Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
ACMilan100
-
Kontakt:
Postao/la ACMilan100 » 07 jun 2025, 08:08
muxa je napisao/la: ↑07 jun 2025, 08:01
Nije to bas tako jednostavno memo. Da je tako svi bi igrali u Saudijskoj Arabiji.
Naravno da je novac bitan, al ljudi gledaju u koji klub idu, kakva su očekivanja, hocel se boriti za neki evropski trofej ili ne. Naravno, ima pojedinaca koji idu samo za parama.
Problem je sto im mi ne možemo ponuditi ni jedno ni drugo
Pa mozemo valjda ponudi im da i oni sami ispisu istoriju Milana (pozitivnu), a bogomi oni ispisase samo negativno i onda sad hoce da bjeze, to su po meni ljudi samo bez obraza nista drugo i zbog toga neka idu neka im je sa srecom.
Ako ces igrati sa srcem i ostavljati zadnji atom snage na terenu onda si dobro doso a ovo ostalo hvala ali ne hvala..
-
muxa
-
Kontakt:
Već sam ranije pisao, Tijjo i Pulišić jedino se nebi smjeli prodati. Ostali svi mogu na transfer listu. Problem je sto za ostale nema konkretnih ponuda a moraju peglati knjige pa će dati Tijju ispod cijene.
Il Club più titolato al mondo!
-
memaga
-
Kontakt:
Ljudi moramo shvatiti nema vise lojalnosti ni od strane kluba ni od strane igraca....ako otjeras Maldinija bez po muke ili del pieru ne napravis oprostajnu tekmu o cemu pricamo....onda hajmo traziti lojalnost od igraca, pa ne moze brate...desava se prodaja igraca u drugi klub a da i sam igrac ne zna za to ( prelazak Ibre u Psg )....zavladao je potpuni kapitalizam i utrka za novcima tako da je ovo na kraju sve "normalno "....
-
koraj
-
Kontakt:
memaga je napisao/la: ↑07 jun 2025, 08:32
Ljudi moramo shvatiti nema vise lojalnosti ni od strane kluba ni od strane igraca....ako otjeras Maldinija bez po muke ili del pieru ne napravis oprostajnu tekmu o cemu pricamo....onda hajmo traziti lojalnost od igraca, pa ne moze brate...desava se prodaja igraca u drugi klub a da i sam igrac ne zna za to ( prelazak Ibre u Psg )....zavladao je potpuni kapitalizam i utrka za novcima tako da je ovo na kraju sve "normalno "....
Dobar post, potpisujem!
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
-
ronaldo99
-
Kontakt:
memaga je napisao/la: ↑07 jun 2025, 08:32
Mozes i ti normalan i konstruktivan post napisati, samo kad hoces.
Upravo ovo i govorim, a pogotovo za nas klub, realnost je da nam igraci odlaze jer u drugim klubovima dobijaju duplo vece plate i plus to su klubovi gdje ce se boriti za titulu na svim frontovima.
Jbg mi se moramo nadati da cemo opet ubosti sa nekim anonimusom pa da ce nam iznijeti sezonu.
-
memaga
-
Kontakt:
I corava koka jednom zrno ubode....hahahaha
-
milanist
-
Kontakt:
ronaldo99 je napisao/la: ↑05 jun 2025, 21:22
milanist je napisao/la: ↑05 jun 2025, 21:13
Mike rekao da ne zeli ostati u Milanu i da zeli da ide u Celzi.
Ehh tako vam je papci jedni, nije ni cudo sto zeli da ide. Klub rasprodaje sve sto valja, propada svake godine. Nece ni Evropu igrati i zasto onda da truhnete u Milanu. Ne vrijedi jbg.
Ma sta kazes
Vidis da hoce covjek da ide iz Milana

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
Adi33
-
Kontakt:
Razvojem situacije i kako vrijeme odmiče nekako sam mišljenja da Theo, Rafa i Maignan izrastaju (ako vec nisu) u buntovnike i hoce da idu. Jasno je da su to nasa tri najbolja igraca uz Pulisica i dojucerasnjeg Rajndersa ali druze gdje cete to raditi i to na ovako hinjski nacin. Svaki klub kao i igrac zapadnu u neki corsokak pri produzenju ugovora pa se to rijesi na kraju, ali ovo od pomenutih je svjesno bjezanje iz kluba a sve zbog neigranja evropskih takmicenja.
-
ronaldo99
-
Kontakt:
milanist je napisao/la: ↑08 jun 2025, 09:12
ronaldo99 je napisao/la: ↑05 jun 2025, 21:22
milanist je napisao/la: ↑05 jun 2025, 21:13
Mike rekao da ne zeli ostati u Milanu i da zeli da ide u Celzi.
Ehh tako vam je papci jedni, nije ni cudo sto zeli da ide. Klub rasprodaje sve sto valja, propada svake godine. Nece ni Evropu igrati i zasto onda da truhnete u Milanu. Ne vrijedi jbg.
Ma sta kazes
Vidis da hoce covjek da ide iz Milana
Ma uopste mi nije zao da Mike ode, nisam njegov fan uopste, a pogotovo ne da nam je on kapiten. Svilar kao zamjena da ovaj ode je po meni bolja opcija od Majka, ma da bi ja najvise volio da se dovede Carnescheschi iz atalante.
Zamjena Sale - Svilar se cini kao realna opcija
-
milanist
-
Kontakt:
Znam da ga ne mirises, ali nebitno. Poenta je da sa ovakvim radom odnosno neradom uprave igraci nam zele da idu sami od sebe, ne vide nikakav vid perspektive u Milanu, i sto je jos gore potpuno ih razumijem, cak mi nije ni krivo kad ovako izrazi zelju za odlaskom.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
-
ronaldo99
-
Kontakt:
Mah ne znamo mi sta je u pitanju, ti igraci su postali zeljni samo para, sve je ovo veliki biznis. Nemas ti vise neke lojalnosti i ljubavi, pa da kazes ovaj ili onaj igra iz ljubavi i odbija ponude. U danasnjem svijetu menadzeri su najvece zlo, oni sebi uzimaju ogromne procente i zato im je u interesu da im igrac-klijent sto vise mjenja sredine. Sta je samo Mino radio.
Zato jednostavno nek ide ko gdje hoce. Milan je bio i bice poslije svih njih
-
ronaldo99
-
Kontakt:
Jedino Theo odbija arapske milione i ne zeli ici. Kod njega je samo problem sto hoce 8mil platu, a nasi nisu voljni dati. Ehh sto se njega tice ja bi mu dao tu platu i kapitensku traku. Boljeg od njega tesko mozemo naci, a od ovoga u video prilogu sigurno da mozemo. Ovo je samo par kikseva i to sve nas je skupo kostalo, a ima ih jos ovakvih barem 15-20
-
Beduin
-
Kontakt:
Izgleda i Mike skoro pa gotova stvar. Ne zalim, dobrog golmana nije toliko problem dovesti, samo sto je izgleda skroz mala cifra za Maignana, nema veze sto je zadnja godina ugovora.
Volio bih da i Theo ode jer mulja opasno, sve je gori i gori, zadnja godina ugovora i makar da na vrijeme probamo dovesti mu zamjenu.
Bas puno igraca ode iz prvih 11, ali na kraju krajeva zavrsilo su na sramotnom 8. mjestu pa nema prostora za plakati
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
-
Adi33
-
Kontakt:
ronaldo99 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 12:37
Jedino Theo odbija arapske milione i ne zeli ici. Kod njega je samo problem sto hoce 8mil platu, a nasi nisu voljni dati. Ehh sto se njega tice ja bi mu dao tu platu i kapitensku traku. Boljeg od njega tesko mozemo naci, a od ovoga u video prilogu sigurno da mozemo. Ovo je samo par kikseva i to sve nas je skupo kostalo, a ima ih jos ovakvih barem 15-20
Hahahhahab već kad je ovaj neki ovo objavio a i ti paste ovdje, onda red bi bio i kompilaciju svid odbrana da napravite. To bi bilo spašeni bar 30 ak golova do sada. Dalje udijelio je Mike i 2 ili 3 asistencije, tako da. Jedino što je supacki što baš sada bjezi kada nema lp i time dokazuje pravo lice. Da je medju top 5 golmana u svijetu, jeste.
-
ronaldo99
-
Kontakt:
Adi33 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 12:52
Hahahhahab već kad je ovaj neki ovo objavio a i ti paste ovdje, onda red bi bio i kompilaciju svid odbrana da napravite. To bi bilo spašeni bar 30 ak golova do sada. Dalje udijelio je Mike i 2 ili 3 asistencije, tako da. Jedino što je supacki što baš sada bjezi kada nema lp i time dokazuje pravo lice. Da je medju top 5 golmana u svijetu, jeste.
Problem neki sto sam paste ovdje?? Sta jel to zabranjeno?? Mike nas je sigurno vise kostao nego dobroga donjeo. Ona sampionska sezona je i bila sampionska odbrana ispred njega. Imao si Romangolia koji je ulazio sa klupe, a sad bi bio glavni stub odbrane, velika razlika.
Mike samo nek ide, daleko mu kuca on Milana bila, cuj top 5 golmana svijeta. Pa samo u seria a imas 5 boljih od njega
-
milanist
-
Kontakt:
Haha koja mrznja preka Mikeu, bilo ti krivo ili ne on je i dalje jedan od najbolji golamana svijeta. Te yt kompilacije su jedna od najveci gluposti kao dokaz necega. Na istim je Mastour bio bolji od Neymara a postenog fudbala nije zaigrao.
Mike je svjetska klasa golmana, 1ca Francuske sto dovoljno govori o kvaliteti. Tako su pljuvali i po Donarumi, trazili mu dlaku u jajetu a vidi ga sad.....
-
Adi33
-
Kontakt:
ronaldo99 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 12:55
Adi33 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 12:52
Problem neki sto sam paste ovdje?? Sta jel to zabranjeno?? Mike nas je sigurno vise kostao nego dobroga donjeo. Ona sampionska sezona je i bila sampionska odbrana ispred njega. Imao si Romangolia koji je ulazio sa klupe, a sad bi bio glavni stub odbrane, velika razlika.
Mike samo nek ide, daleko mu kuca on Milana bila, cuj top 5 golmana svijeta. Pa samo u seria a imas 5 boljih od njega
Ja nigdje nisam pomenuo da je zabranjeni, nego već kad si greške zalijepio, hajde nam daj i top saves pa ćemo da brojimo koliko je donio golova i koštao bodova
-
Adi33
-
Kontakt:
Još nešto ako već ima boljih 5 golmana Calcio od Maignana, kako li onda baš Chelsi da zape za njega. Ah da, uštedite ce 10 ak mil eura a za dvije sezone skrsili pola milijarde, upravu si majstor. Sad ce stručnjak reci Bolji Mile Svilar, jeste upravu si strucnjace ali donekle u ovoj sezoni. Jedini koji moze rame uz rame sa Maignanom je Yan Somer, ovo ostalo sve diakutabilno i igrači koji imaju blitz sezonu tj sezonu karijere ( Karnezeki, Svilar, Vanja Savić)
-
BocaJuniors1905
-
Kontakt:
Postao/la BocaJuniors1905 » 08 jun 2025, 13:43
Adi33 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 13:24
Još nešto ako već ima boljih 5 golmana Calcio od Maignana, kako li onda baš Chelsi da zape za njega. Ah da, uštedite ce 10 ak mil eura a za dvije sezone skrsili pola milijarde, upravu si majstor. Sad ce stručnjak reci Bolji Mile Svilar, jeste upravu si strucnjace ali donekle u ovoj sezoni. Jedini koji moze rame uz rame sa Maignanom je Yan Somer, ovo ostalo sve diakutabilno i igrači koji imaju blitz sezonu tj sezonu karijere ( Karnezeki, Svilar, Vanja Savić)
Zapeli su jer je u zadnjoj godini ugovora pa ga mogu za malo para dobiti, ostali golmani imaju duže ugovore pa i koštaju više
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
milanist
-
Kontakt:
Rafael Leão has completed more dribbles (213) than any other player over the last three Serie A seasons.
Nekoc rekose da mu je dribling prosjek

Trenutno korisnika/ca: meecko i 1 gost.