NBA Playoff 2011
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NBA Playoff 2011
Zanimljivo na pocetku,mozda cak i zanimljivije nego sto se ocekivalo...
Chicago se mucio 48 minuta protiv Indiane ali na krilima Rosea ipak su poveli sa 1-0...tesko da Indiana moze opasnije zaprijetiti u ovoj seriji jer i sinoc im je dosta isao sut ali i Chicago mora dobiti jos bar 2 igraca koja ce konstantno biti prijetnja u napadu jer ne treba Rose-a trositi ovako rano u play offu.
Miami igrao dosta dobro(posebno u odbrani) ali opet su prosuli cini mi se 12-13 razlike sto im se nevjerovatno cesto desava kroz citavu sezonu tako da je Phila na samom kraju prisla i na -1 ali Wade slobodnim bacanjima rijesio mec...
Howard igrao sam protiv Atlante i ocekivano izgubio mec...ipak je ovo play off kosarka.
Portland se dugo drzao protiv Dallasa ali Dirkules u 4/4 prelomio mec sa cini mi se 18 poena...moglo bi tu lagano biti 1-1
Chicago se mucio 48 minuta protiv Indiane ali na krilima Rosea ipak su poveli sa 1-0...tesko da Indiana moze opasnije zaprijetiti u ovoj seriji jer i sinoc im je dosta isao sut ali i Chicago mora dobiti jos bar 2 igraca koja ce konstantno biti prijetnja u napadu jer ne treba Rose-a trositi ovako rano u play offu.
Miami igrao dosta dobro(posebno u odbrani) ali opet su prosuli cini mi se 12-13 razlike sto im se nevjerovatno cesto desava kroz citavu sezonu tako da je Phila na samom kraju prisla i na -1 ali Wade slobodnim bacanjima rijesio mec...
Howard igrao sam protiv Atlante i ocekivano izgubio mec...ipak je ovo play off kosarka.
Portland se dugo drzao protiv Dallasa ali Dirkules u 4/4 prelomio mec sa cini mi se 18 poena...moglo bi tu lagano biti 1-1
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Niko neprica o sudijama
sinoc se ipak desilio malo cudnih stvari :
Dallas - Portland (slobodna bacanja) 29 - 13 (Nowitzky 13)
Miami - Philla (slobodna bacanja) 39
- 15 (Lebron 14) vise od trecine poena
Chicago - Indiana (slobodna bacanja) 32 - 17 (Rose 21
)
Nesvidja mi se ovo nikako , volio bi ipak Boston u finalu opet a ne ove iz Miami-a (Lebron - Wade) ili Rose-a koji su zasticeni ko polarni medvjedi

Miami - Philla (slobodna bacanja) 39

Chicago - Indiana (slobodna bacanja) 32 - 17 (Rose 21

Nesvidja mi se ovo nikako , volio bi ipak Boston u finalu opet a ne ove iz Miami-a (Lebron - Wade) ili Rose-a koji su zasticeni ko polarni medvjedi

Kobe Bryant je napisao/la:Niko neprica o sudijamasinoc se ipak desilio malo cudnih stvari :
Miami - Philla (slobodna bacanja) 39- 15 (Lebron 14) vise od trecine poena
![]()
Chicago - Indiana (slobodna bacanja) 32 - 17 (Rose 21)

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ne mora to uopste znaciti...Rose 1000 puta udje pod kos,logicno je da ce praviti dosta faula...isto tako i James.
Kobe je prije 5-6 godina izvodio najvise slobodnih u ligi a sad nije vjerovatno ni medju 20...ne znaci da je tad imao dobro sudjenje a sad nema
Kobe je prije 5-6 godina izvodio najvise slobodnih u ligi a sad nije vjerovatno ni medju 20...ne znaci da je tad imao dobro sudjenje a sad nema

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Nediraj mi u Rose-a jelBIHfan je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:Niko neprica o sudijamasinoc se ipak desilio malo cudnih stvari :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Gledao sam prvu cetvrtinu zu prekide radi loseg streama, al igraci Indiane su ciljali da ozljede Rose-a. Gledam gotov citavu sezonu i znam sta sviraju a sta ne sviraju Rose-u. Indiana je namjerno pravila faulove samo da se Rose ne razigra inace bi bili gotovi. Ovako su se nadali da nece uci ritam preko slobodnih bacanja i zato su agresivno igrali. Kad Kobe-a budu cuvala tri igraca onda nek se javi.Kobe Bryant je napisao/la:Nediraj mi u Rose-a jelBIHfan je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:Niko neprica o sudijamasinoc se ipak desilio malo cudnih stvari :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, dobro Rose nije ni priblizno zasticen kao Wade i Lebronze , ali puno je 21 moras priznati , pogotovo sto NISI gledao utakmicu kao ni ja samo izvjestaje
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la: Kad Kobe-a budu cuvala tri igraca onda nek se javi.
Hajd nemoj sad ti pretjerivati

Naravno da protivnički igrači žele ozljediti npr. Rose-a,Ronda,Wade-a,LeBron-a šta je tu toliko čudno jer da ti igrači ne igraju utakmicu sasvim bi drugačiji rezultat bio 

King Kevin Durant
Pa kad on zna pretjerivat moram i ja malo.adnan24 je napisao/la:BIHfan je napisao/la: Kad Kobe-a budu cuvala tri igraca onda nek se javi.
Hajd nemoj sad ti pretjerivati

Kad je ove sezone Rose ispucao ovoliko slobodnih?
Niko ne govori kako sudije cuvaju Duranta i Mela, pa oni uz Howarda sutaju najvise slobodnih po utakmici.
Oj Ronda.king10000 je napisao/la:Naravno da protivnički igrači žele ozljediti npr. Rose-a,Ronda,Wade-a,LeBron-a šta je tu toliko čudno jer da ti igrači ne igraju utakmicu sasvim bi drugačiji rezultat bio

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:Pa kad on zna pretjerivat moram i ja malo.adnan24 je napisao/la:BIHfan je napisao/la: Kad Kobe-a budu cuvala tri igraca onda nek se javi.
Hajd nemoj sad ti pretjerivati![]()
Kad je ove sezone Rose ispucao ovoliko slobodnih?
Niko ne govori kako sudije cuvaju Duranta i Mela, pa oni uz Howarda sutaju najvise slobodnih po utakmici.
A to ti pricam...kad jedan pretjera dosta

Ima tu igraca koji imaju sudjenje bolje od ostalih ali ipak ne treba gledati po broju slobodnih bacanja...igraci koji vise koriste ulaz automatski imaju vise slobodnih,savim logicno.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ne seriiiiiiii to Kobe nije zasticen od sudija bio tokom svoje karijere?.,...pa sjeti se ti momak da evo 3 sezone su udarali Rosa i svirjau mu svega par prekrsaja i da se to pisalo tokom citave sezone kako ga sudije ne postuju...zasto sad odjednom njega sudije stite?...pa ovo je playoff i ovdj onakva udaranja laktom, koljenom u jaja, bacanje na parket sakom u stomak se moraju svirati ...bilo bi presmjesno da ono nisu mu svirali, pa cak je i Deng reagovao nakon jednog od faula kojeg su napraivli na Rosu, jer i njemu je prekipilo gledati kako ga konstantno pokusavaju slomiti da bi ga zaustavili...zapamti jos jednom Rose tokom sezone je bio nezasticen igrac od tih sudija koji su mu sinoc ipak svirali ono sto je postojalo...ja sam rekao to je nasa sansa jer mogu ga udarat lomit radit sta hoce, ali to su slobodna bacanja, a on je tu jako uspjesan,,,drugacije ga ne mozete ni zaustavit, a tako isto mislim i na Jamesa i njega tesko mozes zaustaviti, a da ga ne fauliras i ne znam u cemu je problem?Kobe Bryant je napisao/la:Niko neprica o sudijamasinoc se ipak desilio malo cudnih stvari :
![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
king10000 je napisao/la:Naravno da protivnički igrači žele ozljediti npr. Rose-a,Ronda,Wade-a,LeBron-a šta je tu toliko čudno jer da ti igrači ne igraju utakmicu sasvim bi drugačiji rezultat bio
hahaha kako mi je ono bilo smjesno, kad Rose krene u reket svu petoricu vuce dole i lopta lagano do Korvera koji 4 puta pogadja za 3p

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Who had a more impressive Game 1?
Derrick Rose
24288 - 65%
Dwight Howard
13254 - 35%

Derrick Rose
24288 - 65%
Dwight Howard
13254 - 35%

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ja msm da ce Knicksi dobiti vcrs 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
nadam seNYKnicks Fan je napisao/la:Ja msm da ce Knicksi dobiti vcrs

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nek dobro izmuce Boston i bicemo im jako zahvalni.SaltCityAttack je napisao/la:nadam seNYKnicks Fan je napisao/la:Ja msm da ce Knicksi dobiti vcrs

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Chicago - New York aBd finaleSaltCityAttack je napisao/la:nadam seNYKnicks Fan je napisao/la:Ja msm da ce Knicksi dobiti vcrs

To se nece desiti jer je nemoguce.NYKnicks Fan je napisao/la:Chicago - New York aBd finaleSaltCityAttack je napisao/la:nadam seNYKnicks Fan je napisao/la:Ja msm da ce Knicksi dobiti vcrs

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
@BIHfan
Zasto
Zasto

Jesi ti kad gledao finale ekipa iz iste konferencije?NYKnicks Fan je napisao/la:@BIHfan
Zasto
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.