DamirT je napisao/la: ↑07 jun 2025, 19:15
invincible1921 je napisao/la: ↑07 jun 2025, 19:10
rishovski je napisao/la: ↑07 jun 2025, 18:41
Andora - Engleska 0-0 38 min... Englezi se napucali baklave i kadaifa..prdnut ne mogu
Jes 0:0 al ih sabise nacisto....korneri 0:8 sutevi 0:10...mi u 1.pol protiv daleko losije ekipe od andore imali isto haman suteva
Evo imaju postovi da sam od pcoetka bio optimista i vjerovao, ali sad mislim da nemamo sanse.
Ne toliko radi igrackog fonda koji je takav kakav je nego radi barbareza i njegovog amaterizma
Covjek je izveo 4 defanzivca i 2 zadnja vezna protiv fkn san marina...opet sad ocekujem price kako mu ne treba esmir..pa i kulasin bi bio prevaga u ovoj tankoj napadackoj postavi
Da se mene pita tahirovic prije svega pa sa njim i burnic bi trebalo odmorit koje okupljanje
Burnic cak nije bio ni los toliko. Momak se borio, sto jest, jest. Dzaba kad ne zna bolje.
Tahirovica definitivno klupirati, makar u septembru protiv San Marina. Ali ocito da lik ima Barbine gole slike, pa ga mora uvaljivati konstantno u prvih 11.
Steta za Huseinbasica, mogao je sigurno igrati danas...
@soccerfan
Daleko od toga da ja kritikujem igrace kao igrace.
Burnic, Sunjic, Gigovic su sasvim ok za ono sto
trebaju da igraju, medjutim dokaz promasenog spiska a tek sastava je to da ovi svi ne mogu bit na terenu u isto vrijeme
Evo vako iz glave...znaci prostora je bilo itekako, medjutim..
Burnic - dva puta cista situacija da apsolutno nezahtjevnim pasom stvori prakticno mat poziciju oba puta prejaka lopta
Gigovic- Jednom imo cis centarsut nasa 3 igraca sama na penalu, on centirro ko ni sebi ni svom..malo nakon toga haman ista situacija ovaj put se nije ni usudio da centrira
Tahirovic i Sunjic - nekolilo puta se otvorilo da povuku ili odigraju oni su svaki put pogresnu odluku donijeli i uprskali
Evo hebo esmira da ne bude da sam mu advokat, al da si imo bilo koga sa vise napadackog znanja umjesto bar dvojice navednih vjeroatno bi bilo 3/4:0 za nas.. znaci sve ciste situacije
Da ne pricam kako nemaju osjecaja nijedan da se prikljuce napadu...demirovic uzme loptu drzi je ocm 10 minuta nidje nikog, onda mora on i bazdar 2na 5 da igraju jer ovi spavaju i nemaju osjecaj da se ubace naprijed...jer to ne igraju