Ne samo da je fora, nego je tih 3-0-0 suština čitave priče, a ne jesmo li smiješnog San Marina pobijedili 1-2 ili 3-0.Virtu4l je napisao/la: ↑07 jun 2025, 18:26Balorda je napisao/la: ↑07 jun 2025, 18:17I ovo da napišem, svako ko očekuje od Barbe da bude kombo Capella i Heynckensa je obična budala. Selektori uglavnom rade na ho-ruk, hajp i individualni kvalitet igrača. Pošto individualni kvalitet nemamo, tj. imamo, ali nikad gori, ne preostaje nam ništa osim galvanizacije i kratkotrajne lože, ali ko će to objasniti krezavim bosanskim praznoglavcima.
Fora je u tome što bi svako od nas prihvatio ovih 3 0 0 prije početka kvalifikacija , a vjerovatno i 4 0 0 već u septembru. Sad još hoćemo i igru. Igru sa ovim ispodprosječnim igračima?.
Ako mi vjeruješ, ja pojma nemam za više od pola ovih igrača gdje igraju, nikad u životu mi se to nije desilo. Ja jednostavno ne poznajem ove igrače, čak i kad ih kamera prikaže za neke ne znam koji su i kako se zovu. To su igrači koje ne gledaš, nema ih na ovom visokom nivou, ne samo u ligama petice nego i u ovim koje su ispod njih.
Kad je išla himna prepoznao sam možda njih 5-6. Jbt, mi nemamo dva igrača u ligama petice, ne znam imamo li ih i u ligi šampiona.
O igračima je stvarno suvišno pričati, što kažeš 70% njih da sutra sretnem negdje, ne bih ih prepoznao, a još smiješnije izgleda kada neko zbog ovih anonimaca i ispodprosječnih balvana proziva Barbu jer nije zvao neke druge anonimce i ispodprosječne balvane

Mi imamo par dobrih igrača i to je to, pazi ti samo Dedića u kojeg se svi kunemo, frajer se nije mogao nametnuti u Marseju, a očekujemo od njega da bude hibrid Cafua i Neymara. Budalaštine.
Btw. Evo Englezi nisu načeli Andoru 35 minuta, Tuchel odlazi