu je bila intro pjesma
Ma druze ne moras mi objasnjavati ko je Rick Ross i njegova muzikaalemsa je napisao/la: ↑06 jun 2025, 02:52Pa sve se placa Ross ti je 150-300k za 30 sekundi, zavisno kako kome, ako hoces i spot onda je i vise.superFrankie je napisao/la: ↑06 jun 2025, 02:09Ma jasno je meni to, svaka njima cast sto su dosli do njih, platili su ih masne pare. Ali izasla je pjesma u kojoj je neko od njih, nebitno Tory ili Rick. I kad su te vec platili za svoj dio, i kad vec objavljujes milion storija, pa sta fali da objavis i pjesmu, ali eto, i taj story se izgleda placaQUARTERBACK je napisao/la: ↑05 jun 2025, 18:51
vi ne kontate da su to placeni featovi, mislim prvo moras imati neki status da bi mogao doci u pricu i da kupis tako nesto.. za torya je jala izletio navodno 30/40k$ a sad su se mozda utalili za rick rossa.. sta ove amere boli qrc za tim oni su uzeli kes koji su htjeli i allahimanet
Ross je ime u Americi :
Ovo ti je nekad bilo neprestajno na radiju, iz frizdera ti bukvalno izlizalo. Kat Williams kad je postao populuran ovo mu je bila intro pjesma
Cringe jebga
Sve je to OK ako će njihov utjecaj imati neku pozitivnu crtu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.