BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Kakvi sve amateri sjede za tastaturom. Porede Barišića i Dedica s jedne strane i Bajraktarevica s druge strane.
Pa nisu Dedic i Barisic igrali u MLS-u a potom presjedili na klupi i tribinama posljednjih 7 mjeseci. Momak jos uvijek maltene ne zna sta je profesionalni, seniorski fudbal i ono da se dovodi u vezu i poređenje s Barisicem, Dedicem, pa bilo kim.
Svašta.
Barbarezu, jos jedanput, kriv si sto si naciju doveo u takvo stanje da se rasproda stadion danima prije utakmice protiv faking San Marina, i to u 15 sati po žegi, i to drugi dan bajrama. Sram te bilo u kakvo stanje si nas doveo.
Pa nisu Dedic i Barisic igrali u MLS-u a potom presjedili na klupi i tribinama posljednjih 7 mjeseci. Momak jos uvijek maltene ne zna sta je profesionalni, seniorski fudbal i ono da se dovodi u vezu i poređenje s Barisicem, Dedicem, pa bilo kim.
Svašta.
Barbarezu, jos jedanput, kriv si sto si naciju doveo u takvo stanje da se rasproda stadion danima prije utakmice protiv faking San Marina, i to u 15 sati po žegi, i to drugi dan bajrama. Sram te bilo u kakvo stanje si nas doveo.
Bugarska - Cypar 2:2.
Cyprani dva puta stižu gol zaostatka, brzi agersivni, energični. Pritom Bugari dali drugi gol iz sumnjivog penala.
Ko ih pobijedi u dvije tekme ide na SP.
Cyprani dva puta stižu gol zaostatka, brzi agersivni, energični. Pritom Bugari dali drugi gol iz sumnjivog penala.
Ko ih pobijedi u dvije tekme ide na SP.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Otkinut ce oni nekome bodove iz trokuta Austrija, Rumunija i mi, pogotovo na Kipru. Samo da to ne budemo mi. Utakmice na Kipru me vise strah, nego u Austriji.
Velike probleme su nam pravili i kad smo bili jaci, a kamoli sad. U prvoj utakmici su lagano mogli voditi 2 razlike na poluvremenu, da su bili malo prisebniji...
Velike probleme su nam pravili i kad smo bili jaci, a kamoli sad. U prvoj utakmici su lagano mogli voditi 2 razlike na poluvremenu, da su bili malo prisebniji...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Slijede im dvije utakmice s Rumunijom i jedna s Austrijom, tako da bi do meča s nama trebali ispasti iz igre i izgubiti motivaciju za neko iznenađenje.
Nije Bugarska mjerilo, ali generalno je Kipar nagazna mina u nasoj grupi.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
- Goalgetter
- Kontakt:
Zna li neko stranicu/stream gdje mogu tekmu pratiti preko mobitela?
-
- Kontakt:
Jel se mogu karte skenirati i preko mobitela ili traze oni isprintanu?
Moze na mob, ne moras printati. 100%ZmajOdBosne33 je napisao/la: ↑07 jun 2025, 08:57Jel se mogu karte skenirati i preko mobitela ili traze oni isprintanu?
Imas bht1 online. Ne mogu staviti link, ali samo idi na njihovu stranicu i idi LIVE. Nije neka rezolucija, ali kad na malom ekranu gledas nije loseGoalgetter je napisao/la: ↑07 jun 2025, 08:46Zna li neko stranicu/stream gdje mogu tekmu pratiti preko mobitela?
Probaj na bhliga .comGoalgetter je napisao/la: ↑07 jun 2025, 08:46Zna li neko stranicu/stream gdje mogu tekmu pratiti preko mobitela?
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- MoodyReboot
- Kontakt:
Meni stvarno nije jasno koji je fašista stavio utakmicu u 15:00 sati po ovakvom vremenu.
-
- Kontakt:
Omerović i Kulašin na tribinama, uz Zlomislića i Radeljića.
Vala mogao je isprobati Omerovica u ofanzivnijoj ulozi. Ali dobro, vjerovatno ce dobiti priliku protiv Slovenije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Zao mi je samo sto nema muda da isproba neke igrace medju njima i ovu dvojicu i da se napokon vidi da li ista ima od njih ili nema.Ali je to sve bosnjo kriv,citava nacija mu trazi gresku i u slucaju poraza a da su ti i takvi igraci u igri,bilo bi da mu menadzeri placaju i da se igraci tako prodaju preko reprezentacijeCoolpanda24 je napisao/la: ↑07 jun 2025, 09:18Omerović i Kulašin na tribinama, uz Zlomislića i Radeljića.
Ali posto nemamo druge drzave i zastave,naprijed BiH

-
- Kontakt:
Isto mislim.
Očekujem onda isti sastav kao protiv Rumunije, samo umjesto Radeljića Muharemović. E jedino ne znam šta će s pozicijom Kolašinca. Da li će Dedića na lijevog beka pa ispred njega nekog ili će na beka Burnića, a Dedić ispred njega.
-
- Kontakt:
Ljudi moji jeste toliko smjesni i naivni, to su menadzerski igraci koji nemaju KVALITET! Zar vam nije logicno i sve vam kaze da protiv amatera is san marina cak nemoze da se usudi dati priliku toj dvojci jer su prelosi. Kako ne shvatate ima trening evo 8 dana i vidis na treningu vec da oni nemogu pratit Tempo i kvalitet drugih igraca??!!! Nesmije da rizikuje menadzerske ubacit gdje se igra za 3 boda, odma sam napiso protiv slovenije ce dobit i omerovic i kulasin menadzerske minute. Da on njima vjeruje i da vidi nesta u njima bili bi tu prosli spisak protiv rumunije i kipra , nesmije se kockat u kvalama zna da mu glava o tome ovisi.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Moras biti zesca budala pa drugi dan bajrama po zegi gledati san marino i tahirovica.
Ocekivano od zenicana jer nemaju nikakav drugi dogadjaj u gradu
Ocekivano od zenicana jer nemaju nikakav drugi dogadjaj u gradu

pokusavam zamisliti svrhu zivota, zivim i postojim da trolam na forumu:-)
roditelji bi se zabrinuli, siguran sam!
roditelji bi se zabrinuli, siguran sam!
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.