5-8 je kako ja vidim i 1-2 na slemovima za Alcaraza. 3-4 ukupno slemovi. Danas bi Jannik sve to mogao dovesti u red i pred ostala 2 slema sebe dovesti u dosta bolji polozaj. Ako danas uzme, jaaako su velike sanse za kalendarski GS jer ce na USO biti ogroman favorit a na WB se nikad ne zna.jestamaji je napisao/la: ↑08 jun 2025, 10:55današnji meč bi mogao dati odgovor na dosta toga. ako sinner izgubi moglo bi mu se lako desiti ono što se desilo rogeru kada mu je rafa “ušao u glavu”. naravno niti je carlos rafa niti je on roger ali ako počneš konstantno gubiti od nekoga to može postati ozbiljan problem.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
TommyHilfiger
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Mislim da sve ovisi od toga kakva verzija Alcaraza će izaći danas. Za Sinnera znamo da će biti tip-top. Međutim pitanje je da li i najbolja verzija Alcaraza može šta danas.. Vidjet ćemo..
najbolja verzija alcaraza je iznad sinnerove najveće konstante, ali znamo i sami koliko je carlos u stanju držati svoj maksimum i kad ga potrefi, to obično bude par setova
biće interesantno i apsolutno sve je moguće
biće interesantno i apsolutno sve je moguće
-
TommyHilfiger
- Kontakt:
Alkaras iz dosadasnjih meceva danas moze do seta jedino. Previse mu igra oscilira i pitanje je kako ce reagovati na bombe Jannika. Svakako da to ide 4+ setova, tesko ispod.
Ma dns je sudar dva najbolja tenisera danasnjice i to je to. Sudar tenisera koje cemo u iducih 10-ak plus godina gledati kako se bore jedan protiv drugog za najvece stvari. Poneke Slamove ce izgubiti od nekoga ali nece to biti velika brojka.
Jedan ima 3-3 u finalima GS drugi ima 4-4 u finalima GS dakle dns jedan prvi put gubi GS finale.

Strasne brojke Alcaraza, mira se uzeti u obzir da je i godinu dana mladji od Jannika
Jedan ima 3-3 u finalima GS drugi ima 4-4 u finalima GS dakle dns jedan prvi put gubi GS finale.

Strasne brojke Alcaraza, mira se uzeti u obzir da je i godinu dana mladji od Jannika
kao i da nije padao na doping testovima. sto je po meni mnogo znacajnije od rodjendana!ronaldo99 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 14:13Ma dns je sudar dva najbolja tenisera danasnjice i to je to. Sudar tenisera koje cemo u iducih 10-ak plus godina gledati kako se bore jedan protiv drugog za najvece stvari. Poneke Slamove ce izgubiti od nekoga ali nece to biti velika brojka.
TheGoldenGOAT
-
TommyHilfiger
- Kontakt:
Nije ni bio diskvalificiran zbog napucavanja sutkinje niti priveden i zatvoren niti deportovan zbog falsifikovanja potvde o vakcinaciji itd itd.GoatNo1 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 14:34kao i da nije padao na doping testovima. sto je po meni mnogo znacajnije od rodjendana!ronaldo99 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 14:13Ma dns je sudar dva najbolja tenisera danasnjice i to je to. Sudar tenisera koje cemo u iducih 10-ak plus godina gledati kako se bore jedan protiv drugog za najvece stvari. Poneke Slamove ce izgubiti od nekoga ali nece to biti velika brojka.
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Po meni, plačeš već jedno 2 godine zbog ove dvojice cetalju.GoatNo1 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 14:34kao i da nije padao na doping testovima. sto je po meni mnogo znacajnije od rodjendana!ronaldo99 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 14:13Ma dns je sudar dva najbolja tenisera danasnjice i to je to. Sudar tenisera koje cemo u iducih 10-ak plus godina gledati kako se bore jedan protiv drugog za najvece stvari. Poneke Slamove ce izgubiti od nekoga ali nece to biti velika brojka.
Kme, kme.
Skoro pune dvije godine je mladji.ronaldo99 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 14:13Ma dns je sudar dva najbolja tenisera danasnjice i to je to. Sudar tenisera koje cemo u iducih 10-ak plus godina gledati kako se bore jedan protiv drugog za najvece stvari. Poneke Slamove ce izgubiti od nekoga ali nece to biti velika brojka.
Vamos Carlitos
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
koliko ste jadni. nole je, ako ne najveci ono, jedan od najvecih sportista svih vremena. o tenisu ne treba ni raspravljati. tu je sada i jokic. vama u vasem jadu ostaje da navijate za njihove protivnike! nole da vise nikada nista ne napravi ostaje najveci jos dugo vremena. a sta ce zasticeni talijan i raz napraviti u karijeri ostaje da se vidi. svi rekordi se nekada obore a sada kada nole drzi sve rekorde pri kraju karijere sve meceve gledam puno opustenije. vi ste imali ne 2 nego skoro 20 godina patnje i nabijanja komplexa od noleta, koliko je na ili pri vrhu. dosao je jokic. a vec ce se neko opet pojaviti jer je takva sampionska sredina iz koje poticu! a time cete i vi dobiti nove sportiste da navijate za njihove protivnike. svi na dobitku!CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑08 jun 2025, 14:39Po meni, plačeš već jedno 2 godine zbog ove dvojice cetalju.GoatNo1 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 14:34kao i da nije padao na doping testovima. sto je po meni mnogo znacajnije od rodjendana!ronaldo99 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 14:13Ma dns je sudar dva najbolja tenisera danasnjice i to je to. Sudar tenisera koje cemo u iducih 10-ak plus godina gledati kako se bore jedan protiv drugog za najvece stvari. Poneke Slamove ce izgubiti od nekoga ali nece to biti velika brojka.
Kme, kme.![]()
TheGoldenGOAT
- JayCatwright
- Kontakt:
Kakav prvi gem 
Hajd ljudi nemojte molim vas citirati ovog pacenika, pustite ga nek sam sa sobom pise, samo na ignore i nemate problem
-
TommyHilfiger
- Kontakt:
Visi brejk u svakom gemu. Ovo su vidno dva najbolja igraca danasnjice i kopije dva najveca ikada - Rogera i Rafe. 
Koliko je Carlitos ubrzao svoj forhand
- superFrankie
- Kontakt:
Kakav mec igraju zasad, steta sto Carlos nije odbranio brejk
Nevjerovatan je Alcaraz 
Kakav duduk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.