Denis Huseinbašić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Denis Huseinbašić
Pa iskreno ja ne znam kako mogu psihički trpit naše novinare i navijače. Kojekakve poruke na mrežama, komentare i na sve to će ga sad yebavat što je izjavio da psihički nije spreman jer kod nas je to i dalje za šprdnje. Ja isto ne znam bil mogo izdržat yebavanje matere unutar i okolo repke za sve.
Dok je Barbarez malo zategnuo na ozbilju, njih par se ponašaju kao tetkice...
Momku je nepravde preko glave.
Da ga kockar ne poziva na ustrb nekih degenerika, pa onda gleda kako Tahirovic, Sunjic, Burnic i ostali imaju prednost...
Otjerat ce texas holdem svakoga svojim ponasanjem, a izigravati hladnog i prepametnog strucnjaka.
Da ga kockar ne poziva na ustrb nekih degenerika, pa onda gleda kako Tahirovic, Sunjic, Burnic i ostali imaju prednost...
Otjerat ce texas holdem svakoga svojim ponasanjem, a izigravati hladnog i prepametnog strucnjaka.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ma de jbg, pa ne moze biti do 5-6 igraca, koliko ih je vec otjerao. Ocito lik veze nema sa pristupom prema igracima.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Riquelme1921
- Kontakt:
Naredni je Gazibegović. Već ga je javno kritikovao na pressu prije par utakmica i izjavio kako bi i on volio da ima nekog jačeg na desnom beku od ovog. Sad ga evo nije ni zvao.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
Logicno da covjek veze nema. Njemu je trenutno samo bitno da putuje na racun saveza i igraca i eto ima srece u rezultatima.
Pitanje je samo vremena do kad ce ovo trajati, Prosinecki je velika ubleha bio ali za njega je Klop.
Nepravda prema Pjanicu, Hadziahmetovicu, Huseinbasic (svi su bolji od Sunjica i Tahirovica), Hadzikadunicu, Ahmedhodzicu, Jusufbegicu pitanje je vremena d9 kad ce ga Dedic i Muharemovic trpiiti..
Menadzerska prcija koju trenutno dio dijasporaca (jer im je Barba ostao iz sjecanja 2004, a ne od kad je kockar i "Vico gospodin i predsjednik" i dio pomahnitalih Mostaraca.
Pitanje je samo vremena do kad ce ovo trajati, Prosinecki je velika ubleha bio ali za njega je Klop.
Nepravda prema Pjanicu, Hadziahmetovicu, Huseinbasic (svi su bolji od Sunjica i Tahirovica), Hadzikadunicu, Ahmedhodzicu, Jusufbegicu pitanje je vremena d9 kad ce ga Dedic i Muharemovic trpiiti..
Menadzerska prcija koju trenutno dio dijasporaca (jer im je Barba ostao iz sjecanja 2004, a ne od kad je kockar i "Vico gospodin i predsjednik" i dio pomahnitalih Mostaraca.
Igraci godinama ostre qrce na reprezentaciji i lijece sujetu. U klubu ne smiju da pisnu ali u repci bi da se sve oko njih vrti. Ukoliko je zaista bio uvrijedjen jer nije igrao, staviti kljuc na njegovo pozivanje u buducnosti
naprijed rejal
Šta Džeko trpi godinama od staba do navijača, pa svaki put dodje kada se igra utakmica, ove tetke nemaju trunka respekta ni prema njemu, a kamol prema državi...
Šta sam najavio?
Bravo Denise.
Čitam ove komentare ovdje, pa ne čudim se što je opće poznato da je Bosanac glup i da vicevi počinju sa Suljom i Mujom
Čovjek ušao u Bundesligu, igra mu nekakav Šunjić iz Kiparske lige te dizelaš Tahirović.
Bravo Barba, 53godišnjak, prvi trenerske angažman.
Bravo Denise.
Čitam ove komentare ovdje, pa ne čudim se što je opće poznato da je Bosanac glup i da vicevi počinju sa Suljom i Mujom

Čovjek ušao u Bundesligu, igra mu nekakav Šunjić iz Kiparske lige te dizelaš Tahirović.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 08 jun 2025, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ma kod nas je toksicna atmosfera totalno oko repke. Znaci ceka se samo neki kiks i odmah sto ljudi pise kako si kloc, jos ce ti naci profile od roditelja pa se s njima svadati po FB i govoriti kako nemas pojma.coelho41 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 10:59Pa iskreno ja ne znam kako mogu psihički trpit naše novinare i navijače. Kojekakve poruke na mrežama, komentare i na sve to će ga sad yebavat što je izjavio da psihički nije spreman jer kod nas je to i dalje za šprdnje. Ja isto ne znam bil mogo izdržat yebavanje matere unutar i okolo repke za sve.
Zaista misliš da bi Džeko trpio da je sjedio na klupi recimo Armiju Hodžiću i Erminu Zecu? Pri tome, profesionalno odradjuje sve, ova dvojica odu na šišu, napuštaju kamp i opet igraju, a on ne igra? Pa ga onda ne pozove jedno okupljanje. Pa sljedeće okupljanje pozove, ali opet isto, a ne pozove Misimovića. Iako istovremeno zove Ivana Sesara i Muamera Svraku i ubjedjuje sviju da je to ispravno.
Ne serite ba. Kad za godinu-dvije izadju na vidjelo sva sranja, kako su pojedinci šenlučili, a opet igrali, biće jasno što bilo ko ko je profesionalac ne može ovo da izdrži.
I nije Gazibegovic sljedeći, Gazibegovic je već završio svoje. Sljedeći može biti neko tipa Kulenović.
Ne da je usao u bundesligu, nego vec sa 50 utakmica odigranih u istoj ima vise nastupa u Ligi petice nego svi preostali veznjaci koje Barbarez poziva zajedno.Neutral je napisao/la: ↑08 jun 2025, 11:39Šta sam najavio?
Bravo Denise.
Čitam ove komentare ovdje, pa ne čudim se što je opće poznato da je Bosanac glup i da vicevi počinju sa Suljom i Mujom![]()
-
- Kontakt:
Ko je bolan godinama provodio nepravdu? Huseinbašić?
Šta je to Džeko trpio? Koji je to selektor smio Džeku zamijeniti?
Slijepi se pored očiju pravite, čovjek je radi Katića sklonio Hadžikadunića, Huseinbašić ispade lošiji od Šunjića, Tahirovića, Burnića, Hajradinovića...Gazibegović je također problem odjednom, igra Malić koji nije bek.
Neka mi samo neko objasni zašto komplet fudbalsko tržište vidi što Barbarez ne vidi. Zašto je Šunjić bio u Herthi pa nije onda mogao u bolje od **** Pafosa, zašto Šarić ne može nigdje iz Serije B dok je Huseinbašić hladno ušao u Bundesligu, zašto Katić isforsira transfer u najgoru ekipu Championshipa dok se Hadžikadunić vrati sa HSV-om u Bundesligu?
Dakle, je li vi stvarno tvrdite da Barbarez bolje vidi od baš svih na svijetu? Pošto je apsolutno sigurno da ne vidi.
Disciplina, kako mentalni bolesnici svugdje, pa i na Balkanu često insistiraju, nije svrha sama sebi. Svrha je da napraviš osnovu za dobar rezultat. Ako ćeš kroz tu svoju kvazidisciplinu otjerati deset igrača, pa **** te disciplina.
I zaostrog vam je dobro napisao, niko ne voli nepravdu. Zamisli kakva **** mentalno moraš biti da sjediš na klupi Tahiroviću, a znaš da je **** od igrača i da si sigurno bolji.
I tako iz mjeseca u mjesec, iz okupljanja u okupljanje. Pa samo će nekarakterne sline to prihvatiti bez pogovora. Svaka čast i Denisu pa mu je pun **** ovoga.
Šta je to Džeko trpio? Koji je to selektor smio Džeku zamijeniti?
Slijepi se pored očiju pravite, čovjek je radi Katića sklonio Hadžikadunića, Huseinbašić ispade lošiji od Šunjića, Tahirovića, Burnića, Hajradinovića...Gazibegović je također problem odjednom, igra Malić koji nije bek.
Neka mi samo neko objasni zašto komplet fudbalsko tržište vidi što Barbarez ne vidi. Zašto je Šunjić bio u Herthi pa nije onda mogao u bolje od **** Pafosa, zašto Šarić ne može nigdje iz Serije B dok je Huseinbašić hladno ušao u Bundesligu, zašto Katić isforsira transfer u najgoru ekipu Championshipa dok se Hadžikadunić vrati sa HSV-om u Bundesligu?
Dakle, je li vi stvarno tvrdite da Barbarez bolje vidi od baš svih na svijetu? Pošto je apsolutno sigurno da ne vidi.
Disciplina, kako mentalni bolesnici svugdje, pa i na Balkanu često insistiraju, nije svrha sama sebi. Svrha je da napraviš osnovu za dobar rezultat. Ako ćeš kroz tu svoju kvazidisciplinu otjerati deset igrača, pa **** te disciplina.
I zaostrog vam je dobro napisao, niko ne voli nepravdu. Zamisli kakva **** mentalno moraš biti da sjediš na klupi Tahiroviću, a znaš da je **** od igrača i da si sigurno bolji.
I tako iz mjeseca u mjesec, iz okupljanja u okupljanje. Pa samo će nekarakterne sline to prihvatiti bez pogovora. Svaka čast i Denisu pa mu je pun **** ovoga.
Svi nestabilni mentalno, udaraju se medjusobno, nikad vise otkaza (ako ne racunamo Munjinu eru), nikad vise “kaznjavanja” i disciplinskih tretmana…znamo do koga je.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Onda su se Saka i Rashford trebali ubiti zbog komentara nakon promasenih penala u finalu...coelho41 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 10:59Pa iskreno ja ne znam kako mogu psihički trpit naše novinare i navijače. Kojekakve poruke na mrežama, komentare i na sve to će ga sad yebavat što je izjavio da psihički nije spreman jer kod nas je to i dalje za šprdnje. Ja isto ne znam bil mogo izdržat yebavanje matere unutar i okolo repke za sve.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ma ne okrećite bezveze priču na novinare i navijače, nema ovo veze s tim. Nikakvog dodira sa njima Huseinbašić nije imao.
Ovo je isključivo refleksija na stručni štab i ubleharenje.
Ovo je isključivo refleksija na stručni štab i ubleharenje.
Mi smo nacija kojoj raznorazni mediokriteti u svim sportovima glume igracine. U klubovima ne postoje, ali u reprezentaciji bi da budu zvijezde. Ovaj lik nije apsolutno nista kvalitetno odigrao u klubu ove sezone. Ko ga je gledao, zna o cemu pricam. E sad, da li mi u reprezentaciji imamo pretjerano boljih veznjaka - nemamo. Da li je bilo realno da on jucer pocne protiv SM i da poslije udje u drugom poluvremenu - nije. Licno sam se utakmici protiv Slovenije najvise radovao zbog njega, jer sam se potajno nadao da ce odigrati dobro i nametnuti se kao jos jedna opcija u veznom redu, buduci da nijedan od 5-6 veznjaka koje Barbarez forsira od svog dolaska na klupu nije impresionirao. Dokazano je od ranije da je debelo vagao i da smo mu bili rezervna opcija. Dobro znamo sta je pricao pred pocetak U21 EP, kako je energicno pjevao njemacku himnu itd. Medjutim, ovdje uopste ne iskljucujem Sergejevu krivicu (djelimicnu ili potpunu), jer se i nije bas pokazao kao neko ko zna komunicirati s igracima i kome je taj pedagoski pristup jaca strana. Ako u medijima bez imalo ustrucavanja prica o negativnostima pojedinih igraca, mogu misliti sta im na treninzima govori. Bilo kako bilo, mi nemamo luksuza da tek tako prekrizimo bilo koga, a podug je niz sklonjenih igraca u proteklih 12 mjeseci. Ostaje da vidimo kakvo je selektorovo objasnjenje ove situacije...
Docekali smo da i cvajtasi provode.
Nadam se da ce barba poceti malo cesce pozivati igrace iz premijer lige!
Nadam se da ce barba poceti malo cesce pozivati igrace iz premijer lige!
Husenibasic i Gigovic su nasi najpotentniji veznjaci. Koji treba da budu okosnica naseg veznog reda. Gigovic odigrao jako dobro ove sezone u Kielu, Huseinbasic od sljedece sezone u opet u Bundesligi.
Samo kad dodju ovdje jedan ne zna sta treba radit na terenu, a drugi je u podrumu. Jasno je ko je kriv. Kao sto rekoh juce za Malica, ne trpe ga u Sturmu zbog ljepote, vec zato sto ima neki kvalitet. Isto vazi i za ovu dvojicu
Samo kad dodju ovdje jedan ne zna sta treba radit na terenu, a drugi je u podrumu. Jasno je ko je kriv. Kao sto rekoh juce za Malica, ne trpe ga u Sturmu zbog ljepote, vec zato sto ima neki kvalitet. Isto vazi i za ovu dvojicu
Zadnja izmjena: Venom, dana/u 08 jun 2025, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.
Srce, čast i ponos!