Chicago Bulls

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la kad_kako » 17 apr 2011, 01:22

BIHfan je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:evo BiH, vidi kako ide kod mene:

slika

Uploaded with ImageShack.us

klikni na sliku da je vidis citavu...

neznam onda stvarno sto nece kod tebe.

Idi na http://www.speedtest.net i testiraj svoju download brzinu. mozda ti nije sve u dure sa njom. pogotovo ako si BHT, cujem da ima dosta raje sa problemom brzine.

slika

Za nase uslove standard. I meni je malo prije bilo 316KB pa se zacas smanji na zadivljujucih 0.3 KB.
solidna ti je brzina. u mene je brzina bila danas kad sam mjerio 3.45 Mb/s. tako da je i normalno da kod mene ide brze.

ma i u mene varira, nije uvijek 300 +KB. evo sad se spustila 15KB. ali kad bude vise dobrih seedera (jer nekad nije sve ni u broju seedera, nego u kvalitetu istih), automatski i brzina ce rasti.

nista brate, ti onda ostavi da ti skida torrent, ali nastimaj u uTorrentu, da ti ugasi PC (ima ta opcija, ako nisi znao), kad zavrsi sa skidanjem tekme.
Postovanje treba zaraditi.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2011, 01:28

Cccccc, mi se danas patili, a vidi streama za Magic - Hawks.

http://extremegoal.weebly.com/
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 17 apr 2011, 02:13

ovaj stream je med i mlijeko usporedbi sa onim danas kroz sta smo mi prolazili. nadam se da ce i nama biti ovako u pon.

Evo sta g. Magic, kaze o danasnjem nastupu nase Ruze. ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 apr 2011, 04:28

doe78 je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:
doe78 je napisao/la:@ bih fan

Pa jeste bilo faulova ,koji nisu postojali,ali **** i drugima se svira..momak je dobar nema tu sta _dok ide na ulaze ,
cim krene da sutira nema nista od njega..ne znam koliko je trica fulao,nisam brojao ali ih je bilo previse...sto sad ovdje citam da nije bilo ekspozivnijeg i boljeg playa,mnogi sene sjecaju b.davisa,marbury na pocetku karijere,par povreda i sve to ode!!

Bilo je faulova i koji nisu sudjeni a postojali su.

Samo sekundu, usporedujes Marburya sa Rose-om :lol:
B.Davis je bio u svojim najboljim godinama jak play, ali ova explozivnost kod Derricka i kako covjek u zraku kontrolise svoje tijelo, plus sve to sa brzinom koju posjeduje je tesko naci, ne samo u proslosti vec i danas kod ijednog igraca.
vidim ne razumijemo se,dok su bili zdravi i oni su to radili,samo nisu trebali toliko jer su suterski jaci od rosea,tko ce imati bolju karijeru vidjet cemo,povrede mnogo promjene..
lako je opalit 30 komada i zabit 30 poena...james baci po 15,20 a ima taj ucinak..
samo polako druze,godinama se mjenja slika,svakoga igraca pa i ta ekspozivnost!

svasta procitat :)...i kaze sto se kakis po drugim :)...gledajte i divite se sta radi MVP u kljucnim momentima utakmice...ok veceras nije bio raspolozen sutersi i ovako mu nije uvjek naravno, ali Rose kada treba cini cuda, za razliku od mnogih super starova, a posebno tih koje si ti nabrajao sto su cinili kako kazes nesto slicno sto Rose danas radi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 apr 2011, 04:35

Titova-Juga je napisao/la:A.k.a Ridiculous :D

[youtube][/youtube]

najaci ocami :)...sta mali cini to je cudo jedno..on je nas MVP a sta drugi misle i pisu po tom nba croatia , pa i ovdje nije nas briga...cuj kazusviraju mu prekrsaje, pa ubili su ga ebote, jer jedino tako ga mogu zaustaviti :)...ja sam rekao nasa je sansa jer jedino da ga udaraju mogu nesto napraviti, ali tu je znaci 15-20 slobodnih bacanja za Rosa i u to se uzdam ebiga :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 17 apr 2011, 04:53

how high can u go!

slika

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 17 apr 2011, 04:56

gledaj ovo: koljenom u m.uda, sakom u prsa, rukom za vrat, ali ni to im nije pomoglo:

slika

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 17 apr 2011, 04:58

look at my ball-s :D

slika

sa kakvom taj energijom momak igra, to je nevjerovatno:

slika

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 17 apr 2011, 11:47

Boga pitaj kad cu skinut utakmicu, pa jbte sad je download deaktiviran, nikog zivog od seedera nema. :cry:
Na kojem programu ima repriza da trazim link za taj program. :(
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

king10000
Kontakt:

Post Postao/la king10000 » 17 apr 2011, 12:21

Granger: "Rose je poput lude bivše cure"
Derrick Rose već je u prvoj utakmici doigravanja morao vaditi kestenje iz vatre za svoje Chicago Bullse koje je na domaćem terenu umalo zaskočila Indiana.Bullsi su na kraju slavili 104:99 uz 39 poena Derricka Rosea, a lako su mogli i izgubiti jer su Pacersi kontrolirali utakmicu njenim većim dijelom. Rose je bio svjestan da prva momčad Istoka mora pokazivati veći autoritet.

"Mislim da smo znali da će biti teška utakmica. Od početka nismo bili spremni za to, ali mislim da ćemo u sljedećoj biti."

Danny Granger bio je najraspoloženiji kod Indiane s 24 poena. Ipak, kolika god razlika bila na strani Pacersa, znao je da to nikad nije bilo sigurno.

"S Derrickom Roseom na drugoj strani? Ne", rekao je Granger. "On je kao luda bivša cura koja vas uhodi. Svaki joj put kažete da ne želite razgovarati s njom, ali ona se uvijek nakon toga pojavi na vašim vratima."

Grangeru dobar otpor favoritu neće mnogo značiti: "Pružili smo dobru partiju, ali koga briga? Omjer je 0-1."

Sljedeća utakmica igra se opet u United Centeru u ponedjeljak. :lol: :lol: :lol:
King Kevin Durant

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 apr 2011, 13:18

evo na EPSN Rose i Howard glavne teme :)

kakav samo povratak 16:1 run smo napravili 3:25 do kraja i dosli do ove vazne pobjede...to ipak rade samno najbolje ekipe ..odbrana je citavu utkamicu bila losa, ali u onim trenutcima su bili nevjerovatni...svaka im cast za one 3 minute utakmice, ali brate toliko su me namucili tokom onog ostatka utkamice, da su i morali onako nesto napraviti u zavrsnici, kako bi ispravili ono sto nije valjalo do tada
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2011, 13:21

E moj prika, "namucili" je mala rijec, jer cijelu sezonu, (a pogledao sam oko 78-79) utakmica nisu losiju odbranu odigrali a da ovi sve zivo pogadjaju.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 apr 2011, 13:25

ma dobro je suti :)...ma i da smo izgubili prosli bi mi to opet nema to veze, ali eto nisu juce usli u utkamicu kao da je playoff tekma.....I Miami se juce patio nije islo sve glat , pa evo i Orlando je izgubio ebiga uglavnom bilo je i iznenadjenja i gusto u svim utkamicama koje su juce odigrane
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 17 apr 2011, 13:37

Rose je precjenjen, pa sudije ga stite ko polarnog medvjeda, hej 21 slobodno bacanja. Stern pravi od njeg neku novu zvijezdu. Gadi mi se vise NBA. Bullsi ce u sledecem krugu dobiti metlu, jer nemaju iskustva a i nece Rosu ulazit one frljoke kad krene pod kos. Razigravanje nula! Sut za 3 katastrofa, precjenjen do bola. On ako dobije MVP nagradu NBA treba ukinut. 8-)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 apr 2011, 13:45

BIHfan je napisao/la:Rose je precjenjen, pa sudije ga stite ko polarnog medvjeda, hej 21 slobodno bacanja. Stern pravi od njeg neku novu zvijezdu. Gadi mi se vise NBA. Bullsi ce u sledecem krugu dobiti metlu, jer nemaju iskustva a i nece Rosu ulazit one frljoke kad krene pod kos. Razigravanje nula! Sut za 3 katastrofa, precjenjen do bola. On ako dobije MVP nagradu NBA treba ukinut. 8-)
ma daj pusti ih brate imaju ljudi eto da gledaju ESPN TV live i neka slusaju strucnjake sta pricaju, pa neka onda dodju na forum da daju neke svoje zakljucke...ipak tu su ljudi objektivni i naravno bolje znaju sigurno od nas , tako da oni mnogima zacepe usta, a bogami i igraci koji igrjau porotiv Rosa ....izvinite ali njega ne moze zaustaviti niko, a da ne pravi onakve prekrsaje, gdje evo vidimo samo na nekim ovim slikama kako je to ustvari izgledalo, a vjerovatno mu ove prekrsaje nisu ni svirali :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 17 apr 2011, 13:47

SaltCityAttack je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Rose je precjenjen, pa sudije ga stite ko polarnog medvjeda, hej 21 slobodno bacanja. Stern pravi od njeg neku novu zvijezdu. Gadi mi se vise NBA. Bullsi ce u sledecem krugu dobiti metlu, jer nemaju iskustva a i nece Rosu ulazit one frljoke kad krene pod kos. Razigravanje nula! Sut za 3 katastrofa, precjenjen do bola. On ako dobije MVP nagradu NBA treba ukinut. 8-)
ma daj pusti ih brate imaju ljudi eto da gledaju ESPN TV live i neka slusaju strucnjake sta pricaju, pa neka onda dodju na forum da daju neke svoje zakljucke...ipak tu su ljudi objektivni i naravno bolje znaju sigurno od nas , tako da oni mnogima zacepe usta, a bogami i igraci koji igrjau porotiv Rosa ....izvinite ali njega ne moze zaustaviti niko, a da ne pravi onakve prekrsaje, gdje evo vidimo samo na nekim ovim slikama kako je to ustvari izgledalo, a vjerovatno mu ove prekrsaje nisu ni svirali :)
Ovo sam ja napisao, nije kopirano. :)
Malo da ismijavam ove pacenike sto im je Rose 7 PG lige. Ovako su i za Jordana govorili dok covjek nije uzeo 6 MVP finala i titula.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 apr 2011, 13:50

ma znam da si ti naopisao to je ono sto su napisali na forumu :)...zato ti kazem slusaj brate ljude 24h radio epsn, gledaj tv espn, nba tv oni ce ti sve reci sta misle ...samo njima vjerujem nista brate strucnjacima sa foruma to nepije vode brate
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2011, 15:06

Cak i oni najveci kriticari Derricka sa Espn-a su zadivljeni vidjenim u zadnje vrijeme.
Ali mi je gore kad dodju ovdje neki i usporedjuju ga sa igracima koji nemaju nikakve slicnosti malte ne.
Ako ga mogu uspored s bilo kim, onda je to A.I, ali ni on nije bio tako dominantan ispod kosa jer nije imo takve fizicke predispozicije kao Rose.

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 apr 2011, 15:29

hahaa porede ga sa Baronom Davisom :shock: ...pa kakvu slicnost Rose ima sa njim pitam se :?: :shock:
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 17 apr 2011, 15:31

obojica su crni,to je jedina slicnost koju sam bar ja uspio primjetiti :roll:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: alemsa, PSV i 4 gosta.