Adis Jašić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Adis Jašić
Naravno da je daleko. Teoretski nemoguce. Niti ima pravo nastupa za nas, niti ima kvalitet niti će ga zvati dok god igra tamo.
Lik sa 23 otišao u Al Ain. Da je u Saudiju pa bi bilo i moguće da dobije poziv.
Lik sa 23 otišao u Al Ain. Da je u Saudiju pa bi bilo i moguće da dobije poziv.
Ti jednostavno ne razumijes koncept i sustinu da ako ti fali bek, pod uslovom da fali, uzimas tj. zoves narednog najboljeg a Jasic je tu negdje. I to je to.
A prvi ces **** mrtve selektorima kad nas zadesi rupa na beku zbog povreda tipa Nigerija a **** cete i kad se pozove neki iz xy lige jer kao sta ce nam igraci odatle.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Kao sto rekoh. Lik nema pravo nastupa za našu reprezentaciju. Valjda ti je to jasno.Madal je napisao/la: ↑05 jun 2025, 22:36Ti jednostavno ne razumijes koncept i sustinu da ako ti fali bek, pod uslovom da fali, uzimas tj. zoves narednog najboljeg a Jasic je tu negdje. I to je to.
A prvi ces **** mrtve selektorima kad nas zadesi rupa na beku zbog povreda tipa Nigerija a **** cete i kad se pozove neki iz xy lige jer kao sta ce nam igraci odatle.
Igra desnog beka gdje u ovom trenutku imamo 3 igraca, plus dva koja mogu uletiti Memic i Omerovic.
Valjda ti je sada jasnije malo.
Pa ovo je pretpostavka da dobije papire. Valjda ti je to jasno. A s tim ulijetanjem Omerovica na beka samo ojacavas cinjenicu da je Jasic blizu spiska.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Pa nije niko lud da se zamara papirima igraca koji igra u Al Ainu. Valjda ti je to jasno.
Pa nema veze gdje igra ako je medju boljim na toj poziciji onda naravno da se treba zamarati s papirima. Pravite od nas nekakvu Njemacku s tim uslovima za poziv a suplji smo kao sir. Pa ti si do skoro pisao nema sta igrac HNLa traziti u reprezentaciji a sad pises Naila.
Nama bekovi pokrivaju i krila, desne salatamo na lijeve i skloni su povredama, tu Jasic ima svoju priliku koliko god se tebi a i meni ne svidjalo to.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Pa i ja sam za to da se pozivaju samo najbolji. Ali desni bek nama uopste nije deficitarna pozicija. Imamo trenutno 3 igraca ispred njega. Na lijevom beku je već lošija situacija i nama treba lijev bek. A ne desni bek iz azijskog Reala,
Pa da i lijevi bek ako dodje uveliko udaljava Jasica od reprezentacije. Dok je samo stakleni Kolasinac tu a desni bekovi krpe lijevo on je itetkako blizu. Ako ne on onda neko drugi jednake nekvalitete zato jer smo miki maus reprezentacija.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Složit ćemo se samo da se nadamo da neće biti povreda i potrebe sa Jasicem.
Zaboravih spomenuti, a danasnja utakmica me podsjeti. Malic nije bek.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Na stranu sve, meni se čini da je u večerašnjem protokolu kad zbrojis i lijeve i desne bekove na spisku bio jedan čitav bek zvani Dedić, a i njega barba koristi više na krilu.
Ne daj Bože da Nail igra desnog beka. Taj nas je u crno zavijao i na svojoj "prirodnoj" poziciji lijevom beku.
A isto tako ne vjerujem da će barba Memića koristiti na beku. Ili će igrati na krilu ili neće igrati.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Nema "na stranu sve" nego to sto si napisao je sustina. Fali nam bekova. Jasic iz Azije je u ozbiljnoj konkurenciji da bude na spisku ako gledamo realnim ocima a ne Sergejevim. To sto neke boli sto nam ovaj iz Azije treba biti blizu spiska je vec nesto drugo.DeeWa je napisao/la: ↑07 jun 2025, 21:13Na stranu sve, meni se čini da je u večerašnjem protokolu kad zbrojis i lijeve i desne bekove na spisku bio jedan čitav bek zvani Dedić, a i njega barba koristi više na krilu.
Ne daj Bože da Nail igra desnog beka. Taj nas je u crno zavijao i na svojoj "prirodnoj" poziciji lijevom beku.
A isto tako ne vjerujem da će barba Memića koristiti na beku. Ili će igrati na krilu ili neće igrati.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Post godineImajednabrigada je napisao/la: ↑22 maj 2025, 16:03Sta to fali tamo tim arapskim ligama, igra se sasvim solidan fudbal bolji sigurno nego austrijska ili svicarska liga.
Realno, mali da je imao imalo bolje opcije me bi isao tamo, ovo ispada najbolje i igracki i finansijski.
Ima puno igraca koji su top zvijezde doduse na zalasku karijere ali opet takvi igraci daju dimenziju vise svakom klubu i ligi.
Svaka osrednja repka evrope ima igraca iz te lige zasto ne bi i mi.
Jos Adiis ce odigrati to klupsko prvenstvo protiv top ekipa, to mu je vece iskustvo nek cijela sezona u austriji.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Arvid je napisao/la: ↑19 jun 2025, 10:19Post godineImajednabrigada je napisao/la: ↑22 maj 2025, 16:03Sta to fali tamo tim arapskim ligama, igra se sasvim solidan fudbal bolji sigurno nego austrijska ili svicarska liga.
Realno, mali da je imao imalo bolje opcije me bi isao tamo, ovo ispada najbolje i igracki i finansijski.
Ima puno igraca koji su top zvijezde doduse na zalasku karijere ali opet takvi igraci daju dimenziju vise svakom klubu i ligi.
Svaka osrednja repka evrope ima igraca iz te lige zasto ne bi i mi.
Jos Adiis ce odigrati to klupsko prvenstvo protiv top ekipa, to mu je vece iskustvo nek cijela sezona u austriji.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Drz'te se, sad ce babuka sa novim biserima i argumentima:-)
znam samo da on uziva kad se citira i spominje, nebitno u kojem kontekstu:-)
znam samo da on uziva kad se citira i spominje, nebitno u kojem kontekstu:-)
-
- Kontakt:
Dobro djecaci sta je problem, opet trazite degenekaa
Sta, kakav Jasiic, kakav klub, austrija svicarska
Necu vam uvijek crtati, ucite maloo
Nije poenta, klub, ligaaa.... Poenta posta je da ja znam i da mali zna da nema trwnutno kvalitet za ligu 5 niti je imao bolje ponude ni blizu cak ni u ovim kokuz ligama, sta je trebao presipati iz supljeg u prazno i iz nekog wolfbergera preci u Rijeku, Hajduk, Rapid.. i ostale talasike ni para ni nekog velikog iskoraka ovako bar nesto
Kad ne znate pozadinu nemojte pricati, mali je otisao u ligu gdje se pocelo puno ulagati, gdje dolazi sve vise igraca npr kapiten Olimpije koji je mladji i bolji od njega dossao, par iskusnih igraca od kojih se bar imati sta nauciti, portugalci, brazilci,...
I naravno, da je bolje dvije utakmice na ovakvoj sceni protiv takvih klubova i takvih igraca nego citava sezona protiv tamo nekog Drene Belje, Ratkova, Gluouka, kitesvilija i ostalih zajebancija
Pametnom dosta
Sta, kakav Jasiic, kakav klub, austrija svicarska
Necu vam uvijek crtati, ucite maloo
Nije poenta, klub, ligaaa.... Poenta posta je da ja znam i da mali zna da nema trwnutno kvalitet za ligu 5 niti je imao bolje ponude ni blizu cak ni u ovim kokuz ligama, sta je trebao presipati iz supljeg u prazno i iz nekog wolfbergera preci u Rijeku, Hajduk, Rapid.. i ostale talasike ni para ni nekog velikog iskoraka ovako bar nesto
Kad ne znate pozadinu nemojte pricati, mali je otisao u ligu gdje se pocelo puno ulagati, gdje dolazi sve vise igraca npr kapiten Olimpije koji je mladji i bolji od njega dossao, par iskusnih igraca od kojih se bar imati sta nauciti, portugalci, brazilci,...
I naravno, da je bolje dvije utakmice na ovakvoj sceni protiv takvih klubova i takvih igraca nego citava sezona protiv tamo nekog Drene Belje, Ratkova, Gluouka, kitesvilija i ostalih zajebancija
Pametnom dosta
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- bavariapivo
- Kontakt:

Nisi nas iznevjerio

- MoodyReboot
- Kontakt:
Ako neko sazna identitet ovog bolesnika, neka javi, pa da obavijestimo nadležne organe, opasno je po okolinu da osoba s ovakvim mentalnim oboljenjima hoda među nama.
Lose krenuo azijski Real Madrid na klupskom prvenstvu. Mozemo ocekivati Jasica u pocetnoj protiv Citya. 

Tek sad vidim, Al-Ain je doveo i Marcela Ratnika(2003) iz Olimpije koji je sa 17 godina poceo igrati za 1. Ekipu i ubrzo postao kapiten kluba. Pisalo se konstantno da je na radaru velikog broja klubova iz lige petice i eto na kraju zavrsi u Emiratima - mora da ga je privukao klupski projekat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.