KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
bolje im je igrati sa istom ekipom, samo naci centra pa i iz nase lige, nego da odustanu
Samo treba uzeti u obzir činjenicu da ne bismo igrali prvi krug prvenstva i bude jasno koliko je ta priča o odustajanju (ne)ozbiljna...
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Kako se samo upecate na svaku glupost koju ovaj bolid napise ovdje.
Upozoravao sam na njega jos dok je pljuvao po Sparsima kad su bili na korak od aba lige, a i puno puta poslije na ovoj temi. Frajer mrzi sve sto je bosansko i bosnjacko. Kao on se nada da to ipak nije istina. 

U životo je ona čitaj šta piše.Ghuraba je napisao/la: ↑07 jun 2025, 14:17Kako se samo upecate na svaku glupost koju ovaj bolid napise ovdje.Upozoravao sam na njega jos dok je pljuvao po Sparsima kad su bili na korak od aba lige, a i puno puta poslije na ovoj temi. Frajer mrzi sve sto je bosansko i bosnjacko. Kao on se nada da to ipak nije istina.
![]()
Ma forumu je naprotiv "Ne čitaj što neki pišu"

Slazem se
Al opet mislim da ove price koje se suskaju nisu tocne ali vidjet cemo
Ti si sinko prvoklasni ogranice iskompleksirani idiot koji mrzi sve hercegovacko u ovoj drzavi i boli te kad neki s te strane imaju informacije sto je se vidjelo vise puta ili bilo sta napisu. A i vidjelo je se vise puta sto ovdje sto na forumu sportneta tko ima prave informacije ali tvoji kompleksi ne dopustaju neke stvari.Ghuraba je napisao/la: ↑07 jun 2025, 14:17Kako se samo upecate na svaku glupost koju ovaj bolid napise ovdje.Upozoravao sam na njega jos dok je pljuvao po Sparsima kad su bili na korak od aba lige, a i puno puta poslije na ovoj temi. Frajer mrzi sve sto je bosansko i bosnjacko. Kao on se nada da to ipak nije istina.
![]()
Sparsi su vise puta pokazali kakav su klub. Duzni svima ikad on ih spominje
Novi format ABA lige 2025/2026
Počevši od sljedeće sezone, čak 20 momčadi natjecat će se za naslov prvaka u ABA košarkaškoj ligi. Novi format i promijenjeni sustav natjecanja, rekordni nagradni fond i ulazak na nova tržišta pripremili su ABA za sljedeću sezonu, otkriva "Arena Sport".
Novi članovi regionalne lige bit će Beč iz Austrije, Cluj iz Rumunjske, a čeka se konačna odluka o aktualnom pobjedniku Eurokupa i novoj momčadi Eurolige, Hapoelu Tel Avivu. Ako ABA pristane dopustiti Hapoelu da igra domaće utakmice u Izraelu, sljedeće sezone ćemo u regionalnoj ligi vidjeti čak četiri momčadi Eurolige.
Timovi će biti podijeljeni u dvije skupine od po 10 timova. Utakmica će se igrati u dva kola – svaki tim protiv svakog. Prvih pet timova iz svake skupine nastavit će u Top 10, dok će ostali nastaviti natjecanje u doigravanju. Bodovi iz prve faze prenose se u drugu.
Ozbiljno se razmatra i uvođenje Final Foura po uzoru na Euroligu. Cilj je jasan - dodatno povećati profesionalnost i spektakl, a istovremeno privući sponzore i širu publiku, piše "Arena".
Pobjednik ABA lige osvojit će nagradu od milijun eura, što je ogroman korak naprijed u odnosu na dosadašnju praksu.
Sudionici:
1. Crvena zvezda (Srbija) 2. Beograd (Srbija) 3. FMP (Srbija) 4. Mega (Srbija) 5. Borac (Srbija) 6. Spartak (Srbija) 7. Budućnost (Crna Gora) 8. SC Derby (Crna Gora) 9. Cedevita Olimpija (Slovenija) 10. Krka (Slovenija) 11. Zadar (Hrvatska) 12. Split (Hrvatska) 13. Igokea (Bosna i Hercegovina) 14. Dubai (Ujedinjeni Arapski Emirati)
Novi sudionici: 1. Bosna (Bosna i Hercegovina) 2. Ilirija (Slovenija) 3. Cluj-Napoca (Rumunjska) 4. Beč (Austrija) 5. Hapoel Tel Aviv (Izrael) još uvijek upitan
Sljedeći timovi su ispali iz ABA lige: 1. Cibona (Hrvatska) 2. Mornar (Crna Gora)
Navedeni klubovi još imaju priliku vratiti se kupnjom "wild card" (posebne pozivnice), tako da još uvijek postoji jedno potencijalno otvoreno mjesto.
Počevši od sljedeće sezone, čak 20 momčadi natjecat će se za naslov prvaka u ABA košarkaškoj ligi. Novi format i promijenjeni sustav natjecanja, rekordni nagradni fond i ulazak na nova tržišta pripremili su ABA za sljedeću sezonu, otkriva "Arena Sport".
Novi članovi regionalne lige bit će Beč iz Austrije, Cluj iz Rumunjske, a čeka se konačna odluka o aktualnom pobjedniku Eurokupa i novoj momčadi Eurolige, Hapoelu Tel Avivu. Ako ABA pristane dopustiti Hapoelu da igra domaće utakmice u Izraelu, sljedeće sezone ćemo u regionalnoj ligi vidjeti čak četiri momčadi Eurolige.
Timovi će biti podijeljeni u dvije skupine od po 10 timova. Utakmica će se igrati u dva kola – svaki tim protiv svakog. Prvih pet timova iz svake skupine nastavit će u Top 10, dok će ostali nastaviti natjecanje u doigravanju. Bodovi iz prve faze prenose se u drugu.
Ozbiljno se razmatra i uvođenje Final Foura po uzoru na Euroligu. Cilj je jasan - dodatno povećati profesionalnost i spektakl, a istovremeno privući sponzore i širu publiku, piše "Arena".
Pobjednik ABA lige osvojit će nagradu od milijun eura, što je ogroman korak naprijed u odnosu na dosadašnju praksu.
Sudionici:
1. Crvena zvezda (Srbija) 2. Beograd (Srbija) 3. FMP (Srbija) 4. Mega (Srbija) 5. Borac (Srbija) 6. Spartak (Srbija) 7. Budućnost (Crna Gora) 8. SC Derby (Crna Gora) 9. Cedevita Olimpija (Slovenija) 10. Krka (Slovenija) 11. Zadar (Hrvatska) 12. Split (Hrvatska) 13. Igokea (Bosna i Hercegovina) 14. Dubai (Ujedinjeni Arapski Emirati)
Novi sudionici: 1. Bosna (Bosna i Hercegovina) 2. Ilirija (Slovenija) 3. Cluj-Napoca (Rumunjska) 4. Beč (Austrija) 5. Hapoel Tel Aviv (Izrael) još uvijek upitan
Sljedeći timovi su ispali iz ABA lige: 1. Cibona (Hrvatska) 2. Mornar (Crna Gora)
Navedeni klubovi još imaju priliku vratiti se kupnjom "wild card" (posebne pozivnice), tako da još uvijek postoji jedno potencijalno otvoreno mjesto.
Marko Barać je slobodan trener...mozda nije lose rijesenje ako ne dogovore s Nenom. Vjerovatno bolji za rad s mladima. Ako Bosna uopste misli davat snasu mladjima.
- relativizam
- Kontakt:
Bosnic bio na pregovorima a nije daleko ni Vasiljevic
Pa je li nas to odjjebao Marković?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
U PR saopstenju KK Bosne, da ne priznaju kakvi su tupani, pisu da Elmir Dzafic ostaje vezan za Bosnu nakon koledz karijere. Sto je nebuloza.
Iskreno saopstenje bi islo ovako: covjek koji je stvorio Anthony Davisa i Karl Anthony Townsa, izmedju ostalih, je uzeo naseg talenta kojem nikad nismo dali sansu, da bi igrao raspali polovnjak iz Srbije (za platu od 8k eura i auto), zato sto patimo od vjecnog kompleksa nize vrijednosti.
Nastavljamo utabanim stazama mediokritetstva.
Sa postovanjem, KK Bosna
Iskreno saopstenje bi islo ovako: covjek koji je stvorio Anthony Davisa i Karl Anthony Townsa, izmedju ostalih, je uzeo naseg talenta kojem nikad nismo dali sansu, da bi igrao raspali polovnjak iz Srbije (za platu od 8k eura i auto), zato sto patimo od vjecnog kompleksa nize vrijednosti.
Nastavljamo utabanim stazama mediokritetstva.
Sa postovanjem, KK Bosna
Izborili prvu ligu i sad neće igrati. Kakav cirkus, fuj.
Tuzno ali nista neobicno za nase prostore
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kljuc u bravu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Dubravko ocigledno nije dobio ni bliztu budzet koji je trazio a ne zeli da se bori sa 12. mjesto
- JayCatwright
- Kontakt:
Nikad bolja vlada kantona kažu 

Koja komedija, kakva sramota
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Što se mene tiče mogu se i ugasiti. Izboriš ABA1 i cijela država to čeka i odustaneš. Jasno da ne može preko noći sve i nismo ni mi navijači nerealni i možda bi bili kanta za nabijanje. Po meni, glupa odluka i neće više biti ovog naboja.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Vrsi se pritisak na kanton, podrzavam.
Ocekujem sutra da se dogovore i da ce izdvojiti kanton dodatne pare
Ocekujem sutra da se dogovore i da ce izdvojiti kanton dodatne pare
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ma kakvog naboja,ovo je kraj,niko normalan vise nece dolaziti na utakmice ukoliko ne budu igrali aba ligu.Unofficialpage je napisao/la: ↑16 jun 2025, 19:14Što se mene tiče mogu se i ugasiti. Izboriš ABA1 i cijela država to čeka i odustaneš. Jasno da ne može preko noći sve i nismo ni mi navijači nerealni i možda bi bili kanta za nabijanje. Po meni, glupa odluka i neće više biti ovog naboja.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.