NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Hamdo valja, Hamdo ne valja..
Ti ovakav, ti onakav
Ja imam clansku. Ti nemas...
Eto , ja sam novi ovdje, bez cl...a vrlo vjerovatno vas mogu sabrati koliko puta sam bio na stadionu.
Ko je sad , ko ce biti...Kako god sve najbolje im zelim .....a ja cu svejedno aBd opet biti na stadionu uz Jedinstvo...u kojem god rangu takmicenja budu.
Ti ovakav, ti onakav
Eto , ja sam novi ovdje, bez cl...a vrlo vjerovatno vas mogu sabrati koliko puta sam bio na stadionu.
Ko je sad , ko ce biti...Kako god sve najbolje im zelim .....a ja cu svejedno aBd opet biti na stadionu uz Jedinstvo...u kojem god rangu takmicenja budu.
I nadam se što dalje od uprave kluba, samo na tribinama budi...BosnianRahatluk je napisao/la: ↑06 jun 2025, 14:27Hamdo valja, Hamdo ne valja..
Ti ovakav, ti onakav
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Al ide prica u nekom bezvzeznom smjeru, jasno je svima ovdje da vecina nije za tu upravu. Eto ti ako jesi daj nam argumentuj sta ce donijeti klubu.
Nemojte da zavrse rasprave u privatnim porukama sa psovkama i prijetnjama, premal je svijet a nekamol Bihac ako se kaze ono sto ne treba.
Nemojte da zavrse rasprave u privatnim porukama sa psovkama i prijetnjama, premal je svijet a nekamol Bihac ako se kaze ono sto ne treba.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Haj ti daj argument šta su prethodnici donijeli
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
E jesi mislio da ces moci fino pricati s njim

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ma ti si očito miš neki, kojem je forum jedino mjesto za izbaciti šta ima na umu jer kod kuće ne smije, društvo ga ne doživljava, zalosnoharden je napisao/la: ↑06 jun 2025, 15:54E jesi mislio da ces moci fino pricati s njim![]()
-
- Kontakt:
Bitno je sta ce biti u nedjelju i event razigravanju. Ja nemam nikakve veze sa upravom. Ima li neko od vas ili moze imati utjecaja na izbor nove. Ako je odg NE...bzv ovdje se nadhebavate.
Kad bi F.Perez sutra sletio u Bihac bilo bi nezadovoljnih. To je tako i uvijek ce biti
Kad bi F.Perez sutra sletio u Bihac bilo bi nezadovoljnih. To je tako i uvijek ce biti
Ma da mi svi budale da nam prodaješ priču da je Hamdo svetac, ne vrijeđaj ničiju inteligenciju ovdje.
-
- Kontakt:
A tebra citaj malo pazljivije...
-
- Kontakt:
Protiv sam Hamde i to je to. Opet kasniti pripreme, opet borba za opstanak. I ne zelim ulaziti u razgovor ni sa kim ovdje tko god ga brani i to je to.
-
- Kontakt:
Sreća pa se pitasnebeskasila je napisao/la: ↑06 jun 2025, 17:15Protiv sam Hamde i to je to. Opet kasniti pripreme, opet borba za opstanak. I ne zelim ulaziti u razgovor ni sa kim ovdje tko god ga brani i to je to.
-
- Kontakt:
Ne moram se pitati za te stvari, ali ulizica nikad biti necu nikom.legendarnadruga je napisao/la: ↑06 jun 2025, 17:31Sreća pa se pitasnebeskasila je napisao/la: ↑06 jun 2025, 17:15Protiv sam Hamde i to je to. Opet kasniti pripreme, opet borba za opstanak. I ne zelim ulaziti u razgovor ni sa kim ovdje tko god ga brani i to je to.riješena je stvar to ABd
Pa ovaj je ponosan na to sto je ulizica, njemu je najvece zivotno postignuce kad mu komadant plati kafu.nebeskasila je napisao/la: ↑06 jun 2025, 18:26Ne moram se pitati za te stvari, ali ulizica nikad biti necu nikom.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Pa da, kad ko psi trce za njim po gradu i govore komadanteeeharden je napisao/la: ↑06 jun 2025, 19:33Pa ovaj je ponosan na to sto je ulizica, njemu je najvece zivotno postignuce kad mu komadant plati kafu.nebeskasila je napisao/la: ↑06 jun 2025, 18:26Ne moram se pitati za te stvari, ali ulizica nikad biti necu nikom.
I onda ga brane po forumu, po fb, zna se ko su oni. Velika im korist od toga.
- superFrankie
- Kontakt:
Al i ne pokusavaju to prikriti, sto dovoljno govori o tome kakvi su ljudi ili u ovom slucaju covjek.
Nego gdje su vam clanske??
Nego gdje su vam clanske??
-
- Kontakt:
Koja ste vas trojica jadnika i pacenika. Kažem sreća da se takvi ne pitaju i nemaju pravo glasa u klubu inače bi bio davno ugašen 
Ti si ga haman i ugasiolegendarnadruga je napisao/la: ↑06 jun 2025, 20:10Koja ste vas trojica jadnika i pacenika. Kažem sreća da se takvi ne pitaju i nemaju pravo glasa u klubu inače bi bio davno ugašen![]()
Patis da se pitas negdje, ne pitas se ni u kuci svojoj
-
- Kontakt:
Vidimo sve. Hajde pitaces se nekad i ti nešto, jer si jedan mali paćenikharden je napisao/la: ↑06 jun 2025, 20:16Ti si ga haman i ugasiolegendarnadruga je napisao/la: ↑06 jun 2025, 20:10Koja ste vas trojica jadnika i pacenika. Kažem sreća da se takvi ne pitaju i nemaju pravo glasa u klubu inače bi bio davno ugašen![]()
Patis da se pitas negdje, ne pitas se ni u kuci svojoj
-
- Kontakt:
Hajde decki da ga ignorisemo sve njegovo, da ga ne citiramo. On je sigurno u drustvu komandanta pa ima slabije vremena da pise po forumu.
Sta ocekivati sutra. Sta mislite hocemo uspjeti ostati
Sta ocekivati sutra. Sta mislite hocemo uspjeti ostati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.