Da si me vidio na stensu prosle sedmice kako rolam rekao bi da Zara i ja sami rijesavamo baraz

Bice igraca, doci ce vecina ekipe vjerujem. Rijesit ce se to.
Moderator/ica: GracanicaAA
Da si me vidio na stensu prosle sedmice kako rolam rekao bi da Zara i ja sami rijesavamo baraz
Ovdje se trebaju svi izvinuti koji su pisali protiv vas. Ali i vi da ste u nsoj situaciji, da vidite 0:1 na poluvremenu isto bi pomislili.BatistutA19 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 21:06Dobro ste nas ovde neki popljuvali da smo prodali utakmicu Gradini a pojma nemate koliko nas sudija zaebavo,jedan ponisten gol,beznacajna utakmica ,velika vrucina i neke sanse fulali ali kako god obraz smo sacuvali a i da smo izgubili nismo ne bi marke dobili niodkog osim sto bi vi bili ubijedjeni da smo uzeli pare .
Vama hvala kako god, na snimku se sve moze vidjeti. Budi samo realan i priznaj da je situacija obrnuta i tebi bi proslo kroz glavu da je dogovoreno. Spasili ste nas i na tome smo vam zahvalni u Bihac ste bili dobrodosli uvijek, stariji Robijasi to sigurno mogu potvrditi.BatistutA19 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 21:06Dobro ste nas ovde neki popljuvali da smo prodali utakmicu Gradini a pojma nemate koliko nas sudija zaebavo,jedan ponisten gol,beznacajna utakmica ,velika vrucina i neke sanse fulali ali kako god obraz smo sacuvali a i da smo izgubili nismo ne bi marke dobili niodkog osim sto bi vi bili ubijedjeni da smo uzeli pare .
4 susp za prvi mec , plus Mari je vec otputovao / navodno privatni problemi /...tako da ako ovi ostali uspiju odraditi par treninga bice valjda dovoljno...U uzvratu cemo def biti jos jaci..
Ma bolan 35 stepeni,beznacajna utakmica onda se oni bore,jedan nam gol ponistise na pocetku utakmice,sudija nas zaebavo ,onda smo fulali neke sanse ne e u gol.,komplet klupa nasa je kartone cini mi se dobila i treneri i advokat i doktor i ne znam vise ni ja ko i na kraju posle milion izlezavanja samo 3 minuta sudijska i tad je gol pao ali eto mi smo obraz sacuvali nit smo sta prodali nit imamo novca da kupujemo ,casno i posteno odigralinebeskasila je napisao/la: ↑08 jun 2025, 21:08Ovdje se trebaju svi izvinuti koji su pisali protiv vas. Ali i vi da ste u nsoj situaciji, da vidite 0:1 na poluvremenu isto bi pomislili.BatistutA19 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 21:06Dobro ste nas ovde neki popljuvali da smo prodali utakmicu Gradini a pojma nemate koliko nas sudija zaebavo,jedan ponisten gol,beznacajna utakmica ,velika vrucina i neke sanse fulali ali kako god obraz smo sacuvali a i da smo izgubili nismo ne bi marke dobili niodkog osim sto bi vi bili ubijedjeni da smo uzeli pare .
I da ste izgubili, ne bi nam vi bili krivi, nego mi sami sebi. Hvala vam na postenju, i vidimo se ako Bog da sljedecu sezonu
Jedno je sumnjat a drugo je pljuvat bez argumenata ,bar treba pogledat utakmicu ,nama je cini mi se u 6 minuti gol ponisten ,pa 35 stepeni valja igrat a ne znaci ti nista a oni se bore i yebe te sudija em te ne ide...Ali eto bitno da ste nas vecina ispljuvali zajedno sa tuzlacima..InatSilniBosanski je napisao/la: ↑08 jun 2025, 21:10Vama hvala kako god, na snimku se sve moze vidjeti. Budi samo realan i priznaj da je situacija obrnuta i tebi bi proslo kroz glavu da je dogovoreno. Spasili ste nas i na tome smo vam zahvalni u Bihac ste bili dobrodosli uvijek, stariji Robijasi to sigurno mogu potvrditi.BatistutA19 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 21:06Dobro ste nas ovde neki popljuvali da smo prodali utakmicu Gradini a pojma nemate koliko nas sudija zaebavo,jedan ponisten gol,beznacajna utakmica ,velika vrucina i neke sanse fulali ali kako god obraz smo sacuvali a i da smo izgubili nismo ne bi marke dobili niodkog osim sto bi vi bili ubijedjeni da smo uzeli pare .
Znaš kako već smo godinama naučili na razne cirkuse u ovoj ligi, tako da je čudno kada nešto bude pošteno...BatistutA19 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 21:25Jedno je sumnjat a drugo je pljuvat bez argumenata ,bar treba pogledat utakmicu ,nama je cini mi se u 6 minuti gol ponisten ,pa 35 stepeni valja igrat a ne znaci ti nista a oni se bore i yebe te sudija em te ne ide...Ali eto bitno da ste nas vecina ispljuvali zajedno sa tuzlacima..InatSilniBosanski je napisao/la: ↑08 jun 2025, 21:10Vama hvala kako god, na snimku se sve moze vidjeti. Budi samo realan i priznaj da je situacija obrnuta i tebi bi proslo kroz glavu da je dogovoreno. Spasili ste nas i na tome smo vam zahvalni u Bihac ste bili dobrodosli uvijek, stariji Robijasi to sigurno mogu potvrditi.BatistutA19 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 21:06Dobro ste nas ovde neki popljuvali da smo prodali utakmicu Gradini a pojma nemate koliko nas sudija zaebavo,jedan ponisten gol,beznacajna utakmica ,velika vrucina i neke sanse fulali ali kako god obraz smo sacuvali a i da smo izgubili nismo ne bi marke dobili niodkog osim sto bi vi bili ubijedjeni da smo uzeli pare .
Pises gluposti.legendarnadruga je napisao/la: ↑09 jun 2025, 14:14Eto vam uprave, bez komandanta se ne bi ni ostalo. Pitanje ko će igrati baraz. Ja već znam da 5 standardnih nece
Budes vidio i sam.tropic je napisao/la: ↑09 jun 2025, 14:31Pises gluposti.legendarnadruga je napisao/la: ↑09 jun 2025, 14:14Eto vam uprave, bez komandanta se ne bi ni ostalo. Pitanje ko će igrati baraz. Ja već znam da 5 standardnih nece
Ma da. Vi se pitate tj.forumasi. Haha. Jadno, a marke nisu dali za klub, teško ulaznicu platiti. Vidimo sad baraz za 5 dana a ekipe nema.JuventinoBihac je napisao/la: ↑09 jun 2025, 15:40apelujem na sve navijace Jedinstva a pogotovo na Silu Nebesku da stanu uz sadasnju upravu koja je u drugoj polusezoni dovela prave igrace i napravila cudo, seriju od 15 utakmica bez poraza. Ova braca sto su kupovali kondome na racun Jedinstva i ovaj ratni profiter sto je pokrao pola grada ometaju rad kluba i zele da udju u klub i da pokradu ostatak. Namirisali su novac i zele da se vrate i da uniste do kraja. Ne dozvolite divlji zapad, nije ovo 95. Sad svi uz Jedinstvo!
hvala ti brate! Takodjer sve najbolje Slobodi!fukara87 je napisao/la: ↑09 jun 2025, 16:00Zelim vam sve najbolje u buducnosti i da vam klub stane na noge i krene u pravom pravcu pa zasto ne i borba za Premijer ligu, vjerujem da ima jakih ljudi u Bihacu i plus dijaspora koja ce stat iza kluba, vidimo se sljedece sezone ako pobijedite Capljinu, sretno![]()
Prestani te se brukati niste ni vi nikada svoje pare dali nigdje, samo znate raditi sa tudjim parama i ukradenim, a za opljačkati ste maheri.legendarnadruga je napisao/la: ↑09 jun 2025, 15:48Ma da. Vi se pitate tj.forumasi. Haha. Jadno, a marke nisu dali za klub, teško ulaznicu platiti. Vidimo sad baraz za 5 dana a ekipe nema.JuventinoBihac je napisao/la: ↑09 jun 2025, 15:40apelujem na sve navijace Jedinstva a pogotovo na Silu Nebesku da stanu uz sadasnju upravu koja je u drugoj polusezoni dovela prave igrace i napravila cudo, seriju od 15 utakmica bez poraza. Ova braca sto su kupovali kondome na racun Jedinstva i ovaj ratni profiter sto je pokrao pola grada ometaju rad kluba i zele da udju u klub i da pokradu ostatak. Namirisali su novac i zele da se vrate i da uniste do kraja. Ne dozvolite divlji zapad, nije ovo 95. Sad svi uz Jedinstvo!
Vidiš koliko je sposobna da fali 6 igrača standardnih. Nećeš ti lako capljinu proći sa djecomIceplayer je napisao/la: ↑09 jun 2025, 17:44Prestani te se brukati niste ni vi nikada svoje pare dali nigdje, samo znate raditi sa tudjim parama i ukradenim, a za opljačkati ste maheri.legendarnadruga je napisao/la: ↑09 jun 2025, 15:48Ma da. Vi se pitate tj.forumasi. Haha. Jadno, a marke nisu dali za klub, teško ulaznicu platiti. Vidimo sad baraz za 5 dana a ekipe nema.JuventinoBihac je napisao/la: ↑09 jun 2025, 15:40apelujem na sve navijace Jedinstva a pogotovo na Silu Nebesku da stanu uz sadasnju upravu koja je u drugoj polusezoni dovela prave igrace i napravila cudo, seriju od 15 utakmica bez poraza. Ova braca sto su kupovali kondome na racun Jedinstva i ovaj ratni profiter sto je pokrao pola grada ometaju rad kluba i zele da udju u klub i da pokradu ostatak. Namirisali su novac i zele da se vrate i da uniste do kraja. Ne dozvolite divlji zapad, nije ovo 95. Sad svi uz Jedinstvo!
Tako da podrška sadašnjoj upravi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.