BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑07 jun 2025, 11:22
Znači po tebi Juventus ima jaču ekipu ?
Uprkos dva ACL-a Bremera i Kabala te more drugih povreda, nema tima u Evropi ove sezone sa više povreda od nas i ti misliš da Juventus ima jaču ekipu?
Ne naravno, nisam ja trol kao ovi Milanisti, tačno da volim malo prcat konkurente ali se trudim biti realan. Naravno da su vašu sezonu sje*ale povrede, ko zna možda bi čak i osvojili, Motta je bio dobro startao ali nakon povreda počeli, očekivano, malo lošiji rezultati i onda se poremetila atmosfera u svlačionici i otišlo sve u helać. Vrlo moguće da bi osvojili da nije bilo tih povreda.
Ono što sam rekao da su vas mnogi ovdje (i dosta Interista, počevši od Siama) smatrali prvim favoritom je bilo prije početka sezone jer ste na papiru odradili strašan prelazni rok a Inter nije uložio ništa, samo ionalo stara ekipa postala još godinu starija. Ja nisam bio među njima, ja sam Inter smatrao prvim (zbog Inzaghijevog uogranon sistema a ne zbog igrača) a Juve drugim i mislio sam da će bit tijesna borba do kraja.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."