Evo samo da vidite kakvim jadnikom imamo posla, a rijec je o covjeku od oko 40 godina
Moderator/ica: GracanicaAA
Ti si panglu jer izmišljaš gluposti neke. A kao drugo ja uopste nisam te osobe za koje navodite tako da samo ste mudonje na forumu a uživo kamija i cigu ne smijete pogledatisuperFrankie je napisao/la: ↑08 jun 2025, 00:28
Evo samo da vidite kakvim jadnikom imamo posla, a rijec je o covjeku od oko 40 godina
Ma ignorisi ti koga hoćeš, ali vas boli istina jer ste zatupljeni dobranonebeskasila je napisao/la: ↑08 jun 2025, 10:27Decki, molio bih vas da ignorisete osobu sa nickom "legendarnadruga" . Znaci sve sto napise ignor. Koga god citira ignor. Nije vrijedan toga da unisti ovu temu
Gluposti i nebuloze. Kakve sve čovjek neće idiotarije pročitati ovdje od vas pacenikaammimr je napisao/la: ↑08 jun 2025, 13:26Nakon 10mjeseci se vraćam u državu i odmah sastanak sa petoricom bivših igrača Jedinstva.Kafica se pretvorila u ručak i čitavo poslijepodnevno druženje.Uglavno saznao sam sve što nisam pratio za ovo vrijeme odsutnosti.
Kad je Jedinstvo bilo najjače pojavio se dotični i tražio da uprava podnese ostavke a da on i njegova ekipa preuzmu Jedinstvo jer je on preko svog zeta iz Novog i Vice sredio da napravi novo i jako jedinstvo.Malo mi čudno jer je zet četnik,Vico četnik ovo samo citiram velike Bošnjake,veliki sda kad pričaju o savezu.Odbijen je i zamislite patriota,general poziva bivše trenere koji nisu isplaćeni i zahtijeva da pokrenu tužbe protiv Jedinstva.Tad je nastala panika,igračima kasnile dvije plate,Adžem,čije maslo nije za ramazana,podržava upravu jer jebga prima 5000 platu.Čuli ste nakon Banovića da odjednom ne znaju jer je potpisao sa Željom plata 21 hiljada ha ha.Na nagovaranje igrača i struke da izbaci neke igrače odgovor je ja imam rezultate i ja sam zaslužan i vidi đavla kad je izgubio kriva uprava.
Toliko o patriotizmu,generalu sda i sl.Meni samo smeta zašto ovo ne objave javno i za sva vremena završe o tim ratovima i generalima.Mislim da ovde ima dovoljno ljudi koji to znaju.
ps da vam dokažem da je ovo istina Adžem je odveo dvojicu u Željezničar neću imena ali znaćete za par dana.Jedan je iz zadnje a drugi i napadačke linije.
Za vecinu napisanog potvrdjujem da je istina, to je ta prica otprilike.ammimr je napisao/la: ↑08 jun 2025, 13:26Nakon 10mjeseci se vraćam u državu i odmah sastanak sa petoricom bivših igrača Jedinstva.Kafica se pretvorila u ručak i čitavo poslijepodnevno druženje.Uglavno saznao sam sve što nisam pratio za ovo vrijeme odsutnosti.
Kad je Jedinstvo bilo najjače pojavio se dotični i tražio da uprava podnese ostavke a da on i njegova ekipa preuzmu Jedinstvo jer je on preko svog zeta iz Novog i Vice sredio da napravi novo i jako jedinstvo.Malo mi čudno jer je zet četnik,Vico četnik ovo samo citiram velike Bošnjake,veliki sda kad pričaju o savezu.Odbijen je i zamislite patriota,general poziva bivše trenere koji nisu isplaćeni i zahtijeva da pokrenu tužbe protiv Jedinstva.Tad je nastala panika,igračima kasnile dvije plate,Adžem,čije maslo nije za ramazana,podržava upravu jer jebga prima 5000 platu.Čuli ste nakon Banovića da odjednom ne znaju jer je potpisao sa Željom plata 21 hiljada ha ha.Na nagovaranje igrača i struke da izbaci neke igrače odgovor je ja imam rezultate i ja sam zaslužan i vidi đavla kad je izgubio kriva uprava.
Toliko o patriotizmu,generalu sda i sl.Meni samo smeta zašto ovo ne objave javno i za sva vremena završe o tim ratovima i generalima.Mislim da ovde ima dovoljno ljudi koji to znaju.
ps da vam dokažem da je ovo istina Adžem je odveo dvojicu u Željezničar neću imena ali znaćete za par dana.Jedan je iz zadnje a drugi i napadačke linije.
Gledas li Gorazde ? Jesi vidio reakcije golmana Gorazda
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 3 gosta.