NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Mislim da je jasno ovdje ko treba ispasti, kako se danas sudi u zenici, i sta celnici saveza zele 
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- sagitarius
- Kontakt:
Pardon, J**+ nas sudija, ispada Jedinstvo…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Znaci *urcina
Para buši gdje burgija neće
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Svi se nameracili da nas izbace...pa cak i Celik..
Ima jos da se igra...Ali...mislim..to je to, ...
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ima nešto i pozitivno što ćemo ispasti.Bice nam većina gostovanja blizu gostujemo u Krupoj,Otoci imat ćemo derbi u Cazinu čak i "gradski" derbi protiv Omladinca itd
-
TommyHilfiger
- Kontakt:
Zenicka fuksa pogotovo.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑08 jun 2025, 18:22Svi se nameracili da nas izbace...pa cak i Celik..
Mislim da ispadanje nije dobro nikako. Onda je bolje da smo ugasili klub davno i krenuli od 0, neg da ispadamo do 0.
Mozda i ispadanje nije toliko losa opcija kad vec vidi se da se sve radi da izbace Jedinstvo.Iduce sezone maksimalno ozbiljno srediti sve stvari u klubu dobar kvalitetan igracki kadar i ne sumnjam da ce se ekspresno vratiti nazad u Prvu Ligu.Nazalos USK je najlosiji kanton sto se tice nogometa uz to sto savez ne radi puno da se stvari poboljsaju a i to sto je veliki broj mladih ljudi napustio gradove za razliku od srednje Bosne dje oni su blize jedni drugima i opet imaju izbora.Kod nas je to katastrofa Krajina opstaje sudijama nema nekih pomaka Buzim katastrofa Krajisnik ugasio seniorski tim jer nema ko igrat i citav kanton se sveo na Rudar Kamengrad koji radi jako dobro juniori se bore za premijer ligu seniori 2 u ligi.Kljuc se popravio dosta kao i Sloga otoka, Podgrmec standardno a Bratstvo ove sezone ispod ocekivanja.Nazalost najvise nas je pogodila citava situacija u drzavi.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ma koje ćemo mi stvari rijesit.Jedinstvo je možda klub koji ima najmanje dugove u državi.Realno nasi dugovi su smjesni ako ćemo pricat o dugovima.Kod nas je problem što kad klub stane koliko toliko na noge i kad se ima para dodju ljudi koji dolaze samo da pokradu te pare.I tako je zadnjih 20 godina.FrDiHu je napisao/la: ↑08 jun 2025, 18:26Mozda i ispadanje nije toliko losa opcija kad vec vidi se da se sve radi da izbace Jedinstvo.Iduce sezone maksimalno ozbiljno srediti sve stvari u klubu dobar kvalitetan igracki kadar i ne sumnjam da ce se ekspresno vratiti nazad u Prvu Ligu.Nazalos USK je najlosiji kanton sto se tice nogometa uz to sto savez ne radi puno da se stvari poboljsaju a i to sto je veliki broj mladih ljudi napustio gradove za razliku od srednje Bosne dje oni su blize jedni drugima i opet imaju izbora.Kod nas je to katastrofa Krajina opstaje sudijama nema nekih pomaka Buzim katastrofa Krajisnik ugasio seniorski tim jer nema ko igrat i citav kanton se sveo na Rudar Kamengrad koji radi jako dobro juniori se bore za premijer ligu seniori 2 u ligi.Kljuc se popravio dosta kao i Sloga otoka, Podgrmec standardno a Bratstvo ove sezone ispod ocekivanja.Nazalost najvise nas je pogodila citava situacija u drzavi.
Mogu se na glavu nasaditi svi ali Jedinstvo neće ispasti. ZAPAMTITE DOBRO!!
NebeskaSila96 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 18:30Ma koje ćemo mi stvari rijesit.Jedinstvo je možda klub koji ima najmanje dugove u državi.Realno nasi dugovi su smjesni ako ćemo pricat o dugovima.Kod nas je problem što kad klub stane koliko toliko na noge i kad se ima para dodju ljudi koji dolaze samo da pokradu te pare.I tako je zadnjih 20 godina.FrDiHu je napisao/la: ↑08 jun 2025, 18:26Mozda i ispadanje nije toliko losa opcija kad vec vidi se da se sve radi da izbace Jedinstvo.Iduce sezone maksimalno ozbiljno srediti sve stvari u klubu dobar kvalitetan igracki kadar i ne sumnjam da ce se ekspresno vratiti nazad u Prvu Ligu.Nazalos USK je najlosiji kanton sto se tice nogometa uz to sto savez ne radi puno da se stvari poboljsaju a i to sto je veliki broj mladih ljudi napustio gradove za razliku od srednje Bosne dje oni su blize jedni drugima i opet imaju izbora.Kod nas je to katastrofa Krajina opstaje sudijama nema nekih pomaka Buzim katastrofa Krajisnik ugasio seniorski tim jer nema ko igrat i citav kanton se sveo na Rudar Kamengrad koji radi jako dobro juniori se bore za premijer ligu seniori 2 u ligi.Kljuc se popravio dosta kao i Sloga otoka, Podgrmec standardno a Bratstvo ove sezone ispod ocekivanja.Nazalost najvise nas je pogodila citava situacija u drzavi.
Pa upravo takvi razlozi ako se i ispadne podvuci jednom za sva vremena crtu ukljuciti citav grad navijace ozbiljne ljude ove polusezone se to koliko vidim dosta dobro i radilo i bili rezultati odlicni do te pljacke u Banovicima.Jer Jedinstvo kao klub i Bihac kao grad definitvno ne zasluzuju drugu ligu zapad.
Pa ti si rekao da necemo do kraja ni izgubiti pa si vidio u Banovicima sta sudije rade, tako je i u Zenici danas, sve po nalogu ljudi iz saveza, znaci nema smisla pisati jer si ti kao ubjeđen u to
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ima drugo poluvrijeme, treba nam barem X u Zenici.
Svejedno kako god da bude od uređenja kluba za iduću sezonu znat ćemo sve, ako se vrate seoske varalice Hamdo i društvo nema od Jedinstva dugo ništa.
Sa druge strane ako se napravi dobar statut kluba da samo profesionalci mogu da udju u klub znat ćemo da je vrijeme za neke promjene u klubu.
Svejedno kako god da bude od uređenja kluba za iduću sezonu znat ćemo sve, ako se vrate seoske varalice Hamdo i društvo nema od Jedinstva dugo ništa.
Sa druge strane ako se napravi dobar statut kluba da samo profesionalci mogu da udju u klub znat ćemo da je vrijeme za neke promjene u klubu.
- sagitarius
- Kontakt:
Debilu jedan platili sudije, nema Celik s ovim nista…TommyHilfiger je napisao/la: ↑08 jun 2025, 18:23Zenicka fuksa pogotovo.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑08 jun 2025, 18:22Svi se nameracili da nas izbace...pa cak i Celik..
Ima jos da se igra...Ali...mislim..to je to, ...![]()
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
-
TommyHilfiger
- Kontakt:
Kako da ne. Dobiju Stupcanicu a ne mogu Gradinu mrtvu. Bas se pitam za koliko su se prodali. Fuj.sagitarius je napisao/la: ↑08 jun 2025, 18:50Debilu jedan platili sudije, nema Celik s ovim nista…TommyHilfiger je napisao/la: ↑08 jun 2025, 18:23Zenicka fuksa pogotovo.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑08 jun 2025, 18:22Svi se nameracili da nas izbace...pa cak i Celik..
Poznati posteni klubsagitarius je napisao/la: ↑08 jun 2025, 18:50Debilu jedan platili sudije, nema Celik s ovim nista…TommyHilfiger je napisao/la: ↑08 jun 2025, 18:23Zenicka fuksa pogotovo.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑08 jun 2025, 18:22Svi se nameracili da nas izbace...pa cak i Celik..
- superFrankie
- Kontakt:
Dugo se izbjegavalo neizbjezno, ali hajde ima u Zenici jos da se igra
Necemo ispasti,opusteno....
Bolje rečeno ne mozemo ispasti...
Bolje rečeno ne mozemo ispasti...
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Decko, lijepo se izrazavaj ili odskakutajsagitarius je napisao/la: ↑08 jun 2025, 18:50Debilu jedan platili sudije, nema Celik s ovim nista…TommyHilfiger je napisao/la: ↑08 jun 2025, 18:23Zenicka fuksa pogotovo.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑08 jun 2025, 18:22Svi se nameracili da nas izbace...pa cak i Celik..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.