FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bajram Mubarak Olsun svim mojim dragim pitarima koji obiljezavaju...,,,,
.. jer Stari je volio Sarajevo...
Samozdravlje je napisao/la: ↑05 jun 2025, 15:17Izgleda mrka kapaNo imam prijedlog za Tebe, na AO "26(za 7 mjeseci) zastavu FKS u ruke i na pauzi izmedju gemova
zagrmis: Na-na-na-na-na-na-na oooo Sarajvo, ako ti Damir nesto kaze, reci @Sz me nagovorio.
Edit: Izvinjavam se ozbiljnim insajderima, malo da se opustite.

.. jer Stari je volio Sarajevo...
-
- Kontakt:
Bajrambarecula svim ljudima sirom svijeta koji slave Bajram.
Dobro zdravlje i dobre nafake svim dobrim ljudima koji ne obiljezavaju Bajram u dragoj nam

Dobro zdravlje i dobre nafake svim dobrim ljudima koji ne obiljezavaju Bajram u dragoj nam

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Allah razi olsun, Tebi i Tvojim najmilijim.HZSydney je napisao/la: ↑06 jun 2025, 11:24Samozdravlje je napisao/la: ↑05 jun 2025, 15:17Izgleda mrka kapaNo imam prijedlog za Tebe, na AO "26(za 7 mjeseci) zastavu FKS u ruke i na pauzi izmedju gemova
zagrmis: Na-na-na-na-na-na-na oooo Sarajvo, ako ti Damir nesto kaze, reci @Sz me nagovorio.
Edit: Izvinjavam se ozbiljnim insajderima, malo da se opustite.Gigantu
ma ne mozes Damira uhvatit na AO kad on ove pretkvale I kolo, dva igra (haman ko I klub za koji navija, znas onu salu..baba, kolo, zeljo
. Bio sam 2019te a onda korona, rodila se druga kcerka I sad mogu samo na TV ko I ti
necemo vise off topic. Bajram barecula SZ I svako dobro

- luckystrike
- Kontakt:
Bajram Mubarek,
dje je Bajramsko iznenađenje?
dje je Bajramsko iznenađenje?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Bajrambarečula pitari!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Bajram Serif Mubarek Olsun tebi i svim dobrim pitarima, puno srece, zdravlja i pobjeda naseg kluba vam zelim.Samozdravlje je napisao/la: ↑06 jun 2025, 12:31Bajrambarecula svim ljudima sirom svijeta koji slave Bajram.![]()
Dobro zdravlje i dobre nafake svim dobrim ljudima koji ne obiljezavaju Bajram u dragoj nam![]()
You are someone else I am still right here
BŠMO svima koji slave. Dabogda duplu krunu osvojili
Bajram Serif Mubarek Olsun...Da vam dragi Alah da sabura i najbitnije da vam zivce sacuva, sto manje Bosaurina i sto vise radosti...fera je napisao/la: ↑06 jun 2025, 15:05Bajram Serif Mubarek Olsun tebi i svim dobrim pitarima, puno srece, zdravlja i pobjeda naseg kluba vam zelim.Samozdravlje je napisao/la: ↑06 jun 2025, 12:31Bajrambarecula svim ljudima sirom svijeta koji slave Bajram.![]()
Dobro zdravlje i dobre nafake svim dobrim ljudima koji ne obiljezavaju Bajram u dragoj nam![]()
Eki, vidi se ko koga citira, a mene napadose," mucki provokator", ko lafo ne znaju Nancy, ovom kao zena cita postove, ovog drugog tuce oklagijom...Sve se zna...

-
- Kontakt:
Amin momcinofera je napisao/la: ↑06 jun 2025, 15:05Bajram Serif Mubarek Olsun tebi i svim dobrim pitarima, puno srece, zdravlja i pobjeda naseg kluba vam zelim.Samozdravlje je napisao/la: ↑06 jun 2025, 12:31Bajrambarecula svim ljudima sirom svijeta koji slave Bajram.![]()

Bajrembareculaa braco
Samo da pozdravim onog sto je zajauko ovde
Samo da pozdravim onog sto je zajauko ovde
Kako je potvrđeno za **** trener Vule Trivunović ne vidi Boaćija u svojim planovima za narednu sezonu iako je bivši napadač Crvene zvezde i Juventusa stigao kao veliko pojačanje.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Bajram Serif Mubarek Olsun
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Naravno da ne vidi jer je rekreativac obični. Džaba sve, opet će biti budala koji će zazivati ovakve olupine koje bi na kraju samo uzele pare i otišle. Kad mi počnu kako je Sloga dovela kapitalca, a mi ne možemo, a nakon pola godine se ušute.
Bajrambarečula omladino
Nvratih da čestitam i da vidim da li pljuvačka brigada ima šta prigovoriti Bajramu 

.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, macahz, rimljanin90, Samozdravlje i 27 gostiju.