Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Brkooo
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Brkooo » 07 jun 2025, 20:34

Barbarez je nazalost, jedna glupa osoba, sa egom koji para nebo. To je najgora kombinacija. Trenutno ima rezultat i zbog toga ima i podrsku vecine navijaca.

Prvo je izbacio iz reprezentacije Ahmedhodzica i Hadzikadunica i ubacio svoje menadzerske stopere koji su par nivoa ispod ovog gore dvojca. Ljudi su spori, tromi, ne znaju nogom igrati, zato i Barisic i Katic samo nabijaju loptu, samo da nije u njihovim nogama.

Nepozivanje i ignorisanje Hadziahmetovica koji igra redovno u Besiktasu i koji je Iniesta za Sunjica koji igra na Kipru. Ovog truntavog i sporog Tahirovica je Barbarez gurao u reprezentaciji i kad ovaj nije mjesecima igrao za svoj klub.

Kako onda za jedne igrace vaze jedna pravila a za neke druge igrace neka druga. Na nekim se ostri qrac a drugi ne moraju ni igrati za klub, jer znaju da imaju zagarantovan poziv. Nedosljednost i licemjernost od strane selektora.

Evo sad je klupirao Huseinbasica, da mu igraju menadzerski invalidi u veznoj liniji. Gazibegovica nije ni pozvao u reprezentaciju, gura stopera Malica na desnog beka, a jedinog beka(desnog beka, Dedica) kojeg je stavio na spisak, gura na lijevu stranu. Na tu stranu gura i mrtvog Burnica koji nije lijevi bek ali glumi da jeste. Gigovicu izmislja poziciju i **** ga u mozak.

Kome ovo sve moze biti normalno? Trenutno rezultat ne trpi u ovim kvalifikacijama ali mi gubimo kvalitetnije igrace zbog menadzerskih igraca kojima ni igranje za reprezentaciju ne moze pomoci da nadju bolje klubove. Izmisljaju se pozicije igracima, apsolutno sve je na ho ruk, bez bilo kakvog plana, taktike, itd itd. Bukvalno svi vide (osim navijaca Veleza), da ovo sve sto Barbarez radi, qrcu ne valja i sve se gura pod tepih jer trenutno pobjedjujemo, sve do prvog loseg rezultata, gdje ce vjerovatno puci..

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 07 jun 2025, 20:35

Poenta je da ti se u fudbalu kad-tad sve vrati. U tri utakmice, mi smo na guzove u svakoj pobijedili. Nešto sumnjam da će se trend takvih pobjeda nastaviti.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 07 jun 2025, 20:36

Ja bi potpisao sad ovakav antifudbal svaku utakmicu i da idemo tako na velika takmicenja u kontinuitetu, pa makar se i blamirali.
Valja sad iscekat jesen u pi.cku materinu, il dza il bu.

zastitaIdentiteta
Kontakt:

Post Postao/la zastitaIdentiteta » 07 jun 2025, 20:41

Ma mene najviše nervira što na pressici lik se usudi pitati oko rotacija pozicija i on se nešto objašnjava.
Svi novinari redom sjede ko mutavi i šute dok čovjek sjedi i hladno laže svima u lice da burnić igra lijevog beka u klubu.
Nevjerovatni smo. :clap:
Pošteno, pa kako bude.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 jun 2025, 20:49

Brkooo je napisao/la:
07 jun 2025, 20:34
Barbarez je nazalost, jedna glupa osoba, sa egom koji para nebo. To je najgora kombinacija. Trenutno ima rezultat i zbog toga ima i podrsku vecine navijaca.

Prvo je izbacio iz reprezentacije Ahmedhodzica i Hadzikadunica i ubacio svoje menadzerske stopere koji su par nivoa ispod ovog gore dvojca. Ljudi su spori, tromi, ne znaju nogom igrati, zato i Barisic i Katic samo nabijaju loptu, samo da nije u njihovim nogama.

Nepozivanje i ignorisanje Hadziahmetovica koji igra redovno u Besiktasu i koji je Iniesta za Sunjica koji igra na Kipru. Ovog truntavog i sporog Tahirovica je Barbarez gurao u reprezentaciji i kad ovaj nije mjesecima igrao za svoj klub.

Kako onda za jedne igrace vaze jedna pravila a za neke druge igrace neka druga. Na nekim se ostri qrac a drugi ne moraju ni igrati za klub, jer znaju da imaju zagarantovan poziv. Nedosljednost i licemjernost od strane selektora.

Evo sad je klupirao Huseinbasica, da mu igraju menadzerski invalidi u veznoj liniji. Gazibegovica nije ni pozvao u reprezentaciju, gura stopera Malica na desnog beka, a jedinog beka(desnog beka, Dedica) kojeg je stavio na spisak, gura na lijevu stranu. Na tu stranu gura i mrtvog Burnica koji nije lijevi bek ali glumi da jeste. Gigovicu izmislja poziciju i **** ga u mozak.

Kome ovo sve moze biti normalno? Trenutno rezultat ne trpi u ovim kvalifikacijama ali mi gubimo kvalitetnije igrace zbog menadzerskih igraca kojima ni igranje za reprezentaciju ne moze pomoci da nadju bolje klubove. Izmisljaju se pozicije igracima, apsolutno sve je na ho ruk, bez bilo kakvog plana, taktike, itd itd. Bukvalno svi vide (osim navijaca Veleza), da ovo sve sto Barbarez radi, qrcu ne valja i sve se gura pod tepih jer trenutno pobjedjujemo, sve do prvog loseg rezultata, gdje ce vjerovatno puci..

Sto je najgore vazda ta 2/3 sto ih na silu nagura uglavnom
budu najgori na terenu

Malic ako cemo posteno protiv kipra i dns medju najgorim je bio

Gigovic nijr postojao danas

Dedica napravi neupotrebljvim a trebalo bi da izvuce 110% iz njega

Tahirovic i Sunjic totalno nepotrebni zajedno

itd
=\_1921_/=

Normus90
Kontakt:

Post Postao/la Normus90 » 07 jun 2025, 21:14

Barbarez tvrdoglav ko mazga, gura igrače na neprirodne pozicije, Gigović i Tahirović kao da su kupili mjesto u prvih 11, i konstantno 433 glupa formacija

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 07 jun 2025, 21:29

Rumunija ne moze disat od pritiska protiv Austrije a mi se grcevito branili s ciganima. Realnost je 2. Mjesto, ako i nkega uopste izborimo. Sve preko je senzacija a ispod teski debakl.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 07 jun 2025, 21:30

fanatik19 je napisao/la:
07 jun 2025, 21:29
Rumunija ne moze disat od pritiska protiv Austrije a mi se grcevito branili s ciganima. Realnost je 2. Mjesto, ako i nkega uopste izborimo. Sve preko je senzacija a ispod teski debakl.
Dobro jutro

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 07 jun 2025, 21:31

fanatik19 je napisao/la:
I ja gledam, Rumunija se ne može sastaviti s loptom. Dominantnije izgledaju Austrijanci protiv njih nego mi protiv San Marina ili Kipra. Mi ćemo glat izgubiti od ovakve Austrije, ali otvara nam se put za baraž ako ne izgubimo od Rumuna u Zenici.
Zadnja izmjena: Zglavkar, dana/u 07 jun 2025, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 07 jun 2025, 21:32

fanatik19 je napisao/la:
Nakon ove predstave od danas nemamo se mi čemu puno nadati. 1:0 protiv yebenog San Marina i lafo pucamo na prvo/drugo mjesto, a sve ispod je debakl - nema mjesta takvom rezonu uopšte.
Usudio bih se reći da mi je ovo danas veći poraz od onih 7:0 protiv Njemačke.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 jun 2025, 21:34

Ali kako je sjela Gregoriču. :bow:

Austrija baš dominantna nakon prvih 15-20 minuta, Rumuni se povukli ali itekako mogu iz ovih polukontri. Vidjećemo kakva je Austrija kad se ovi otvore.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 jun 2025, 21:34

Nek Austrijanci nas ganjaju. Mi smo zasad svoje odradili. Mlitavo, ali odradjeno. Mozda nas nasi iznenade u septembru. Govorilo se i za Rumune (ja prvi) da ce nas rasut, minimalan poraz mjera i mi ih iznenadili. Za 3 mjeseca se dosta moze promijeniti, prvenstveno u povredama. Mada je razlika ogromna na selektorskoj poziciji.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 07 jun 2025, 21:35

Ja sam pisao cim su grupe izvucene da ocekujem 2. Mjesto i da je to skroz realno dok su nas neki dovodili u rang s raspalim Kiprom. Mi jesmo losi, nikad losiji igracki kadar ali sam konstantno govorio da nismo slabiji od cigana i da je skroz realno ocekivat baraz. Iako jos uvijek smatram da Barbarez i SS nemaju pojma i da su najslabiji dio u citavoj prici kada je u pitanju teren/taktika, dvolicno bi bilo da ih tjeram u slucaju neodlaska na Svjetsko prvenstvo kroz baraz(nismo nikad prije ni otisli realno). Sve u svemu, ja jos uvijek vjerujem da moze neko bunkerisanje upalit protiv Austrije, i prije par godina su u LN bili mnogoo igracki jaci od nas pa smo nekako izasli kao pobjednici.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 07 jun 2025, 21:36

Ne radi se o san marinu, postoji realnost.

A realnost je da igras sa kojekakvim burnicima, gigovicima i hermedinima.

3/3 je fenomenalan rezultat za selektora amatera.

Pitanje je da li bi i generacija brazila se izborila sa ovom austrijom.

Umjesto opustanje i lagano, ovdje se prosipaju bolesti, sprzeni od tik toka i instagram shortsa.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 jun 2025, 21:40

DamirT je napisao/la:
07 jun 2025, 21:34
Mada je razlika ogromna na selektorskoj poziciji.
Razlika u kvalitetu je malo "ogromnija".

Igrači Reala, Werdera, Leedsa, Bayerna, Intera, Dortmunda, Leipziga, itd... idu na igrače Plymoutha, Pafosa, Karlsruhea, Kasimpase, St. Paulija, itd.
Voli te tvoje Sarajevo.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 jun 2025, 21:41

Virtu4l je napisao/la:
07 jun 2025, 21:40
DamirT je napisao/la:

Igrači Reala, Werdera, Leedsa, Bayerna, Intera, Dortmunda, Leipziga, itd... idu na igrače Plymoutha, Pafosa, Karlsruhea, Kasimpase, St. Paulija, itd.
Yebes ga onda, najbolje da ni ne izadjemo. Ne igraju ti klubovi protiv nas. Da sam optimista, vala i nisam nesto. Da ih mozemo nekako iznenaditi, makar kod nas, vjerujem da mozemo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 jun 2025, 21:45

DamirT je napisao/la:
07 jun 2025, 21:41
Da ih mozemo nekako iznenaditi, makar kod nas, vjerujem da mozemo.

To su utakmice koje je važno ne izgubiti.

Trebaju nam svi igrači na raspolaganju, odlična priprema i frenetična borba za svaku loptu. Vezni red Austrije je strašan i tu ne smije biti greške.

Ali hajde prvo da vidimo može li Rumunija nešto u drugom.
Voli te tvoje Sarajevo.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 07 jun 2025, 21:46

Virtu4l je napisao/la:
07 jun 2025, 21:40
DamirT je napisao/la:

A upomoc zovemo igraca Jong PSVa.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 07 jun 2025, 21:50

Uglavnom, jedino za pohvalu večeras je izdanje Džeke i priznanje Barbareza da je ovo loše. Nikad nismo imali selektora koji je ovako direktno rekao za partiju nakon pobijede i 3/3 da nije to dobro, plus da je riješio sukob, obavijestio javnost o tome, da se ništa ne krije od javnosti, a što ne ugrožava nikog. A ne ugrožava jer je prvo riješio, i nije krio ispod tepiha od javnosti, zaštitio ih je na neki način ovim potezom. I to je za veliku pohvalu, i da se skine kapa.
Da igra moraa da bude bolja, to je apsolutno tačno. Isto tako razmisliti o Dediću na desnom beku, tu vidim zaista realnu mogućnost, jer čovjeku ne ide ovo lijevo krilu, a korisni bude na beku. Malić nije još taj nivo. Jedno od riješenja je Memić na lijevo krilo, Dedić na desnom beku. Gigoviću dati šamar realnost, jer ne može igrati onako boli **** za reprezetnaciju. Veći igrači su se kritikovali od Salihamidžića, Pjanića, Misimovića, a ne on kao neko ko tek dolazi. Mora on još kredita zaradit, da nako prehoda poluvrijeme.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.