Jarane...BIHfan je napisao/la:Jesi ti kad gledao finale ekipa iz iste konferencije?NYKnicks Fan je napisao/la:@BIHfan
Zasto
pa i mislim na FINALE ISTOCNE KONFERENCIJE

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Jarane...BIHfan je napisao/la:Jesi ti kad gledao finale ekipa iz iste konferencije?NYKnicks Fan je napisao/la:@BIHfan
Zasto
Samo cu te pitat ovo: jesi li gledao utakmicu Chicago-a, jucer???Kobe Bryant je napisao/la:Niko neprica o sudijamasinoc se ipak desilio malo cudnih stvari :
Dallas - Portland (slobodna bacanja) 29 - 13 (Nowitzky 13)
Miami - Philla (slobodna bacanja) 39- 15 (Lebron 14) vise od trecine poena
![]()
Chicago - Indiana (slobodna bacanja) 32 - 17 (Rose 21)
Nesvidja mi se ovo nikako , volio bi ipak Boston u finalu opet a ne ove iz Miami-a (Lebron - Wade) ili Rose-a koji su zasticeni ko polarni medvjedi
NYKnicks Fan je napisao/la:Kako svi podcjenjuju Knickse
Vise je nego jasno da se od navijaca chicaga nemoze zivjeti na forumu , mislim pistati, i vise je nego jasno da je 21 slobodno bacanje previse , i ako realno 70% ih je bilo cista a i ostala su vjerovatno, ali da se neko drugi zali pa hajd vec navijaci kobe se zale.stokton je napisao/la:Kobe Bryant@ je potpuno u pravu šta ga odma napadate, ko da je rose neki sveti pa mu se ne smije ništa reć.
Njega je samo spomeno u kontekstu. Suđenje kao i svake godine ništa novo, zvijezde i zvjezdice su zaštićene ko polarni međedi (osim ovoga Howarda-nešto se dobro zamjerio pakašu Sternu) a sve to zvog gledanosti, jer uvijek će više stern i konpanija zaradit na zvijezdama nego na običnim košarkašima,što bi reko Đuro BIIZNIS![]()
A to nama neutralnim gledateljima pravo ide na živca ali šta ćeš ne možeš protiv "diktatora"
stokton je napisao/la:Kobe Bryant@ je potpuno u pravu šta ga odma napadate, ko da je rose neki sveti pa mu se ne smije ništa reć.
Njega je samo spomeno u kontekstu. Suđenje kao i svake godine ništa novo, zvijezde i zvjezdice su zaštićene ko polarni međedi (osim ovoga Howarda-nešto se dobro zamjerio pakašu Sternu) a sve to zvog gledanosti, jer uvijek će više stern i konpanija zaradit na zvijezdama nego na običnim košarkašima,što bi reko Đuro BIIZNIS![]()
A to nama neutralnim gledateljima pravo ide na živca ali šta ćeš ne možeš protiv "diktatora"
ma moze se od navijaca Bullsa zivjeti i pisati zasto ne?...samo vi ste krivi i vi ste napravili takav razvoj situacije, a samim tim pljuvanjem po DR1 MVP, evo konstantno dvije godine pisale su se nebuloze, ali na svu srecu nakon pola sezone odustali ste...ne mislim bukvalno na tebe, ali odgovaram ti samo zato da znas zasto su navijaci Bullsa takvi...mozda zato sto smo i najbrojni i sto smo naravno sloznilbj06miami je napisao/la:Vise je nego jasno da se od navijaca chicaga nemoze zivjeti na forumu , mislim pistati, i vise je nego jasno da je 21 slobodno bacanje previse , i ako realno 70% ih je bilo cista a i ostala su vjerovatno, ali da se neko drugi zali pa hajd vec navijaci kobe se zale.stokton je napisao/la:Kobe Bryant@ je potpuno u pravu šta ga odma napadate, ko da je rose neki sveti pa mu se ne smije ništa reć.
svaka cast,tako i treba ,nije bitno za kog navijas ali si pregledao utakmicu i onda komentarises kad bi svi tako radili bilo bi super,Papilon20 je napisao/la:Howard zna biti idiot ,ali mislim da cesto dobije tehnicku koju ne zasluzi ,ali sta ces navikao je valjda i on sam na to. Sto se tiče Rosa ,ja sam jedan od onih koji i ne gotive toliko Rosa ,recimo puno mi je drazi Rondo
,ali ove sezone Rose je fantastican ,jedan od najboljih u ligi i zasluzuje mvp nagradu .Takodjer sam pregledao veci dio sinocnje utakmice Chi - Ind i tvrdim da je zasluzio svako slobodno bacanje koje je dobio ,nije bilo prakticno ulaza pod kos a da nije dobio udarac ,to mogu potvrditi svi koji su gledali utakmicu ,tako da su gluposti ovo da nije zasluzio ovoliko bacanja .I da ,nisam navijac Chicaga
.
Ma pojedini znalci sa forumaSaltCityAttack je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:Kako svi podcjenjuju Knickse
ma ko ih podcjenjuje?..pa dobro sta ce ljudi drugo reci nego da trebaju letiti da bi dobili Bostona ...samo ebiga playoff je i sve ce utkamice biti guste i vidjelo se to na samom pocetku...Indiana je igrala dosta dobro,Phila je takodjer parirala Miamiu, Atlanta dobila Orlanda, evo Memphis za sada dosta dobar sa spursima.... znaci bice ovdje jako gusto u svim utkamicama ...mozd ce neki pobjediti i sa 4:0 ili 4:1, ali vjerujem da ce svaka pobjeda biti jako jako teska, posebno mislim na zapadu
Udaran nad Hansbrough-om, je bio slucajan. Kurt, nije imao uopste namjeru da ga udari laktom, nego je bila borba u skoku za loptu, i ****, covjek popusi lakat. Dok su nad Rose-om, isli namjerno da ga fauliraj, i da izbjegnu 2+1, po cemu je Ruza poznat.Admir_Sa je napisao/la:svi pricaju o tom nekom udaranju rose-a, a ovaj neki levat umalo da ubije Hansbrougha, frajer u komi bio par sekundiJos isto kad je Hansbrogh ukroa Boozeru loptu i ovaj zakucao, Boozer se ono hinjski pod koljena njemu sageo, sreca pa ga bash nije dobro zakacio, iovako je umalo opasno pao
Admir_Sa je napisao/la:svi pricaju o tom nekom udaranju rose-a, a ovaj neki levat umalo da ubije Hansbrougha, frajer u komi bio par sekundiJos isto kad je Hansbrogh ukroa Boozeru loptu i ovaj zakucao, Boozer se ono hinjski pod koljena njemu sageo, sreca pa ga bash nije dobro zakacio, iovako je umalo opasno pao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.