NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

superFrankie
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la superFrankie » 08 jun 2025, 00:28

slika

Evo samo da vidite kakvim jadnikom imamo posla, a rijec je o covjeku od oko 40 godina

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 08 jun 2025, 09:05

superFrankie je napisao/la:
08 jun 2025, 00:28
slika

Evo samo da vidite kakvim jadnikom imamo posla, a rijec je o covjeku od oko 40 godina
Ti si panglu jer izmišljaš gluposti neke. A kao drugo ja uopste nisam te osobe za koje navodite tako da samo ste mudonje na forumu a uživo kamija i cigu ne smijete pogledati

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 08 jun 2025, 10:27

Decki, molio bih vas da ignorisete osobu sa nickom "legendarnadruga" . Znaci sve sto napise ignor. Koga god citira ignor. Nije vrijedan toga da unisti ovu temu

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 08 jun 2025, 10:46

nebeskasila je napisao/la:
08 jun 2025, 10:27
Decki, molio bih vas da ignorisete osobu sa nickom "legendarnadruga" . Znaci sve sto napise ignor. Koga god citira ignor. Nije vrijedan toga da unisti ovu temu
Ma ignorisi ti koga hoćeš, ali vas boli istina jer ste zatupljeni dobrano

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 08 jun 2025, 12:18

Gradonačelniku bi najbolje bilo d a raspiše konkurs i zaposli ljude koji ćće profesionalno voditi klub biti odgovorni zs novac j+koji dobiju od grada, za pronalazak sponzora, za igrački kadar, održavanje stadiona.

I za sve polagati račun Gradskom vijeću kao što to rade javne institucije Komrad, Vodovod,...

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 08 jun 2025, 13:26

Nakon 10mjeseci se vraćam u državu i odmah sastanak sa petoricom bivših igrača Jedinstva.Kafica se pretvorila u ručak i čitavo poslijepodnevno druženje.Uglavno saznao sam sve što nisam pratio za ovo vrijeme odsutnosti.
Kad je Jedinstvo bilo najjače pojavio se dotični i tražio da uprava podnese ostavke a da on i njegova ekipa preuzmu Jedinstvo jer je on preko svog zeta iz Novog i Vice sredio da napravi novo i jako jedinstvo.Malo mi čudno jer je zet četnik,Vico četnik ovo samo citiram velike Bošnjake,veliki sda kad pričaju o savezu.Odbijen je i zamislite patriota,general poziva bivše trenere koji nisu isplaćeni i zahtijeva da pokrenu tužbe protiv Jedinstva.Tad je nastala panika,igračima kasnile dvije plate,Adžem,čije maslo nije za ramazana,podržava upravu jer jebga prima 5000 platu.Čuli ste nakon Banovića da odjednom ne znaju jer je potpisao sa Željom plata 21 hiljada ha ha.Na nagovaranje igrača i struke da izbaci neke igrače odgovor je ja imam rezultate i ja sam zaslužan i vidi đavla kad je izgubio kriva uprava.
Toliko o patriotizmu,generalu sda i sl.Meni samo smeta zašto ovo ne objave javno i za sva vremena završe o tim ratovima i generalima.Mislim da ovde ima dovoljno ljudi koji to znaju.
ps da vam dokažem da je ovo istina Adžem je odveo dvojicu u Željezničar neću imena ali znaćete za par dana.Jedan je iz zadnje a drugi i napadačke linije.

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 08 jun 2025, 14:07

ammimr je napisao/la:
08 jun 2025, 13:26
Nakon 10mjeseci se vraćam u državu i odmah sastanak sa petoricom bivših igrača Jedinstva.Kafica se pretvorila u ručak i čitavo poslijepodnevno druženje.Uglavno saznao sam sve što nisam pratio za ovo vrijeme odsutnosti.
Kad je Jedinstvo bilo najjače pojavio se dotični i tražio da uprava podnese ostavke a da on i njegova ekipa preuzmu Jedinstvo jer je on preko svog zeta iz Novog i Vice sredio da napravi novo i jako jedinstvo.Malo mi čudno jer je zet četnik,Vico četnik ovo samo citiram velike Bošnjake,veliki sda kad pričaju o savezu.Odbijen je i zamislite patriota,general poziva bivše trenere koji nisu isplaćeni i zahtijeva da pokrenu tužbe protiv Jedinstva.Tad je nastala panika,igračima kasnile dvije plate,Adžem,čije maslo nije za ramazana,podržava upravu jer jebga prima 5000 platu.Čuli ste nakon Banovića da odjednom ne znaju jer je potpisao sa Željom plata 21 hiljada ha ha.Na nagovaranje igrača i struke da izbaci neke igrače odgovor je ja imam rezultate i ja sam zaslužan i vidi đavla kad je izgubio kriva uprava.
Toliko o patriotizmu,generalu sda i sl.Meni samo smeta zašto ovo ne objave javno i za sva vremena završe o tim ratovima i generalima.Mislim da ovde ima dovoljno ljudi koji to znaju.
ps da vam dokažem da je ovo istina Adžem je odveo dvojicu u Željezničar neću imena ali znaćete za par dana.Jedan je iz zadnje a drugi i napadačke linije.
Gluposti i nebuloze. Kakve sve čovjek neće idiotarije pročitati ovdje od vas pacenika

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 jun 2025, 15:05

ammimr je napisao/la:
08 jun 2025, 13:26
Za vecinu napisanog potvrdjujem da je istina, to je ta prica otprilike.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 08 jun 2025, 15:16

Ja sam samo za to da se klub uredi po načinu da se raspišu konkursi za stručne ljude iz svijeta sporta i da za to ugovorom budu plaćeni i obavezni pred zakonom...

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 08 jun 2025, 15:21

@ Harden druže ovde svi znaju nego neće ljudi da se zamjere nikom pa ni propalim političarima,lokalnim kabadahijama bivšim zatvorenicima-krimosima.Znao sam da si upoznat sa situacijom meni se momci kunu za ovo gore vjeruj nisam bio upućen.Jebga ako ćutimo znači da ih podržavamo a ako se ponovi odnosno dođe dotični na čelo nestaće vjeruj i Jedinstvo i sve ono što ljudi vole.Hoće da nametnu neke druge vrijednosti a narod ih ne želi jer nema usiljene ljubavi i tačka.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 08 jun 2025, 15:44

Najjače je kada se počnu prizivati neki uspjesi tik poslije rata.
Budućnost se plasirala u kvalifikacije za Kup UEFA za vrijeme Huse Golaća. Malo falilo da se titula uzme.
Ne dao Bog da se taj krimos vrati u klub.

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 08 jun 2025, 17:41

Kakav gol Tomislava :rol:
Zadnja izmjena: NebeskaSila96, dana/u 08 jun 2025, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 08 jun 2025, 17:55

Trenutno 10...Bicemo aBd kad zavrse utakmice 9.

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 08 jun 2025, 18:02

Evo i Gradina vodi u Zenici.Jbg ispadamo znaci

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 08 jun 2025, 18:03

Eto vam Saše smiljanica **** vas on i postenje

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 08 jun 2025, 18:03

Dat cemo gol ne brinite…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 08 jun 2025, 18:06

Hahah kako smijesno sve

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 08 jun 2025, 18:07

nebeskasila je napisao/la:
08 jun 2025, 18:06
Hahah kako smijesno sve
Gledas li Gorazde ? Jesi vidio reakcije golmana Gorazda :urnebes:

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 08 jun 2025, 18:11

Tako je kad ovisis o drugome...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 3 gosta.