FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Gledam zagrijava se priča oko Leaoa moram povući ono što sam napisao za njega,iako govorom tijela nekad djeluje nezainteresovano statistika je veoma dobra realno je najbolji igrač Milana.U poređenju sa drugim imenima koja se dovode u kontekst Bayerna a to su samuraji Mitoma i Kubo onda je treba krenuti svim silama na Portugalca što bi značilo da možda otpada Williams.E sad kad bi na vrijeme prodali Comana i Sanea sve je moguće.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dobro, Sanea nemate šta prodavat jer je istekao (formalno ima još 23 dana), ali trebate raščistit situaciju i to bi se trebalo desit uskoro.
Za Leaoa ima varijanta da date Kima pod račun.
Izgleda da ste se sa Kusenom ipak dogovorili oko Taha.
Za Leaoa ima varijanta da date Kima pod račun.
Izgleda da ste se sa Kusenom ipak dogovorili oko Taha.
Od odlaska Kahna i Brace Bajernova transfer politika ima sve manje smisla. Rafa Leao je primadona i precijenjen igrač koji ni u nikad slabijoj Seriji A nije mogao praviti razliku.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
According to Bild, Leão is angry that Eberl “suddenly stopped the talks and negotiations.” The reason can be switching on Nico Williams!
-
- Kontakt:
Sutrašnja utakmica će odlučiti po koga Bayern ide, Leao ili Wiliams
leao je smijurija od igraca, veci bolikurac i glupan od sanea
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sane je za njega Messi.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Nico Williams je za 3 klase bolji igrac od Leao-a...ima na ovoj temi likova koji tvrde da je Nico bezveze igrac..oni isti koji su prije nekoliko godina zeljeli vidjeti Weigla u Bayernu..
Kakve to veze ima, Weigl je ko mladji igrao vrhunski, top potencijal bio.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- farinelli123
- Kontakt:
U teoriji nama je bolji fit Nico, jer ćemo često igrati na postavljenu odbranu, Leao je možda za nijansu manje pokretljiv, dok je Nico zvrk.
Ali, Simonsa moramo da prevarimo nekako.
E onda može da nam igra krilo i Ailton.
PS: Što neće Fener i Galata nekako da prevare Liroja.
Nek kaže neko Kendis da nije dzabe Istanbul toliko dugo bio centar sveta.
Ali, Simonsa moramo da prevarimo nekako.
E onda može da nam igra krilo i Ailton.
PS: Što neće Fener i Galata nekako da prevare Liroja.
Nek kaže neko Kendis da nije dzabe Istanbul toliko dugo bio centar sveta.
•
Fener i Galata se utrkuju za Sanea.
Ako postoji i najmanja šansa za kupovinu Donnarumme trebaju iskoristiti.Riješili bi pitanje golmana na 10g.

Ako postoji i najmanja šansa za kupovinu Donnarumme trebaju iskoristiti.Riješili bi pitanje golmana na 10g.
- Centre forward
- Kontakt:
'talijanski klubovi su u ozbiljnoj Banani, i to je ono što nam ne ide u prilog. Leao nije nikakav upgrade u odnosu na ono što imamo. Naši su izgubili kompas i ima šanse da naprave glupost i da ga dovedu.
Plus, navalili su na krila i na silu hoće da naprave novu 7 i 10 iz najboljih dana. K'o mameni su. Ima puno prečih stvari za zakrpiti.
Harden, daj anketu, gdje će Cvijetin poslije sezone i po.
1. Mainz
2. Borussia (al' ona prava, Zelena)
3. Como
4. Los Anđeles
Plus, navalili su na krila i na silu hoće da naprave novu 7 i 10 iz najboljih dana. K'o mameni su. Ima puno prečih stvari za zakrpiti.
Harden, daj anketu, gdje će Cvijetin poslije sezone i po.
1. Mainz
2. Borussia (al' ona prava, Zelena)
3. Como
4. Los Anđeles
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Arsenal.
Treba podsjetiti da menadžeri u klubovima i menadžeri igrača u suštini imaju isti posao i slične metode rada. Dakle, jedan je target ali se vode pregovori na više strana. Ja mislim zato da Leao nije pravi target ali služi svrsi.
Gittens prihvatio 7godisnji ugovor od Chelsea. Chelsea je sada poudio 50tak miliona za njegove usloge, jos treba da se klubovi dogovore. Tako kruze price kroz medije.
Dobar igrac, ogroman potencijal.
Dobar igrac, ogroman potencijal.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Na kraju izadje oko milion evropskih za Taha..hajde nije lose.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Po meni odlican potez Bayerna. Ja sam ga prizeljkivao u Barceloni uz Cubarsija. Ali eto Bayern brzi,bolji,uspjesniji u tom poslu. J3be nas malo i madridsko **** na celu saveza,pa nikad ne znas hoces moci odmah prijaviti igraca ili ne. U svakom slucaju dobar obostrani potez.muhamedhulk je napisao/la: ↑08 jun 2025, 01:10Na kraju izadje oko milion evropskih za Taha..hajde nije lose.
Ma ja sutnite ratnika Kima koji je rasturao u Italiji i kod nas igrao na jednoj nozi da bi doveli nekakvog stopera iz BurnleyaPSG advisor Luis Campos has been a fan of Kim Min-jae since the latter was at Fenerbahçe. Al-Nassr and Milan are also interested in the defender. Vincent Kompany would be willing to let Kim go - the coach prefers someone like Burnley's Maxime Estève. Kompany appreciates the Frenchman's strength in duels, his calm and clean build-up play. Bayern would like to recoup €50m for Kim Min-jae [@altobelli13, @BILD]

Samo slusati ovog Guardiolu za siromasne, kao dokazani sampion i osvajac LP on najbolje zna sta treba Bayernu

Bayernova transfer politika je očajna prethodnih godina, žalosno da je da nam Čelzi kupi talente ispred nosa, Gitens je veći potencijal od Wirtza, na kraju nećemo dovesti ni Leaoa nego će neki polovnjak stići. Bayern u svakoj liniji treba kvalitetno pojačanje.
joj hamo vidi mu glave
Koja kuknjava po forumu. Kako vam se da prosipati toliku negativu
Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo, Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.