Chelsea FC

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

wadethegreat
Kontakt:

Re: Chelsea FC

Post Postao/la wadethegreat » 07 jun 2025, 00:58

Goni ga.
Rijesit Kudusa,Gittensa i ovog Hugu i nek rjesavaju odbranu.

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 07 jun 2025, 16:55

Kepa u Arsenal, jos jedan nas otpadak koji zavrsava tamo

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 07 jun 2025, 16:57

Hvala Im sto nam guraju klub sve ove godine :salut:

ZOGLI
Kontakt:

Post Postao/la ZOGLI » 07 jun 2025, 18:13

Dobro je branio dok nije postao manager umesto sarija,tada je puko ko kokica,nije mogao sa pritiskom,ali opet treba da bude prvi golman negde da ne greje klupu.

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 07 jun 2025, 19:21

Evo krenuli smo i po Gittensa, sa igracem je sve dogovoreno

TheShed
Kontakt:

Post Postao/la TheShed » 07 jun 2025, 19:32

Još jedan igrač koji je prošao akademiju Manchester Cityja.

To su sve Shieldsovi transferi, od Palmera, Lavije pa do posudbe Sanche i sada Gittensa. Za 35 miliona eura koliko se spominje naša ponuda nisam protivnik toga.

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 07 jun 2025, 19:36

TheShed je napisao/la:
07 jun 2025, 19:32
Još jedan igrač koji je prošao akademiju Manchester Cityja.

To su sve Shieldsovi transferi, od Palmera, Lavije pa do posudbe Sanche i sada Gittensa. Za 35 miliona eura koliko se spominje naša ponuda nisam protivnik toga.
Apsolutno, sve vise od 35-40 miliona bi mi bilo puno za njega. Ali nadam se da cemo i pored njega krenuti po jos jedno krilo, ako je ikako moguce po Williamsa

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 07 jun 2025, 19:50

PA Fab je prenio navodno da je Nico glavna meta mada brate ako se prenemaze yebat ga.
Fino bi bilo al eto.
Madueke bi vrlo lako mogao otici.

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 07 jun 2025, 20:02

wadethegreat je napisao/la:
07 jun 2025, 19:50
PA Fab je prenio navodno da je Nico glavna meta mada brate ako se prenemaze yebat ga.
Fino bi bilo al eto.
Madueke bi vrlo lako mogao otici.
Ma kao nije na listi za prodaju, ali ako bi dosla ponuda od 50+ onda bi ga pustili, sto mi je i ok. Ne bih ga za manje pustao, on svakog casa moze buknuti. Estevao Madueke Neto Gittens mi ne zvuci najopasnije, zato se nadam da cemo tu nekog dokazanog dovesti, neko ime. Williams i Gordon su moje zelje, ali mozda tu dovedu i nekog hibrida tipa Rogers, Pedro ili Kudus

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 07 jun 2025, 20:50

Ja bih Kudusa najprije al Eto. Mogu obojica :mrgreen:
Prodati Maduekea.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 jun 2025, 21:01

Ima li gdje stopera na vidiku i desnog beka,da moze zamjenit nekad Dzejmsa,da ne gledam vise Gusta..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 07 jun 2025, 22:43

Ne znam, iako nisu isti igraci, meni je Madueke bolji od Kudusa. Ima stopera, bit ce, samo sto trenutno nije prioritet, a sto se desnog beka tu nece biti nista sigurno. Pored Jamesa tu su Acheampong i Gusto koji je imao malo slabiju sezonu al koji je sigurno kvalitetan igrac, nije bezveze reprezentativac Francuske

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 07 jun 2025, 23:06

superFrankie je napisao/la:
07 jun 2025, 22:43
Ne znam, iako nisu isti igraci, meni je Madueke bolji od Kudusa. Ima stopera, bit ce, samo sto trenutno nije prioritet, a sto se desnog beka tu nece biti nista sigurno. Pored Jamesa tu su Acheampong i Gusto koji je imao malo slabiju sezonu al koji je sigurno kvalitetan igrac, nije bezveze reprezentativac Francuske
Ma to i Caicedo pokrije super protiv slabijih, da hoće riješiti golmana, ima navodno u ugovoru neka klazula za odlazak Petrovića, u utorak se završava ovaj prelazni rok za svjetsko klupsko prvenstvo, Gittens će sig doći, da vidimo mogu li Maignana i šta uraditi sa Hugom

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 07 jun 2025, 23:08

IQ200 je napisao/la:
07 jun 2025, 23:06
Ma to i Caicedo pokrije super protiv slabijih, da hoće riješiti golmana, ima navodno u ugovoru neka klazula za odlazak Petrovića, u utorak se završava ovaj prelazni rok za svjetsko klupsko prvenstvo, Gittens će sig doći, da vidimo mogu li Maignana i šta uraditi sa Hugom
Da je i bjelca kojeg dovesti

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 07 jun 2025, 23:14

strahmeipomisliti je napisao/la:
07 jun 2025, 23:08
IQ200 je napisao/la:
Da je i bjelca kojeg dovesti
Imaš nešto protiv crnaca?

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 07 jun 2025, 23:18

IQ200 je napisao/la:
25m funti navodno Petrovic ima u ugovoru, ako Maignan ne dodje on bi po meni trebao biti prvi golman bez dileme, ali vidjet cemo. Nasi nece da dadnu Milanu koliko traze jer su sve dogovorili sa igracem a istice mu ugovor naredne sezone. Neki pisu da su spremni cekati januar da ga potpisu ako Milan ne popusti. Sa Hugom je ista situacija, nasi ga zele al nece da dadnu 100m, a ovi nece da ga puste za nize, bit ce interesantno to ispratiti. Do utorka imamo fore za nova pojacanja za CWC, ali ako sam dobro shvatio, dok traje prvenstvo mozemo dva nova igraca registrovati

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 08 jun 2025, 09:39

Petrović svakako treba biti prvi golman..ne zbog sinošnjeg odbranjenog penala,mogao je i primiti gol to nema veze,nego je dečko zaista dobar,smiren,sazrijeva kao golman,siguran,,90 % francuske lige je oduševljeno..mnogi smatraju da je bio bolji ovu sezonu od Donarume...za sitne pare bi mogli izgubiti potencijalnu svjetsku jedinicu,a nije da se nismo zahebali dosta puta samo Salah,i de Bruine..dovoljno

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 08 jun 2025, 10:55

Ne vjerujem da nam je cilj bio da ga imamo kao jedinicu ikad, da je golman idealan nije, ima on itekako mana, da je dobar jeste, izgleda da ćemo sutra dobiti novu jedinicu, dolazi Maignan

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 08 jun 2025, 10:55

Ma za 25 milki na ovaj vakat gdje smo mi Sancheza za to doveli gdje nekog talenta bez 10 utakmica seniorskih moras 50 milki platiti....
Mislim ako su retardirani nek ga prodaju za 25...
Gittens sto posto izgleda dolazi.
Da je Nicu kako i Kudusa jos.
Nico - GIttens, Palmer- Kudus i Estevao-Neto.
S tim da Nico i Gittens mogu desno jedan barem tako da mogu biti starteri.
Maduekea ili prodati ili ga ostaviti za rotacije.
Ovo je neki moj san da imamo ovliko dobrih opcija :mrgreen: .
Sto se odbrane tice ja se nadam da ce malo pozuriti.
Kontam ovo svjetsko bice kesa na kraju i ono eksponira ti klub pa zuris sa napadackim opcijama ali gori nama nazad.

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 08 jun 2025, 11:14

wadethegreat je napisao/la:
08 jun 2025, 10:55
Ma za 25 milki na ovaj vakat gdje smo mi Sancheza za to doveli gdje nekog talenta bez 10 utakmica seniorskih moras 50 milki platiti....
Mislim ako su retardirani nek ga prodaju za 25...
Gittens sto posto izgleda dolazi.
Da je Nicu kako i Kudusa jos.
Nico - GIttens, Palmer- Kudus i Estevao-Neto.
S tim da Nico i Gittens mogu desno jedan barem tako da mogu biti starteri.
Maduekea ili prodati ili ga ostaviti za rotacije.
Ovo je neki moj san da imamo ovliko dobrih opcija :mrgreen: .
Sto se odbrane tice ja se nadam da ce malo pozuriti.
Kontam ovo svjetsko bice kesa na kraju i ono eksponira ti klub pa zuris sa napadackim opcijama ali gori nama nazad.
Ljudi nezz na koji fazon se još nadate za Nicu, neće čovjek doći nema šanse. Colvill msm da je u odbrani zacementiran, mislim da će doći Hato iz Ajaxa koliko čitam da su skoro dogovorili platu, dolazi Mamadou Sarr iz Strasbourga, živo me zanima šta će raditi u odbrani osim toga i hoće li išta, pretpostavljam da ćemo ići i na Guehija

Maignan
James Guehi Colvill Cucurella
Caicedo Enzo
Neto Palmer Madueke/Gittens
Delap/Ekitike

Estevau će trebati bar polusezona da se navikne, živo me interesuje ako dovedemo Ekitikea šta raditi sa Jacksona

Odgovori

Natrag na “Chelsea FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.