Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Valja za Novaxa navijat u polufinalu. Ipak je manje zlo u pitanju. 

-
- Kontakt:
1,25 na Sinnera, 4,00 na NoVaxera. Nadam se da ce ga pretuci talijan kao i uvijek te zakazati finale najbolje dvojice trenutno. 

Ma Novax nije mogao ni sa Zverevom u razmjenama zadnja dva seta. Redovno skracivao lopte al ovaj nema mozga. I ta kvota je premala realno. Nema snage za duze ozbiljne meceve.TommyHilfiger je napisao/la: ↑05 jun 2025, 00:471,25 na Sinnera, 4,00 na NoVaxera. Nadam se da ce ga pretuci talijan kao i uvijek te zakazati finale najbolje dvojice trenutno.![]()

da kao i uvjek??? 4-4 za sada s tim da ga siner prije dopinga nikada nije uzeo. i nole je dobijao vaznije meceve do sada (2 vimldona, WTF finale i masters). nole dobio na sve 3 podloge a sinner samo na betonu od cega 2 kod kuce (WTF i DC). uz to je dobio grupni mec na zavrsnom sampionatu da bi izgubio finale na istom turniru! siner prije i poslije dopinga nije isti igrac!TommyHilfiger je napisao/la: ↑05 jun 2025, 00:471,25 na Sinnera, 4,00 na NoVaxera. Nadam se da ce ga pretuci talijan kao i uvijek te zakazati finale najbolje dvojice trenutno.![]()
nole dobio
MC21 1000
W21 slem
W22 slem
WTF23 Finale finala
sinner dobio
WTF23 u grupi
DC23
AO24 slem
shanghai24 1000
TheGoldenGOAT
4 kvota na Noleta je poklon od Boga da se imetak umnozi 4 puta. Ide Nole jos po jednu titulu na RG a WB će sam doći.
Ako pobjedi Sinner ce postati prvi teniser u zadnjih 15 godina koji je pobjedio Noleta 4 puta zaredom
Posljednji koji je to uradio je Roddick 2009-2010
Posljednji koji je to uradio je Roddick 2009-2010
Kakva je mentalna tvrđava Đoković, definitivno pokazao zašto je najveći ikada.
Uspio je da donese solidan nivo tenisa na ovaj RG, uzimajući u obzir godine i sve što ide uz to u skorije vrijeme.
Trebaće još jače u polufinalu, sve je otvoreno.
Uspio je da donese solidan nivo tenisa na ovaj RG, uzimajući u obzir godine i sve što ide uz to u skorije vrijeme.
Trebaće još jače u polufinalu, sve je otvoreno.
zverev je apsolutni amater. počeo je izvrsno, čim je novak adaptirao taktiku ovaj više nije znao ni šta bi ni kako bi
vidjećemo šta može protiv sinnera, vjerovatno ništa ali ko zna ....
vidjećemo šta može protiv sinnera, vjerovatno ništa ali ko zna ....
Mislim da sve ovisi od toga u kakvom je fizičkom stanju Đoković. Tehnički je on savršen cijeli turnir, mentalno je suvišno govoriti (tu je možda i najjača glava u historiji sporta). Ako noge budu u stanju parirati Sinneru, rekao bih da je to 50:50 meč. Pod noge jednako mislim kretanje i izdržljivost da se bori sa najboljim na planeti u maratonu. Niti jedan niti drugi nemaju slabosti neke u igri, ali Novak je prekaljen na šljaci što broj pobjeda na RG i govori.
Meč nije dnevni termin i to mislim da mu ide na ruku jer će to usporiti prebrzu Sinnerovu lopticu. Novak je u stanju kao i Alcaraz da Sinnera izbaci iz zone komfora kako dubinom, spinom i visinom loptice, dropovima, slajsem. Bublik je baš dobar set jučer odigrao i opet ga izgubio. Servira Novak odlično, ali će i on morati ubrzati igru u odnosu na Zvereva.
Ne očekujem pobjedu Đokovića, ali sam siguran da jednosmjerna neće biti kao u prethodnim mečevima. Sinner je yebena zvijer i već sad velikan sporta, bilo kakvo opuštanje tokom meča će rezultirati tragično jer on će teško svoj nivo spustiti.
Također, stava sam da su kvote smiješne i da je Novak debelo podcijenjen. On ovdje nema poraza od Nadala u četvrtfinalu 2022. godine.
Finale će biti SPEKTAKL ko god bude igrao i vrlo moguće još jedan epik u teniskoj historiji. Vikend obećava.
Meč nije dnevni termin i to mislim da mu ide na ruku jer će to usporiti prebrzu Sinnerovu lopticu. Novak je u stanju kao i Alcaraz da Sinnera izbaci iz zone komfora kako dubinom, spinom i visinom loptice, dropovima, slajsem. Bublik je baš dobar set jučer odigrao i opet ga izgubio. Servira Novak odlično, ali će i on morati ubrzati igru u odnosu na Zvereva.
Ne očekujem pobjedu Đokovića, ali sam siguran da jednosmjerna neće biti kao u prethodnim mečevima. Sinner je yebena zvijer i već sad velikan sporta, bilo kakvo opuštanje tokom meča će rezultirati tragično jer on će teško svoj nivo spustiti.
Također, stava sam da su kvote smiješne i da je Novak debelo podcijenjen. On ovdje nema poraza od Nadala u četvrtfinalu 2022. godine.
Finale će biti SPEKTAKL ko god bude igrao i vrlo moguće još jedan epik u teniskoj historiji. Vikend obećava.

siner je zvjer i to dopingovana zvijer. jasno da je favorit i to poveci.
sa druge strane se nole jos pred turnir ismijavao i pozivao na penzionisanje. donekle i sa pravom ali se uveliko zaboravlja da je on jos pred 2024 postavio OI kao jasan prioritet i rekao da ga zanimaju samo igre i slemovi. i koliko god on lose igrao posljednje 2 sezone njegov jedini los poraz, na turnirima koje je apostrofirao kao jedino bitne, je USO24. nakon praznjenja poslije olimpijsog zlata. na tom turniru su svi koji su igrali zavrsnicu OI ispali rano.
2024
AO - poraz od sinera u SF
RG - dao WO rudu u QF zbog povrede
W - izgubio od raza u F svega par sedmica nakon operacije koljena
OI - zlato bez izgubljenog seta uz prilicno zeznut zrijeb i finale sa razom
USO - opisano gore
2025
AO - povrijedjen dobio raza u QF i predao zverku SF nakon sto je izgubio prvi set u TB
RG - dobio zverka u QF za SF i vidjet cemo sta ce biti dalje, izuzetno tezak raspored od QF
sa druge strane se nole jos pred turnir ismijavao i pozivao na penzionisanje. donekle i sa pravom ali se uveliko zaboravlja da je on jos pred 2024 postavio OI kao jasan prioritet i rekao da ga zanimaju samo igre i slemovi. i koliko god on lose igrao posljednje 2 sezone njegov jedini los poraz, na turnirima koje je apostrofirao kao jedino bitne, je USO24. nakon praznjenja poslije olimpijsog zlata. na tom turniru su svi koji su igrali zavrsnicu OI ispali rano.
2024
AO - poraz od sinera u SF
RG - dao WO rudu u QF zbog povrede
W - izgubio od raza u F svega par sedmica nakon operacije koljena
OI - zlato bez izgubljenog seta uz prilicno zeznut zrijeb i finale sa razom
USO - opisano gore
2025
AO - povrijedjen dobio raza u QF i predao zverku SF nakon sto je izgubio prvi set u TB
RG - dobio zverka u QF za SF i vidjet cemo sta ce biti dalje, izuzetno tezak raspored od QF
TheGoldenGOAT
kad se nole povuce navijacu za svakog sinerovog protivnika kao sto vecina vas navija za noletove protivnike. naravno iz potpuno drugih razloga. nole bi trebao imati postovanje cijelog regiona jer je svima dao mnogo toga. dok zasticeni prevarant na vrhu je sramota za sport!! ako neko nije italijan a navija za sinera je ili osoba koja ne razmislja svojom glavom i ne vidi ocigledno ili osoba koja toliko mrzi noleta ili raza i iz ciste zlobe navija za bilo koga ko im stoji na putu, bez obzira na koji nacin i kako je taj dospio tu gdje je.
TheGoldenGOAT
Ovakvog Djokovića niko ne moze dobiti!!!
-
- Kontakt:
Ubit će ga Sinner ko mraz paprike.
I meni je nevjerovatno da ima ljudi sto navijaju za dokazanog prevaranta.GoatNo1 je napisao/la: ↑05 jun 2025, 18:14kad se nole povuce navijacu za svakog sinerovog protivnika kao sto vecina vas navija za noletove protivnike. naravno iz potpuno drugih razloga. nole bi trebao imati postovanje cijelog regiona jer je svima dao mnogo toga. dok zasticeni prevarant na vrhu je sramota za sport!! ako neko nije italijan a navija za sinera je ili osoba koja ne razmislja svojom glavom i ne vidi ocigledno ili osoba koja toliko mrzi noleta ili raza i iz ciste zlobe navija za bilo koga ko im stoji na putu, bez obzira na koji nacin i kako je taj dospio tu gdje je.

sinner je prošao fazu one vrste respekta prema novaku koja bi ga mogla koštati pobjede, ne vjerujem da novak ima realnih šansi. čak mislim da musetti ima više šansi protiv alcaraza nego novak protiv sinnera
neću moći gledati od početka, možda i nikako ... zato je nedjelja rezervisana za tv
neću moći gledati od početka, možda i nikako ... zato je nedjelja rezervisana za tv

-
- Kontakt:
Ovaj Alcaraz je glup kao K momak.
I 5. i 7. gejm je trebao break da napravi ali prečesto isključi mozak. Na BL mu Musetti servira 200km/h na reket a on umjesto da vrati taj servis po dijagonali gdje je teren najduži pokušava da udari viner po paraleli.
Osim toga bar 70% loptica Musettiu na forehand igra umjesto da mu baca "balone" na ovaj jednorucni BH
I 5. i 7. gejm je trebao break da napravi ali prečesto isključi mozak. Na BL mu Musetti servira 200km/h na reket a on umjesto da vrati taj servis po dijagonali gdje je teren najduži pokušava da udari viner po paraleli.
Osim toga bar 70% loptica Musettiu na forehand igra umjesto da mu baca "balone" na ovaj jednorucni BH
Dvoranski uslovi mu nikako ne odgovaraju.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pogubljen lik skroz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.