Zamisli kako igramo da nas sudija nervira u tekmi protiv ribara

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Zamisli kako igramo da nas sudija nervira u tekmi protiv ribara
Ma bas moze, promasiti savrsenu priliku, i to treba znatiinvincible1921 je napisao/la: ↑07 jun 2025, 16:17U ovoj postavi jedini on uz demirovica moze nesto naprijed...ovi ostali bi se dodavali premasuperFrankie je napisao/la: ↑07 jun 2025, 16:13Da nije njega bilo, bio bi neko drugi to, bio je u poziciji gdje napadac mora biti, nije neka naukainvincible1921 je napisao/la: ↑07 jun 2025, 16:11
Veci je problem da nije njega mi do tog zicera ne bi dosli...
nazad do sutra
Ma mi smo za qrac, davno ustanovljeno. Al daj ba, 1000% nije ovo sve faul, cak ni u kantonalnoj. Pa ljudi jedva cekaju da padnu, da im ovaj nesto svira.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑07 jun 2025, 16:18Zamisli kako igramo da nas sudija nervira u tekmi protiv ribara![]()
Sve ok, al u ovakvoj tekmi to kad ti svira ustaneš i umjesto 5:0 na poluvremenu imaš 4, a ne 0 nakon 1h igreDamirT je napisao/la: ↑07 jun 2025, 16:20Ma mi smo za qrac, davno ustanovljeno. Al daj ba, 1000% nije ovo sve faul, cak ni u kantonalnoj. Pa ljudi jedva cekaju da padnu, da im ovaj nesto svira.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑07 jun 2025, 16:18Zamisli kako igramo da nas sudija nervira u tekmi protiv ribara![]()
Nije to poenta. Mi smo ribari Nijemcima i Portugalu i drugim repkama, pa svi traze maksimalno fokusirano i posteno sudjenje. Popustite malo s tim komentarima ne interesuje me ko je protivnim. Kako ces osvojit loptu kad covjek sve svira faul.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑07 jun 2025, 16:18Zamisli kako igramo da nas sudija nervira u tekmi protiv ribara![]()
Nemoj tako ni Xabi Alonso nije nikoga vodio pa stagegenpress je napisao/la: ↑07 jun 2025, 16:23Ne znam što se čudite, čovjek nije nikada nikoga vodio, nema veze s vezom, što pokazuje iz utakmice u utakmicu, igrače reda po terenu kako stigne, drzak i bezobrazan ako mu postaviš pitanje koje mu ne paše, poziva igrače koji nemaju veze s vezom.
I za ovo što se vidi da ne mogu meda danas je on kriv, on je dao slobodne dane da hodaju gdje hoće, a svi znamo gdje svi polete, ne kažem da ne smiju, moraju, ali toliko se "zeznut" da ne možeš čovjeka sa mješalice pretrčat onda stvarno....još kaže moji igrači znaju šta smiju a šta ne smiju raditi kada je slobodan dan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.