Denis Huseinbašić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

DamirT
Kontakt:

Re: Denis Huseinbašić

Post Postao/la DamirT » 08 jun 2025, 18:47

Denis Huseinbašić (23) obavijestio je Sergeja Barbareza kako se psihički ne osjeća spreman nastupiti za BiH protiv Slovenije, te je zato napustio pripreme reprezentacije.

Ekskluzivno za **** javio se njegov agent Mario Prskalo.

“Shvatam da mnoge zanima ova tema, pa i da je mnogi tumače na svoje načine. Ipak bitno je da se zna da nikakve svađe nije bilo, i da je ovo jedna spontana odluka.” kaže Prskalo iz Njemačke za ****.

“Ovo je odluka donešena na osnovu trenutnog stanja, a Denis dalje ostaje na raspolaganju svojoj reprezentaciji i svom selektoru. Ništa ružno se nije dogodilo. Svi želimo da BiH napravi što bolje rezultate u ovim kvalifikacijama.” pojašnjava Prskalo koji je kao agent radio transfer u Koln i Jusufu Gazibegoviću.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Brazzzoo123
Kontakt:

Post Postao/la Brazzzoo123 » 08 jun 2025, 18:52

Onda moze samo biti da mu je krivenio sto su neki igraci postedeni, a on ne.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 08 jun 2025, 19:06

E jesu se raspisali oko nebitnog igraca u ovom trenutku. Istina je da bi možda mogao biti bitan u budućnosti ako se nametne u Bundesligi i napreduje.

On je trenutno mrtav igrač.
Čitavu sezonu je mrtav igrač.
Nicim nije zaslužio bilo kakav pozitivan tretman ni od selektora ni od navijača. Ali navijači u pravilu vole da pljuju selektora i stručni štab a da brane igraca koji je lošiji od većine u veznom redu.
Da, Tahirovic kakav god da je, bolji je igrač od Huseinbašića u ovom trenutku kada govorimo o reprezentaciji. Sunjic je 5x bitniji igrač od Huseinbašića.
Te priče Pafos ovo ono slobodno okačite mačku o rep.

Nije Huseinbašić slučajno toliko presjedio na klupi u reprezentaciji. Nije slučajno ostao bez poziva u martu. Potvrda svega je došla danas.
Mrtav. Nadamo se da ce zivnuti, za njegovo dobro, a nadamo se i reprezentacije.

Još jedan u nizu koji ne zaslužuje ovoliko piskaranje na temi.
Kao sto rekoh, mrtav igrač mjesecima.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 08 jun 2025, 19:14

Mozes li barem napisati da bi nam Gazibegovic dobro dosao juce?

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 jun 2025, 19:18

Kako je Tahirovic bolji igrac u reprezentaciji trenutno, kad Huseinbasic nije ni isproban? Sta je to Tahirovic uradio vrijedno pomena u zadnjih nekoliko utakmica?

Huseinbasic mrtav igrac, a odigrao 31 utakmicu za klub u ovoj sezoni, gdje je u velikoj vecini bio starter. Ako je Huseinbasic mrtav, sta je onda Tahirovic bio dok je gledao Ajax sa tribina, a uredno je imao mjesto u prvih 11 reprezentacije?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 08 jun 2025, 19:22

Hansestadt je napisao/la:
08 jun 2025, 19:14
Mozes li barem napisati da bi nam Gazibegovic dobro dosao juce?
Ako na mene misliš, to nije tema pa nisam ni komentarisao.
Da, u jednoj ovakvoj utakmici bi bio bolji izbor od Malica.
S dr.strane, Memic iako nije bek, je bolji izbor na toj poziciji od Gazibegovica. Sve što Gazibegovic u 10+ utakmica nije isporučio, jeste Memic u par poluvremena.
Gazibegovic nije dao ni 20% koliko se od njega očekivalo. Zapravo ništa i to je činjenica. O tome selektor prica, nekada prenaglasava bespotrebno. Ne zato sto smatra da Jusuf ne moze dati više, nego zato sto zna da moze vise.
Bundesliga bi mu trebala dobro doći da podigne svoj nivo igra pa da napokon i reprezentacija ima nekog hajra od njega.

Damir, Tahirovic je bez treninga bolji i korisniji reprezentaciji od mrtvog Huseinbašića. Toliko od mene.
Zapravo je Tahirovic nas najbolji vezni igrač, ovakav kakav jeste - nikakav, a i to ti zapravo govori koliko trenutno imamo problema u veznom redu. Bolji je i od bundesligasa Gigovica, što je samo po sebi poražavajuće - ružno i za napisati i pročitati.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 08 jun 2025, 19:51

Ne vjerujte svojim očima, vjerujte meni.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 08 jun 2025, 19:57

baboedindzeko09 je napisao/la:
08 jun 2025, 19:51
Tako je, vidiš da ti je prisni kolega ranije ispravljao me, naravno pogrešno, govoreći da je Gigovic odigrao odlično dodavanje za Burnica kod velikog promašaja Bazdara s 3 metra. Još se ljuti kada mu potvrdim da je 100% Tahirovic odigrao taj pas, ili onaj dubinski za Memica kod poništenog gola Demirovica.
Gigovic takve pasove ne zna odigrati.
Huseinbašić zna, ali mlitav igrac se nazalost trenutno ne uklapa u bilo kakve postavke. Pogotovo ako je i psihički grohnuo.

Najlakše je biti kritičar po svaku cijenu. Tu se uvijek i u svakom trenutku imaš za što uhvatiti. Zato i većina nastupaju s te pozicije.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 08 jun 2025, 20:02

Ovaj hure je smece od osobe neznam kako mozete raspravljat sa takvim pesinom. Operisan od fudbala , prljav karakter skroz. Izdrzi Huse jos malo, u novembru je bivsi dzentlmen menadzerski . Nakon 7-0 u njemačkoj on je moro letit, jer je nam priredio najvecu sramotu u historiji .dan danas ni lihtenstajn vise ne prima 7 golova . On je svlacionicu izgubio samo je pitanje dana gdje i kako ce puci. Frajer je analfabeta taktike, izjava ,pristupa sa igracima i svega ostalog. Pa neda se niko j.ebat momci nisu glupi vide sta se desava,nemozes kao profesionalac to podnjet kad vdiis da igraju losiji od tebe i oni koje menadzer postavi. Moras puknut kad tad.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 08 jun 2025, 20:08

bhfanatic14 je napisao/la:
08 jun 2025, 20:02
De nam reci šta je bilo sa Tarikom, jesi li se čuo, ko je koga nokautirao?

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 08 jun 2025, 20:24

08 jun 2025, 20:08
08 jun 2025, 20:02
De nam reci šta je bilo sa Tarikom, jesi li se čuo, ko je koga nokautirao?
Nista strasno , bio jaci duel tarik ga pokupio bio snazniji pa dedic skocio da se zakace .samo bilo koskanje i par rijeci. Nije bio boks ,stvari koje se desavaju svake druge sedmice u velikim ligama. Ali kockar trazi alibi u svadji njih dvojce ,umjesto da to rijesi interno da zastiti svoje igrace on u svom ocaju posle utakmice baca interne vani od svoje ekipe. Jos se sramoti htjeo ih bacit iz kadra a igraci su bili protiv jer je bila situacija normalna koja se cesto desi u fudbalu u emocijama. Dedic je malo nervozan, vjerovatno sva ta situacija sa marseillom sto nije igro i sad nejasan status u rbs.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 08 jun 2025, 20:27

08 jun 2025, 20:24
Nista strasno , bio jaci duel tarik ga pokupio bio snazniji pa dedic skocio da se zakace .samo bilo koskanje i par rijeci. Nije bio boks ,stvari koje se desavaju svake druge sedmice u velikim ligama. Ali kockar trazi alibi u svadji njih dvojce ,umjesto da to rijesi interno da zastiti svoje igrace on u svom ocaju posle utakmice baca interne vani od svoje ekipe. Jos se sramoti htjeo ih bacit iz kadra a igraci su bili protiv jer je bila situacija normalna koja se cesto desi u fudbalu u emocijama. Dedic je malo nervozan, vjerovatno sva ta situacija sa marseillom sto nije igro i sad nejasan status u rbs.
Očekivano, ista situacija kao sa Hadžikadunom. Samo traži izgovor kako bi uklonio momke koji su izabrali ovu zemlju ispred drugih reprezentacije, te progurao Mujakiće i slične menadžerske panjeve :salut:

perun
Kontakt:

Post Postao/la perun » 08 jun 2025, 20:28

Igrač koji,ma koliko kvalitetan bio, ne može da podnese izbor selektora/trenera, koliko god on ispravan/pogrešan bio, ne zaslužuje biti dio iste te ekipe.
Srećan put i ne okreći se sine.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.

gegenpressing
Kontakt:

Post Postao/la gegenpressing » 08 jun 2025, 20:32

Bježi sine gdje te noge nose,nek igraju ovi menadžerski propaliteti
Brohra ribo se...

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 08 jun 2025, 20:57

E moj @bhfanatice, ovaj forum je bio prodisao na 20% za vrijeme tvog odsustva. Tvojim povratkom jedva diše.

Huseinbašić je trenutno puno slabija verzija Prcica. A znamo koliko nam je Prcic valjao. Toliko o tebi. Stid me sto ti odgovaram.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 08 jun 2025, 21:06

Ma hajmo sve otjerati da ostanemo samo na Tahirovicu i generalu Sunjicu.
Protiv San Marina nisu akcije napravili.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 08 jun 2025, 21:07

hurem je napisao/la:
08 jun 2025, 20:57
E moj @bhfanatice, ovaj forum je bio prodisao na 20% za vrijeme tvog odsustva. Tvojim povratkom jedva diše.

Huseinbašić je trenutno puno slabija verzija Prcica. A znamo koliko nam je Prcic valjao. Toliko o tebi. Stid me sto ti odgovaram.
Prcić je za ovo sto imamo Pirlo.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 08 jun 2025, 21:11

hurem je napisao/la:
08 jun 2025, 19:57
Tako je, vidiš da ti je prisni kolega ranije ispravljao me, naravno pogrešno, govoreći da je Gigovic odigrao odlično dodavanje za Burnica kod velikog promašaja Bazdara s 3 metra. Još se ljuti kada mu potvrdim da je 100% Tahirovic odigrao taj pas, ili onaj dubinski za Memica kod poništenog gola Demirovica.
Huseinbašić zna, ali mlitav igrac se nazalost trenutno ne uklapa u bilo kakve postavke. Pogotovo ako je i psihički grohnuo.

Najlakše je biti kritičar po svaku cijenu. Tu se uvijek i u svakom trenutku imaš za što uhvatiti. Zato i većina nastupaju s te pozicije.
I ti sad hoces da kazes da je Huseinbasic mlitav i ne treba igrati, a 10 puta bi juce bio korisniji u igri od Sunjica, cija uloga jedino dolazi do izrazaja protiv jacih ekipa?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 08 jun 2025, 21:14

19vendetta87 je napisao/la:
08 jun 2025, 21:11
hurem je napisao/la:
08 jun 2025, 19:57

I ti sad hoces da kazes da je Huseinbasic mlitav i ne treba igrati, a 10 puta bi juce bio korisniji u igri od Sunjica, cija uloga jedino dolazi do izrazaja protiv jacih ekipa?
Bio bi korisniji jučer od Sunjica. Od njega bi trenutno bio korisniji samo u utakmici protiv San Marina. U svakoj drugoj u kvalifikacijama je Sunjic mnogo bitniji od Huseinbašića.
Ali to nikako ne znači da momcina treba da pokupi svoje prnje i vadi se na psihičko stanje. Hajde molim te. Pa nismo djeca.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 08 jun 2025, 21:35

jasmin10 je napisao/la:
08 jun 2025, 21:07
hurem je napisao/la:
08 jun 2025, 20:57

Prcić je za ovo sto imamo Pirlo.
Pusti olosa ljudskog samo laze i prosipa se. Hijena smrdljiva. Prcic ima 250 utakmica u francuskoj to Sunjic i tahirovic skupa nikad nece imat. Sunjica istjerali iz herthe kada su bili najgori. Da nepricam o teroristi Saricu koji igra serie b citav zivot u slabim klubovima. Takve ojebine nemogu u istu recenicu sa prckom, drugo je sto prcic nije imo menadzere nikakve nema lobi da igra uvijek i da je na spisku. To je bosna i menadzerska!
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.