Isto kao sto nije diskvalifikovan sa turnira zbog nabijanja sutkinje lopticom, kao sto nije zatvoren u Australiji,kao sto nije krivotvorio potvrdu o vakcinaciji, kao sto nije furao doping nakon sto je shvatio da nece tek tako stici Rafu i Rogera itd itd. Noklo dopingas, narkoman, lopov, prevarant.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
TommyHilfiger
- Kontakt:
Re: Grand Slam
-
TommyHilfiger
- Kontakt:
Treba spomenuti cinjenicu da je Noklo napokon nakon 7 setova zaredom uspio doci do BL protiv Jannika. To mu i jest najveci podvig trenutno. 
da siner dosta izjednacen sa razom a sa noletom nijeTommyHilfiger je napisao/la: ↑06 jun 2025, 23:30Dosta izjednacenije.Ako zabar u nedjelju uzme, 4-4 u slemovima, pocet ce mu bjezat od USO.
![]()
![]()
siner - raz: 4-7 (slemovi 1-2)
siner - nole: 5-4 (slemovi 2-2)
nole - raz: 5-3 (slemovi 2-2)
Zadnja izmjena: GoatNo1, dana/u 06 jun 2025, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
TheGoldenGOAT
-
TommyHilfiger
- Kontakt:
Rafa > Roger > Carlitos > Jannik > biljojed. 
da
22>20>4>3>24
209>310>36>52>428
5>5>1>1>8
0>6>0>1>7
36>28>>5>4>40
G>S>S>/>G+B
59>54>9>7>72
2>1>0>0>3
0>0>0>0>2
i jos mnogo toga poput nole-slema, najvise ATP poena, W% itd....
TheGoldenGOAT
Bas bi bio blam da ga alcaraz dobije 5 put zaredom ,i to u finalu roland garrosa
-
TommyHilfiger
- Kontakt:
da ukupno 31-29 od 60 meceva 29 na sljaci. od tih 18 slem meceva 10 na RGu (rafin najjaci a noletov najslabiji slem) a 2 na AO (noletov najjaci a rafin najslabiji slem). rafa noletu nije uzeo seta na betonu jos od USO13! 0-9 u mecevima i 0-19 u setovima i od tada ga je dobio samo na sljaci.
TheGoldenGOAT
-
TommyHilfiger
- Kontakt:
I opet Rafaelo najveci ikada, a biljojed na diobi 3. mjesta.GoatNo1 je napisao/la: ↑07 jun 2025, 00:06da ukupno 31-29 od 60 meceva 29 na sljaci. od tih 18 slem meceva 10 na RGu (rafin najjaci a noletov najslabiji slem) a 2 na AO (noletov najjaci a rafin najslabiji slem). rafa noletu nije uzeo seta na betonu jos od USO13! 0-9 u mecevima i 0-19 u setovima i od tada ga je dobio samo na sljaci.
koji ste vi pacenici. dzumi uzme set razu i ja vam fino cestitam na odlicnom otporu prvom favoritu. opste svrsavanje na forumu, pise se da je najveci BiH sportista svih vremena. naravno da sam navijao za njega. a ovdje se mahom navija protiv noleta ili jokica iz ciste zavisti i zlobe! a cime su to zasluzili? nole je svima sa nasih prostora uvjek samo pomagao. dzumi osvoji set i najbolji sportista BiH a nole se tu ismijava kada izgubi u 3 tjesna seta od 15 godina mladjeg dopingovanog protivnika i to nakon sto je osvojio sve sto se moze osvojiti i sto je poobarao sve najznacajnije rekorde!
TheGoldenGOAT
-
TommyHilfiger
- Kontakt:
Pisamo se na i Noklicu i na Jokaru. 
- superFrankie
- Kontakt:
Ma Rafa > Fedex > Nole, to je ja mislim svima jasno, tu je nepotrebna bilo kakva rasprava
Ljdi ne navijaju zbog zlobe u zavsisti pritiv noleta, vec zbog njegove harizme, stava, sarmantnosti. A ljudi poput tebe mu u tome i ne pomazu. Pa covjek je na svakom velikom turniru imao publiko protiv sebe u njevoj prime eri. Sto li?GoatNo1 je napisao/la: ↑07 jun 2025, 00:15koji ste vi pacenici. dzumi uzme set razu i ja vam fino cestitam na odlicnom otporu prvom favoritu. opste svrsavanje na forumu, pise se da je najveci BiH sportista svih vremena. naravno da sam navijao za njega. a ovdje se mahom navija protiv noleta ili jokica iz ciste zavisti i zlobe! a cime su to zasluzili? nole je svima sa nasih prostora uvjek samo pomagao. dzumi osvoji set i najbolji sportista BiH a nole se tu ismijava kada izgubi u 3 tjesna seta od 15 godina mladjeg dopingovanog protivnika i to nakon sto je osvojio sve sto se moze osvojiti i sto je poobarao sve najznacajnije rekorde!
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Da, bilo je tijesno.GoatNo1 je napisao/la: ↑07 jun 2025, 00:15koji ste vi pacenici. dzumi uzme set razu i ja vam fino cestitam na odlicnom otporu prvom favoritu. opste svrsavanje na forumu, pise se da je najveci BiH sportista svih vremena. naravno da sam navijao za njega. a ovdje se mahom navija protiv noleta ili jokica iz ciste zavisti i zlobe! a cime su to zasluzili? nole je svima sa nasih prostora uvjek samo pomagao. dzumi osvoji set i najbolji sportista BiH a nole se tu ismijava kada izgubi u 3 tjesna seta od 15 godina mladjeg dopingovanog protivnika i to nakon sto je osvojio sve sto se moze osvojiti i sto je poobarao sve najznacajnije rekorde!
Zbog takvih debila kao sto si ti, narod ga i ne voli.
jer im je tukao uzdanice. zato su ga i zatvarali i protjerivali i mrzili! a dobro je i prosao ako uzmemo u obzir da su seles, koja je isto tako samarala njihove uzdanice, zboli nozem na sred turnira. prije noleta je najomrazeniji br1 i ATG bio lendl. znaci lendl-seles-nole... i ja se pitam zsto?Sport90 je napisao/la: ↑07 jun 2025, 09:17Ljdi ne navijaju zbog zlobe u zavsisti pritiv noleta, vec zbog njegove harizme, stava, sarmantnosti. A ljudi poput tebe mu u tome i ne pomazu. Pa covjek je na svakom velikom turniru imao publiko protiv sebe u njevoj prime eri. Sto li?GoatNo1 je napisao/la: ↑07 jun 2025, 00:15koji ste vi pacenici. dzumi uzme set razu i ja vam fino cestitam na odlicnom otporu prvom favoritu. opste svrsavanje na forumu, pise se da je najveci BiH sportista svih vremena. naravno da sam navijao za njega. a ovdje se mahom navija protiv noleta ili jokica iz ciste zavisti i zlobe! a cime su to zasluzili? nole je svima sa nasih prostora uvjek samo pomagao. dzumi osvoji set i najbolji sportista BiH a nole se tu ismijava kada izgubi u 3 tjesna seta od 15 godina mladjeg dopingovanog protivnika i to nakon sto je osvojio sve sto se moze osvojiti i sto je poobarao sve najznacajnije rekorde!
TheGoldenGOAT
-
TommyHilfiger
- Kontakt:
@GoatNo1 kako je igrao Noklo? 

vec sam postavljao gomilu anketa i analiza sa neta... a da vidimo sta o tome misle bivsi i sadasnji br1 teniseri! izjave iz poslednjih par godina!superFrankie je napisao/la: ↑07 jun 2025, 02:32Ma Rafa > Fedex > Nole, to je ja mislim svima jasno, tu je nepotrebna bilo kakva rasprava
no1 - njegov GOAT izbor
rafa - nole
sampras - nole
borg - nole
connors - nole
lendl - nole (on je rekao da popularnost ne definise GOATa i da ko god zavrsi sa najvise slemova ce biti GOAT i da se nada da noletov status vakcinacije nece odluciti trku jer to ne bi bilo posteno. kako je nole pobjedio u slem trci, njegovo misljenje je jasno)
raz - nole
sinner - nole (after yesterdays match)
agassi - nole
rodick - nole
med - nole
hewitt - nole
courier - nole
safin - nole
ferrero - nole
kafelnikov - nole
rafter - nole
za ostale br1 nisam nasao nista konkretno (novijeg datuma), neki su bili politcki korektni sa izjavama da svako od velike 3 ima svoje argumente, ili kako se druge ere ne mogu porediti (recimo noletov stav otkako ima svu statistiku na svojoj strani iako je prije toga i feda i rafu nazvao najvecim u razlicitim periodima) itd..
Zadnja izmjena: GoatNo1, dana/u 07 jun 2025, 09:52, ukupno mijenjano 1 put.
TheGoldenGOAT
ocekivano za 38 godina protiv dopingovanog 23ogodisnjeg br1, nedovoljno dobro za pobjedu. narocito u prelomnim trenucima.
TheGoldenGOAT
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Vrijeme je za meso , bar jednom sedmicno. RF 1 Zauvijek
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.