Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
- NEZALAGANJE
- Kontakt:

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Jedini panj je on. A ovo bi pomela svaka naša ekipa sa vrha tabele naše lige.
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Dzeko jos dva i dosta, a ostali mozete samo gledati i uciti...
Probao je Barbarez,al bez 3-5-2 izgleda ne funkionisemo a drugo ovaj sudija prekida igru za svaki kontakt..
Pa svi ti su kvalitetni od nas ...ovo je cudo da cemo imati 3/3 ...realno presmjesna repka ..4 rang po svemu
One nase ekipe sto ispadaju od lithenstajski klubova godinama ...jbt al mi sebe dizemo

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Uporedi naše igrače sa igračima San Marina. Mi smo bukvalno vanzemaljci za njih. A selektor nije u stanju dobiti utakmicu, pa mora Džeku da uvodi. Gluho bilo.
Vicin Borac koji je daleko dogurao u Konferenc ligi bi ovo kući poslao sa 5 komada.
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Sa vrha federalne, bi. Sve i jedan premijerligas bi vodio 5-0. Ovo su amateri. Pisao sam na drugoj temi maloprije, jedna Sloboda koja je skupila 7 bodova za cijelu sezonu je 3 puta skuplja od San Marina.
De uporedi ...ja realno pratim fudbal al 90 posto ovih nasih anonimusa ne znam ...da ne igraju za Nas ne bih cuo nikad za njih ...panjevi koji igraju ili ne igraju nikako po Žnj klubovima ..emir79 je napisao/la: ↑07 jun 2025, 16:48Uporedi naše igrače sa igračima San Marina. Mi smo bukvalno vanzemaljci za njih. A selektor nije u stanju dobiti utakmicu, pa mora Džeku da uvodi. Gluho bilo.
Vicin Borac koji je daleko dogurao u Konferenc ligi bi ovo kući poslao sa 5 komada.
Taj borac je izuzetak , dok nasi Bosnjacki klubovi ne mogu meda al su nam puna usta svega i pljuvanje svega...
Ovi bi Sarajevu 5 dali ko osale
Amaterima veznjaci krila igraju
Ja bih s ovim spiskom dobio 9:0 San Marino
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: 231983, AnelMid, BlackRiver1987, bvsic, CAGarfia, Confiance, deda, denza, Djedo, Drum, Edincapitano, feniksptica, forgempp, Fudbalbr1, galia95, General505, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Grk1234, Hrammm1921, icetea01, invincible1921, JEDRILICA, Kaunas, L-Train, LondonBlues, marlostanf1eld, MaroonBjelave, Micron, Mocvara1991, myself, NEZALAGANJE, r3m1, rishovski, Serha, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, Tracy3McGrady, travuljasSs, Venom, WeekendOffender, zastitaIdentiteta i 318 gostiju.