Imali smo prvih 11, pa smo primali 4-5 golova po utakmici, pa se tražila promjena.dzemil je napisao/la: ↑07 jun 2025, 17:41Sramota je što se nakon svih ovih utakmica ova ekipa nema ni glavu ni rep, a niti se zna ko igra, ko ne igra, svaka utakmica neko novo selektorovo autokratsko ponašanje i izbor igrača po nekom njegovom mind setu. Koliko treba da prođe utakmica da se nekih prvih 11 iskristališe i neka formacija odredi. Igralo se protiv jakih, protiv slabih, protiv srednjih...šta?
Ovaj lik je bukvalno kockarsko iskustvo i energiju prenio na repku pa eksperimentiše, blefira ...
Barbarez nije trenerski mag, i to svi mi vidimo, ali bar se donekle trudi napravit pitu od g., i za razliku od mnogih prethodnika ne boji se mijenjat igrače u toku utakmice.
Kao što sam napisao na drugoj temi, ovo je klasična naša junska utakmica kakvih sam se nagledao u zadnjih 25 godina. Stvarali smo šanse čitavu utakmicu, nismo mogli zabit jer je Baždar limitiran, na kraju smo zabili i pobijedili...i u čemu je problem? U umjetničkom dojmu i glasovima publike možda?