NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Harden
Nebeskasila
Iceplayer
Inatsilnibosanski
Drugovi moji, dobro znate da smo nas 5-orica zadnjih par godina tu i uvijek samo razmjenjivali mišljenja, ja vidim par novih ,,naloga,, u ovoj našoj temi koji vas očigledno provociraju, zato ignor samo, izgleda vidjele hijene da i mi baratamo pravim informacijama pa hoće da nas opovrgnu…IGNOR… znamo nas 5orica ko su bili ti svi ljudi prije rata i cim su se bavili A SAD VEĆI BIŠĆANI OD NAS!
Nebeskasila
Iceplayer
Inatsilnibosanski
Drugovi moji, dobro znate da smo nas 5-orica zadnjih par godina tu i uvijek samo razmjenjivali mišljenja, ja vidim par novih ,,naloga,, u ovoj našoj temi koji vas očigledno provociraju, zato ignor samo, izgleda vidjele hijene da i mi baratamo pravim informacijama pa hoće da nas opovrgnu…IGNOR… znamo nas 5orica ko su bili ti svi ljudi prije rata i cim su se bavili A SAD VEĆI BIŠĆANI OD NAS!
-
- Kontakt:
Sutra nećemo ali nedelju mogućenebeskasila je napisao/la: ↑06 jun 2025, 22:28Hajde decki da ga ignorisemo sve njegovo, da ga ne citiramo. On je sigurno u drustvu komandanta pa ima slabije vremena da pise po forumu.
Sta ocekivati sutra. Sta mislite hocemo uspjeti ostati
-
- Kontakt:
+1Bihac1299 je napisao/la: ↑06 jun 2025, 22:34Harden
Nebeskasila
Iceplayer
Inatsilnibosanski
-
- Kontakt:
Hajte veliki Biscani, šta ste uradili za klub, marku dali. Vi veliki Biscani ste dobri samo za vrcenje prazne slame. Sreća ima još Biscana koji vjeruju u Jedinstvo i koji će ga vratiti gdje pripada.Bihac1299 je napisao/la: ↑06 jun 2025, 22:34Harden
Nebeskasila
Iceplayer
Inatsilnibosanski
Apsolutno se slažem, par nickova troluje i provocira temu samo ignor i ne trošite živce...Bihac1299 je napisao/la: ↑06 jun 2025, 22:34Harden
Nebeskasila
Iceplayer
Inatsilnibosanski
Pa dobro znao sam i ja ponekad nesto napisat u vezi jedinstvaIceplayer je napisao/la: ↑06 jun 2025, 23:46Apsolutno se slažem, par nickova troluje i provocira temu samo ignor i ne trošite živce...Bihac1299 je napisao/la: ↑06 jun 2025, 22:34Harden
Nebeskasila
Iceplayer
Inatsilnibosanski
Neznam sad Gdje pripadam, al uz komadanta sam jedino na liniji , nek se mani kluba i Sporta.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ne zamjeri buraz, po nick-u znam da sam viđao postove još od ranije, al lukavo ,, vrebaš iz ćoška,,GG3 je napisao/la: ↑07 jun 2025, 00:04Pa dobro znao sam i ja ponekad nesto napisat u vezi jedinstvaIceplayer je napisao/la: ↑06 jun 2025, 23:46Apsolutno se slažem, par nickova troluje i provocira temu samo ignor i ne trošite živce...Bihac1299 je napisao/la: ↑06 jun 2025, 22:34Harden
Nebeskasila
Iceplayer
Inatsilnibosanski
Drugovi moji, dobro znate da smo nas 5-orica zadnjih par godina tu i uvijek samo razmjenjivali mišljenja, ja vidim par novih ,,naloga,, u ovoj našoj temi koji vas očigledno provociraju, zato ignor samo, izgleda vidjele hijene da i mi baratamo pravim informacijama pa hoće da nas opovrgnu…IGNOR… znamo nas 5orica ko su bili ti svi ljudi prije rata i cim su se bavili A SAD VEĆI BIŠĆANI OD NAS!![]()
Neznam sad Gdje pripadam, al uz komadanta sam jedino na liniji , nek se mani kluba i Sporta.

- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Pozdrav drug, bas to godinama ova tema traje zahvaljujuci nas par moglo se svasta reci i napisati jel su svi bili tu samo sto vole Jedinstvo.Bihac1299 je napisao/la: ↑06 jun 2025, 22:34Harden
Nebeskasila
Iceplayer
Inatsilnibosanski
Meni se najmanji problem predstaviti svakome ovdje, samo sto to onda gubi bit foruma, al nebitno. Ja samo kazem da se drze granice, harden kaze da mu se javljao privatno i svasta pisao, mali je Bihac za takve stvari…
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Na ovom forumu sam od 2013, kako godine prolaze moji ljudi, još kad se sjetim foruma na nekadašnjoj zvaničnoj stranici kluba, neka lijepa vremena 

- superFrankie
- Kontakt:
Prilicno sam nov opcenito na forumu, ali 100% si u pravu. A ove fejk patriote i ulizice samo ignore i idemo dalje, Jedinstva je bilo prije njih, a bit ce ga i poslijeBihac1299 je napisao/la: ↑06 jun 2025, 22:34Harden
Nebeskasila
Iceplayer
Inatsilnibosanski
Prijatelju, bez obzira na sve ovo nam je svima DOKAZ kako nikad neće biti sloge i zajedništva u našem gradu.superFrankie je napisao/la: ↑07 jun 2025, 02:16Prilicno sam nov opcenito na forumu, ali 100% si u pravu. A ove fejk patriote i ulizice samo ignore i idemo dalje, Jedinstva je bilo prije njih, a bit ce ga i poslijeBihac1299 je napisao/la: ↑06 jun 2025, 22:34Harden
Nebeskasila
Iceplayer
Inatsilnibosanski
Nas par imamo svoja mišljenja dok ova novopečena forumska ,,gospoda,, ima upotpunosti kontra nas, sve je ok ne slažemo se, nema dalje rasprave, ALI čemu javljanje i psovanje, šta ne smiješ drugačije razmišljat, ne smiješ biti drugačiji od drugih?!
Ne zamjerite dečki uvijek malo opširnije pišem ali granice postoje, da se neki glumac dovodi na taj nivo da ti psuje i vrijeđa zbog drugačijeg mišljenja na forumu

-
- Kontakt:
Normalno jer vas par pojedinaca ima zaostala razmišljanja i ne želi dobro klubu. Ali evo skupština je organ koji odlučuje šta god oni odluče treba postovati. Ako se odluče da trenutna uprava ostane onda podržati, ako odluče za komandanta isto podržati.Bihac1299 je napisao/la: ↑07 jun 2025, 09:14Prijatelju, bez obzira na sve ovo nam je svima DOKAZ kako nikad neće biti sloge i zajedništva u našem gradu.superFrankie je napisao/la: ↑07 jun 2025, 02:16Prilicno sam nov opcenito na forumu, ali 100% si u pravu. A ove fejk patriote i ulizice samo ignore i idemo dalje, Jedinstva je bilo prije njih, a bit ce ga i poslijeBihac1299 je napisao/la: ↑06 jun 2025, 22:34Harden
Nebeskasila
Iceplayer
Inatsilnibosanski
Nas par imamo svoja mišljenja dok ova novopečena forumska ,,gospoda,, ima upotpunosti kontra nas, sve je ok ne slažemo se, nema dalje rasprave, ALI čemu javljanje i psovanje, šta ne smiješ drugačije razmišljat, ne smiješ biti drugačiji od drugih?!
Ne zamjerite dečki uvijek malo opširnije pišem ali granice postoje, da se neki glumac dovodi na taj nivo da ti psuje i vrijeđa zbog drugačijeg mišljenja na forumu![]()
-
- Kontakt:
Ja sam ovdje od 2014.god. Prije toga godinu dana citao forum, dok se nisam registrovao. I znam da nije bilo nas 5-6 da bi ovaj forum bio negdje na kraju sto se tice komentarisanja. Kad nikog nije bilo, nas pet je trazilo bilo kakve informacije o klubu. Nikad nikog uvrijedili nismo. Uvijek bili realni i pravedni i prema Jedinstvu, i prema drugim klubovima. I sad dodje par vas novih ,koji ste najpametniji i koji sve znate. Bihac i propada bas zbog vas takvih. Ja bi volio da nas ovdje ima 200 da komentarisemo svaki dan, nisu problem novi forumasi, ali novi koji god dodje traje par dana jer pokusava provocirati i pisati gluposti koje nemaju veze ni sa cim.
@legendardnadruga Ti ovdje nisi jer volis Jedinstvo, dosao si ovdje jer volis Hamdu, od kojeg vjerujem nemas nikakve koristi, al eto takvo ti u glavi da moras biti za njega, jer je on neko i nesto. Vezano za sport, ne treba nam i nikad nece trebati. Bivao je u klubu 25 godina, on i njegovi poltroni, mozda si i ti jedan od njih, pa zato i provociras ovdje. Bice jarane Jedinstvo i poslije Hamde i takvih, ne sikiraj se. Nece dugo da danas dodje u klub, kao sto svaki put ode i ostavi sve, pa dok zaredamo pet pobjeda eto ga nazad. Zna to cijeli grad.
Vrati postove zadnjih desetak godina, pa citaj sta smo pisali sve, mozda budes u toku, jer zalosno je da si takva osoba, ja to sebi nikad ne bi dopustio. Nisam se svom ocu ulizivao, da se ulizivam Hamdi nekom.
JEDINSTVO IZNAD SVEGA.
Nemamo mi zaostala razmisljanja, nego normalna i realna. I molio bih te da me vise ne citiras
@legendardnadruga Ti ovdje nisi jer volis Jedinstvo, dosao si ovdje jer volis Hamdu, od kojeg vjerujem nemas nikakve koristi, al eto takvo ti u glavi da moras biti za njega, jer je on neko i nesto. Vezano za sport, ne treba nam i nikad nece trebati. Bivao je u klubu 25 godina, on i njegovi poltroni, mozda si i ti jedan od njih, pa zato i provociras ovdje. Bice jarane Jedinstvo i poslije Hamde i takvih, ne sikiraj se. Nece dugo da danas dodje u klub, kao sto svaki put ode i ostavi sve, pa dok zaredamo pet pobjeda eto ga nazad. Zna to cijeli grad.
Vrati postove zadnjih desetak godina, pa citaj sta smo pisali sve, mozda budes u toku, jer zalosno je da si takva osoba, ja to sebi nikad ne bi dopustio. Nisam se svom ocu ulizivao, da se ulizivam Hamdi nekom.
JEDINSTVO IZNAD SVEGA.
Nemamo mi zaostala razmisljanja, nego normalna i realna. I molio bih te da me vise ne citiras
-
- Kontakt:
Opet pogrešno razmišljanje bez ikakve uvrede. Hamdo je napustio klub 2008 godine, sa jednim povratkom koji je završio neslavno 2020 godine zbog korone i mnogo još faktora. Kažem na skupštini je kluba, ako odluci da ostane ovaj upravni odbor ja ću opet klub podržavati ali znam koga ćemo podržati na toj skupštini kluba.nebeskasila je napisao/la: ↑07 jun 2025, 09:56Ja sam ovdje od 2014.god. Prije toga godinu dana citao forum, dok se nisam registrovao. I znam da nije bilo nas 5-6 da bi ovaj forum bio negdje na kraju sto se tice komentarisanja. Kad nikog nije bilo, nas pet je trazilo bilo kakve informacije o klubu. Nikad nikog uvrijedili nismo. Uvijek bili realni i pravedni i prema Jedinstvu, i prema drugim klubovima. I sad dodje par vas novih ,koji ste najpametniji i koji sve znate. Bihac i propada bas zbog vas takvih. Ja bi volio da nas ovdje ima 200 da komentarisemo svaki dan, nisu problem novi forumasi, ali novi koji god dodje traje par dana jer pokusava provocirati i pisati gluposti koje nemaju veze ni sa cim.
JEDINSTVO IZNAD SVEGA.
- superFrankie
- Kontakt:
Kad su tako odgajani i tako su odrasli. Ako imas razlicito misljenje odmah si zaostao, pacenik, ne zelis dobro i sl, uzasavam se na tu pricu. Zato najbolje ignorisati i ne spustati se na taj neki seoski nivo, jer mi znamo bolje od toga, dok on samo to i znaBihac1299 je napisao/la: ↑07 jun 2025, 09:14Prijatelju, bez obzira na sve ovo nam je svima DOKAZ kako nikad neće biti sloge i zajedništva u našem gradu.superFrankie je napisao/la: ↑07 jun 2025, 02:16Prilicno sam nov opcenito na forumu, ali 100% si u pravu. A ove fejk patriote i ulizice samo ignore i idemo dalje, Jedinstva je bilo prije njih, a bit ce ga i poslijeBihac1299 je napisao/la: ↑06 jun 2025, 22:34Harden
Nebeskasila
Iceplayer
Inatsilnibosanski
Ne zamjerite dečki uvijek malo opširnije pišem ali granice postoje, da se neki glumac dovodi na taj nivo da ti psuje i vrijeđa zbog drugačijeg mišljenja na forumu![]()
Citam ovu temu jer to mi je jedini izvor informacija za klub i siguran sam da ako je harden protiv nekog onda taj nije dobar za klub. Malo ih je kao on koji i prate sve i koji je objektivan do kraja jer samo zeli ono sto je najbolje za klub.

Ja nemam koristi od nikog, zanima me samo Jedinstvo. Znao sam fulati u ocekivanjima i prognozama naravno al nikad botovati necu ni za koga, to je ponizenje.
Ima ih sto su iznosili MLIJEKO iz kluba i nosili kuci a imaju obraza govoriti nesto.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Opet kakis malo. Ne sikiraj se ako budes miran biće info nakon skupštine.
Sve vam je jasno, ne moram nista govoriti
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- superFrankie
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.