Pa branili bi i da se izgubilo danas, kud ces dalje

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Pa branili bi i da se izgubilo danas, kud ces dalje
Nije bila ni A liga nacija, niti Rumunija pa i Finska.
Ma ne vjerujem šta čitam. Čuj zadovoljiti će sa teških 1-0 proti San Marina.
Sto bi se stidio reci da jesam ..al evo kad te toliko interesuje odakle sam iz Ze sam ...pa et nadji sad razlog za pljuvanjeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑07 jun 2025, 17:18@Jelle Ma 100% jesi.Ovo danas normalan covjek ne moze opravdati.Nema sanse.
Barba jeste sastavljao ekipu
Posteno ..a kakvi smo mi onako realno ...mi nismo poluamateri ?..presmjesna generacijaJayCatwright je napisao/la: ↑07 jun 2025, 17:22Najjaci argument da smo uzeli 9 bodova u tri tekme od kojih su dvije bile poluamaterske. I budala zna da ovakva igra nije odrziva i da je pitanje trenutka kada ce poceti pratiti rezultate. Best case scenario Rumunija kiksa negdje, mi zavrsavamo drugi i budemo pregazeni u barazu
Najrealniji scenario je da uzimamo 4 boda do kraja i zavrsavamo treci
Druzw kakve vise pobjede spominjete,dobili smo Rumuniju ni sami ne znamo kako a nismo trebali kao ni Kipar,ovo danas necu komentarisati.Uzet ces jos 3 boda tamo i bod na Kipru mozda sve ostalo su porazi i bit ces 3.u najlaksoj grupi u historiji kvalifikacija.I sta je tu za pohvale?jelle je napisao/la: ↑07 jun 2025, 17:19Pa ...jel to unapred pljujemo nesto ..kad ne bude rezultata prvi cu pljuvati ...al pljuvati sto bazdar panj promasi 2 zicera pa nije 3:0 umjesto 1 je krajnje bezobraznoTekashi je napisao/la: ↑07 jun 2025, 17:16Time opravdavas ovo danas?! Koga boli **** sto ima najbolji start. Ceka nas 2x Austrija i Rumunija u Zenici, pravi test. Mozemo sve prosuti protiv Rumunije, kontas? Samo jedna utakmica i to je to.Balorda je napisao/la: ↑07 jun 2025, 17:12Čovjek ima najbolji start kvalifikacija u istoriji reprezentacije, a igra sa nekakvim Burnićima, Hajradinovićima i Tahirovićima.
Najveći je sin kojeg je ova reprezentacija dala kao igrača.
Svejedno se nađu bosanski krezavi, nepismeni, neinteligentni panjevi da pljuju po njemu.
Ipak smo iznad reprezentacija kakve su Kipar i San Marino jos uvijek, a necemo ni to dugo biti. Dajem nam maximum jos 12 godina da dodjemo u poziciju u kakvoj je sada Malta recimo.jelle je napisao/la: ↑07 jun 2025, 17:24Posteno ..a kakvi smo mi onako realno ...mi nismo poluamateri ?..presmjesna generacijaJayCatwright je napisao/la: ↑07 jun 2025, 17:22Najjaci argument da smo uzeli 9 bodova u tri tekme od kojih su dvije bile poluamaterske. I budala zna da ovakva igra nije odrziva i da je pitanje trenutka kada ce poceti pratiti rezultate. Best case scenario Rumunija kiksa negdje, mi zavrsavamo drugi i budemo pregazeni u barazu
Najrealniji scenario je da uzimamo 4 boda do kraja i zavrsavamo treci
Ponavljam, ovaj rezultat ne znači apsolutno ništa, nismo jednom trpali ove male reprezentacije i amatere pa nam već naredni meč neka Armenija složi četiri komada.19vendetta87 je napisao/la: ↑07 jun 2025, 17:19Tako je. Odlican rezultat smo izvukli protiv ekipe koja u prosjeku prima 4 gola po utakmici.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Imajednabrigada i 18 gostiju.