Dobar je Memo.svrakino1921 je napisao/la: ↑05 jun 2025, 13:15Vidim da ti je dragoIznuda je napisao/la: ↑05 jun 2025, 12:39Pozdrav za štakorsku prijestolnicu.svrakino1921 je napisao/la: ↑03 jun 2025, 10:59
Znao sam da ćeš ti reagirati
Al moraš priznati da sam u pravu ako ništa za tvoj kanton
Znam da me mrziš al pozdrav iz Metropole
Sve najbolje![]()
![]()
Svi vam zavide.![]()
Al dvoje su u kritičnom stanju leže na UKC Koševo
Opasna bolest
Nemoj se radovati tuđoj nesreći
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
- svrakino1921
- Kontakt:
U subotu 07.06.2025 godine Bilino Polje će u 17:30 biti proglašeno nacionalnim stadionom Bosne i Hercegovine. 
Nakon završenih procedura i dozvola kultni hram fudbala i dom NK Čelik Zenica i reprezentacije Bosne i Hercegovine će biti u potpunosti rekonstruisan.

Nakon završenih procedura i dozvola kultni hram fudbala i dom NK Čelik Zenica i reprezentacije Bosne i Hercegovine će biti u potpunosti rekonstruisan.

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Šta je u planu za rekonstrukciju?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Bilinopoljska izjava 2025.
I treba bit tu, fidbalski hram, nekadasnja tvrdjava nase repke.
I treba bit tu, fidbalski hram, nekadasnja tvrdjava nase repke.
+1
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
nadajmo se da će pokazati kakvu slikicu šta im je na pameti
po meni je ovo skroz okej, puno bolje nego da prave na alipašinom ili na stupu neki stadion na kome bi se igralo 4-5 utakmica godišnje i koji bi uglavnom služio zvezdama granda. u sarajevu treba grbavicu i koševo dovesti u red, trećí stadion bi bio van pameti
po meni je ovo skroz okej, puno bolje nego da prave na alipašinom ili na stupu neki stadion na kome bi se igralo 4-5 utakmica godišnje i koji bi uglavnom služio zvezdama granda. u sarajevu treba grbavicu i koševo dovesti u red, trećí stadion bi bio van pameti
- svrakino1921
- Kontakt:
Ovo je atak na Glavni Grad
Nedaj se METROPOLO moja
Nedaj se METROPOLO moja
Sve se ruši i gradi iz temelje.. Prvo tribine iza gola pa onda istok i na kraju najveca tribina zapad.. Radit ce tribinu po tribinu..nece sve odmah rusit.
Nema veze, nek se gradi po BiH
Grbavica ce biti top kad se uradi novi jug
Mislim da je u Sarajevu potrebnija neka velika arena za kosarku
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- svrakino1921
- Kontakt:
Lako je tebi iz perspektive Gratza
Oteli nam ponder 2,svi protiv nas - još malo i status glavnog grada će nam ukinut i tako ...
Jesi li upućen, da li je obezbjeđena finansijska konstrukcija čitavog projekta ili će se u neki fazama raditi, duži niz godina...? Ima li negdje projekat da se pogleda kako će to izgledati?
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Po izjavama Zeljkovica iz decembra prošle godine išlo bi se u faznu izgradnju
Tribina po tribina
Prve na redu bi bile tribine iza golova sjever i jug cak mislim da ce se rušiti i ova zgrada iza ove tribine iza gola pa onda istok i nakraj bi se zapad zadnji rušio i gradio novo
Sto se tice projekta i izgleda mislim da bi se trebao predstaviti poslije potpisivanja ugovora za par mjeseci
Ovo sve govorim na osnovu izjava Zeljkovica
Sutra ćemo vidjeti hoće li objaviti sta vise detalja oko svega ovog
Jasno mi je bilo da će ići tribina po tribina, ali se iskreno nadam da neće biti situacija tribina, pa druga tribina nekad kada (ako) budemo imali pare. Kako god, lijepe vijesti, samo nek se gradialmir2018 je napisao/la: ↑06 jun 2025, 21:57Po izjavama Zeljkovica iz decembra prošle godine išlo bi se u faznu izgradnju
Tribina po tribina
Prve na redu bi bile tribine iza golova sjever i jug cak mislim da ce se rušiti i ova zgrada iza ove tribine iza gola pa onda istok i nakraj bi se zapad zadnji rušio i gradio novo
Sto se tice projekta i izgleda mislim da bi se trebao predstaviti poslije potpisivanja ugovora za par mjeseci
Ovo sve govorim na osnovu izjava Zeljkovica
Sutra ćemo vidjeti hoće li objaviti sta vise detalja oko svega ovog
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Ne bi trebalo biti problema jer će i grad podržat... Jer sve sto se krenulo gradit od sportskih objekata i završilo se... Gradska arena 36 miliona,atletski stadion 4.9 miliona,trening kamp reprezentacije 10 miliona,olimpijski zatvoreni bazen se gradi,stiglo se do fasade,preko 20 miliona... Tako da i Bilino Polje ide u tom pravcu...
rishovski je napisao/la: ↑07 jun 2025, 00:26Ne bi trebalo biti problema jer će i grad podržat... Jer sve sto se krenulo gradit od sportskih objekata i završilo se... Gradska arena 36 miliona,atletski stadion 4.9 miliona,trening kamp reprezentacije 10 miliona,olimpijski zatvoreni bazen se gradi,stiglo se do fasade,preko 20 miliona... Tako da i Bilino Polje ide u tom pravcu...
Jel to sve uradjeno sa Ponderom+ Ili bez?
Pitam za prijatelja
Bravo Zenico, svaka cast.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Evo mi iz Zenice ćemo potpisati trajnu deklaraciju kojom je Sarajevo glavni grad zauvijek i ko nesto kaze protiv dobija 12 mjeseci zatvora uz jednu malu kontrauslugu.svrakino1921 je napisao/la: ↑06 jun 2025, 18:42
Oteli nam ponder 2,svi protiv nas - još malo i status glavnog grada će nam ukinut i tako ...
Centrale Telecoma, Zeljeznica FBiH i Elektroprivrede da se prebace u Zenicu. Treba nam tih 5-6 hiljada radnih mjesta.
Jel dogovoreno? Ne treba ni PONDER 2 niti bilo šta drugo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Avenija zaboravio si nesto jos da budu sponzori Čeliku našemavenija je napisao/la: ↑07 jun 2025, 11:38Evo mi iz Zenice ćemo potpisati trajnu deklaraciju kojom je Sarajevo glavni grad zauvijek i ko nesto kaze protiv dobija 12 mjeseci zatvora uz jednu malu kontrauslugu.svrakino1921 je napisao/la: ↑06 jun 2025, 18:42
Centrale Telecoma, Zeljeznica FBiH i Elektroprivrede da se prebace u Zenicu. Treba nam tih 5-6 hiljada radnih mjesta.
Jel dogovoreno? Ne treba ni PONDER 2 niti bilo šta drugo.![]()
Švrakino je dobar momak... malo ga zeza ponder i lokacija nacionalnog stadiona ali ok jeGG3 je napisao/la: ↑07 jun 2025, 06:03rishovski je napisao/la: ↑07 jun 2025, 00:26Ne bi trebalo biti problema jer će i grad podržat... Jer sve sto se krenulo gradit od sportskih objekata i završilo se... Gradska arena 36 miliona,atletski stadion 4.9 miliona,trening kamp reprezentacije 10 miliona,olimpijski zatvoreni bazen se gradi,stiglo se do fasade,preko 20 miliona... Tako da i Bilino Polje ide u tom pravcu...
Jel to sve uradjeno sa Ponderom+ Ili bez?
Pitam za prijatelja
Bravo Zenico, svaka cast.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.