FC Internazionale Milano - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

TheTruth34
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Transferi

Post Postao/la TheTruth34 » 06 jun 2025, 16:06

Ybg.. Naš je, vojnik je kluba, poznaje "primaverce" i nije neko ko ne zna ili neće igrati yebenu 3-5-2.. Nekako logičan izbor..

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 06 jun 2025, 18:05

Naravno da ide puna podrška legendi i kakvi god budu rezultati ja ga neću nikad pljuvat (to će vjerovatno raditi ovi što su tjerali Inzaghija), on nije ništa kriv i samo se odazvao na poziv svog voljenog kluba. Za ovo će snositi odgovornost isključivo Marotta.

Uglavnom, ima i nešto pozitivno u njegovom imenovanju:
1. Bit će mnogo manje stresno pratiti Interove utakmice, nismo više glavni favoriti pa su i očekivanja manja a i neće više biti infarkt utakmica kao dvomeči protiv Bayerna i Barce. Možda će doduše biti neizvjesna utakmica borbe za 4. mjesto u zadnjem kolu ali to će biti samo jedna utakmica :mrgreen:
2. Neće više biti sramoćenja 5-0 u finalu CL. Možda će doduše biti ispadanja u grupnoj fazi ali Milanisti i Juventini kažu da je to manja sramota.

Planirao sam i 3. stavku da će barem davati priliku mladima i razvijati ih ali danas čitam da je navodno izjavio da će tražiti od kluba da "produže ugovor njegovom prijatelju Marku (Arnautoviću) jer još ima šta ponudit". :crazy:

Bit ću zadovoljan ako izbori 4. mjesto u ligi a u CL prođe grupu ali samo pod uslovom da podmladi ekipu i razvije par mladih igrača. Ako bude gurao matorce kao Inzaghi onda je i cilj scudetto.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 06 jun 2025, 18:36

Biscione je napisao/la:
06 jun 2025, 18:05
Planirao sam i 3. stavku da će barem davati priliku mladima i razvijati ih ali danas čitam da je navodno izjavio da će tražiti od kluba da "produže ugovor njegovom prijatelju Marku (Arnautoviću) jer još ima šta ponudit". :crazy:
to se neko zayebavo pa se ljudi primili :mrgreen:
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 06 jun 2025, 18:42

To je zajebancija za Arnu, ali je postalo viralno. Ne znam je li zajebancija za Mikia posto sam citao da je izjavio da ga je on posebno impresionirao na treningu kad se Chivu znao pridruziti Inzaghiu i da je on prvi igrac kojeg bi uvijek zelio u svojoj ekipi :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 06 jun 2025, 20:10

Znači za sljedeću sezonu šta znamo
Acerbi Darmian Miki i Arna u prvih 11 :mrgreen: :urnebes:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 06 jun 2025, 20:15

Eto vam raspored, prve dvije kuci niste lose prosli :)

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 06 jun 2025, 20:20

Samo tri dana između Bologne i Parme u januaru, mogao bi ih umor savladati :hmmmmm:

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 06 jun 2025, 22:11

Coppola bi bio fino pojačanje,idealan da zamjeni Acerbija..

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 06 jun 2025, 22:14

Vec vidim situaciju prvi smo na tabeli sa dva boda prednosti ispred drugog... U zadnjem kolu nas Bologna opet trpa i gubimo scudetto
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 06 jun 2025, 22:17

S Chivuom na klupi očekuješ borbu za Scudetto do zadnjeg kola? Ti si baš optimista :)
Il Club più titolato al mondo!

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 06 jun 2025, 22:45

muxa je napisao/la:
06 jun 2025, 22:17
S Chivuom na klupi očekuješ borbu za Scudetto do zadnjeg kola? Ti si baš optimista :)
Mislio je 4. smo ma tabeli sa 2 boda više od 5. a kolo do kraja. Oprosti mu, Inzaghi nas je previše razmazio na borbu za titulu svake sezone pa će trebati malo vremena da se naviknemo da je novi cilj borba za top 4
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 07 jun 2025, 22:25

Ovog aslanija treba dati za šaku badema. Nek ga nosi ko hoće.
1921

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 10 jun 2025, 20:59

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 15 jun 2025, 10:16

Hocete se ovo i Hakana rijesiti, vidim Galata spremna 30mil dati?

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 15 jun 2025, 10:37

Ako ce doci Stiller ili Ederson neka ide.

Spominje se i Hjulmand, on bi mi od ova 3 bio treci pick.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 15 jun 2025, 17:06

Ederson je tiha patnja iskreno. Odličan igrač.
1921

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 28 jun 2025, 23:29

Eto bony gotov ne znam sta da kazem iskreno nisam ga nikad ni gledo valjda nece bit neki folp

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 29 jun 2025, 13:54

Daješ i ono malo para što imaš za napadača koji će biti 3-4 opcija. Pri tom će uzimati minute djetetu Intera. Ne kontam transfer politiku ovog kluba, ali nije da nije tako decenijama unazad.
Umjesto da se pare iskoriste za kvalitetnog veznog igrača ala ederson ili rovella ako se nema za edersona. Rici za iste pare ode u Milan..
Ovako ćemo još jednu sezonu mrtvog mihtarjana gledati kako igra svaku po 90 minuta.
1921

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 29 jun 2025, 21:22

Trebaju nam 4 upotrebljiva napadača, a Bony iako nema neku prejaku statistiku (6g i 4a) ali mi djeluje da ima sve predispozicije da postane Thuram 2.0. Fizički premoćan, brz, zna predriblat... a samo 21 gldinu. Sve ono što nam je falilo. Još bonus što ga je Chivu već trenirao.

Veoma sam zadovoljan dosadašnjim ulaznim transferima. Sve mladi talenti (20, 21, 21, 23 godine), već spremni da doprinesu a još mnogo prostora za dalji razvoj. Još da se riješit Asllanija, Taremija i kojeg "starca" s klupe (Acerbi, Darmian, Miki) pa dovest Leonija ili nekog sličnog mladog štopera i još jednog mlađeg vežnjaka i mercato odličan a nije se plaho potrošilo.

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 30 jun 2025, 22:12

Biscione je napisao/la:
29 jun 2025, 21:22
Trebaju nam 4 upotrebljiva napadača, a Bony iako nema neku prejaku statistiku (6g i 4a) ali mi djeluje da ima sve predispozicije da postane Thuram 2.0. Fizički premoćan, brz, zna predriblat... a samo 21 gldinu. Sve ono što nam je falilo. Još bonus što ga je Chivu već trenirao.

Veoma sam zadovoljan dosadašnjim ulaznim transferima. Sve mladi talenti (20, 21, 21, 23 godine), već spremni da doprinesu a još mnogo prostora za dalji razvoj. Još da se riješit Asllanija, Taremija i kojeg "starca" s klupe (Acerbi, Darmian, Miki) pa dovest Leonija ili nekog sličnog mladog štopera i još jednog mlađeg vežnjaka i mercato odličan a nije se plaho potrošilo.
Jedini ce Sucic uspjeti od svih dovedenih igraca, vjerovatno jer je igrao u ozbiljnoj ekipi koja je i evropu igrala, i ozbiljnoj reprezentaciji (gledao sam par nastupa, veoma dobre predstave).

Henrique je zapravo Dalbert vol.2, nema ni brzinu a ni eksplozivnost. Mi ne igramo sa krilima, a decko nije nesto u odbrani.

Bonny, vjerovatno ista sudbina kao i sa Niangom i slicnim balvanima. Nemam predrasude, ali mislim da imamo dovoljno tamnoputih igraca u ekipi. Covjek je u Parmi zabio 6 golova i vec ga utopise nama za 25 mil. Svaka cast upravi Parme.

Pio Esposito u najboljem slucaju Vicenzo Iaquinta, momak nema motoricke sposobnosti za ozbiljnije stvari, ali isto tako sigurno moze zabiti 10ak golova svake sezone onako iz drugog plana sto je i vise nego super iskreno.

Pojacanje bi bio Ederson iz Atalante, eventualno Paz ako ga Real bude htio prodati, pa mozda i poneki mladji igrac iz Reala buduci da su prezasiceni mladim igracima.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.