AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Dres Milana mu stoji ko piletu sise 
Memo care neka necemo sad, Bajram je pa treba imati sabura, nadoci ce posle 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
- Kontakt:
Vidim da je Milan zainteresovan za ovog Rovellu. Frajer nema pojma, evo Italija gubi od Norveške 3:0 na poluvremenu. 
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ispod 100 miliona ne treba ga pustiti nigdje, ali ne treba ništa da nas čudi sa ovom tragikomičnom grupom šarlatana u upravi. Evo i Reijndersa su prodali ispod cijene, dakle potpuni debakl i fijasko! Supermercato Milan! Totalna rasprodaja! 

Evo Tomorija su ponudili Napoliju hahahaha sve bolje od boljeg 
Izgleda 70 miliona u kešu + jedan igrač Bayerna (Kim, Coman ili Goretzka)

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Damo vam Kambijaza i Vlahovića vi nama Lea

MANIJACI JUG 1987
Dogovoreno!

Hoće li iko na kraju ostati u ovom klubu?
Možda Emerson Royal HAHAHAHAHAHA 
-
- Kontakt:
Svi ovi glavni igrači koji sada žele da napuste "brod koji tone" jer se Milan nije plasirao u Champions League... svi su oni uglavnom podbacili ili su se šetali po terenu u ključnim utakmicama protiv Dinama i Feyenoorda u istoj toj Ligi prvaka, a Theo nas je onim idiotskim crvenim kartonom direktno koštao ispadanja. Uprava kluba je kharina, to svi znamo, ali ne treba sada ni dizati u nebesa niti pretjerano žaliti ove (većinom) preplaćene fudbalere, moderne fudbalske plaćenike kojima (većinom) nije stalo do klubova za koje igraju. Stalo im je samo do novca i slave, instagram, Tiktok, a Liga prvaka im je bitna kako bi dobili još više novca i slave.
Kad radis za neku firmu, zbog cega radis? Zbog plate ili zbog firme? Neko dodje ponudi bolje uslove, vece bonuse bolju platu,edukacije, ostajes u staroj firmi ili ides dalje?galia95 je napisao/la: ↑07 jun 2025, 01:08Svi ovi glavni igrači koji sada žele da napuste "brod koji tone" jer se Milan nije plasirao u Champions League... svi su oni uglavnom podbacili ili su se šetali po terenu u ključnim utakmicama protiv Dinama i Feyenoorda u istoj toj Ligi prvaka, a Theo nas je onim idiotskim crvenim kartonom direktno koštao ispadanja. Uprava kluba je kharina, to svi znamo, ali ne treba sada ni dizati u nebesa niti pretjerano žaliti ove (većinom) preplaćene fudbalere, moderne fudbalske plaćenike kojima (većinom) nije stalo do klubova za koje igraju. Stalo im je samo do novca i slave, instagram, Tiktok, a Liga prvaka im je bitna kako bi dobili još više novca i slave.
-
- Kontakt:
Da ovi igraci imaju imalo obraca svi bi ostali i jos da sami kazu da ce imati manja primanja zbog toga sto su vec nekoliko godina podbacili i to debelo su podbacili.galia95 je napisao/la: ↑07 jun 2025, 01:08Svi ovi glavni igrači koji sada žele da napuste "brod koji tone" jer se Milan nije plasirao u Champions League... svi su oni uglavnom podbacili ili su se šetali po terenu u ključnim utakmicama protiv Dinama i Feyenoorda u istoj toj Ligi prvaka, a Theo nas je onim idiotskim crvenim kartonom direktno koštao ispadanja. Uprava kluba je kharina, to svi znamo, ali ne treba sada ni dizati u nebesa niti pretjerano žaliti ove (većinom) preplaćene fudbalere, moderne fudbalske plaćenike kojima (većinom) nije stalo do klubova za koje igraju. Stalo im je samo do novca i slave, instagram, Tiktok, a Liga prvaka im je bitna kako bi dobili još više novca i slave.
Ja nezalim da sve i jedan ode od ovih sto tako zvane velike zvijezde:Theo,Leao i Mike neka idu sve troica to ce biti bolje za klub!
Nije to bas tako jednostavno memo. Da je tako svi bi igrali u Saudijskoj Arabiji.
Naravno da je novac bitan, al ljudi gledaju u koji klub idu, kakva su očekivanja, hocel se boriti za neki evropski trofej ili ne. Naravno, ima pojedinaca koji idu samo za parama.
Problem je sto im mi ne možemo ponuditi ni jedno ni drugo
Naravno da je novac bitan, al ljudi gledaju u koji klub idu, kakva su očekivanja, hocel se boriti za neki evropski trofej ili ne. Naravno, ima pojedinaca koji idu samo za parama.
Problem je sto im mi ne možemo ponuditi ni jedno ni drugo

Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.