NBA Playoff 2011

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: NBA Playoff 2011

Post Postao/la NYKnicks Fan » 17 apr 2011, 14:09

BIHfan je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:@BIHfan

Zasto :?:
Jesi ti kad gledao finale ekipa iz iste konferencije?
Jarane...
pa i mislim na FINALE ISTOCNE KONFERENCIJE :D

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 17 apr 2011, 14:17

pa i to je isto nemoguce :lol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 17 apr 2011, 17:22

Kobe Bryant je napisao/la:Niko neprica o sudijama :roll: sinoc se ipak desilio malo cudnih stvari :

Dallas - Portland (slobodna bacanja) 29 - 13 (Nowitzky 13)

Miami - Philla (slobodna bacanja) 39 :roll: - 15 (Lebron 14) vise od trecine poena :roll:

Chicago - Indiana (slobodna bacanja) 32 - 17 (Rose 21 :roll: )

Nesvidja mi se ovo nikako , volio bi ipak Boston u finalu opet a ne ove iz Miami-a (Lebron - Wade) ili Rose-a koji su zasticeni ko polarni medvjedi :roll:
Samo cu te pitat ovo: jesi li gledao utakmicu Chicago-a, jucer???

Ako nisi, nemas pravo da dajes takav sud. Sinoc su ubili Rose-a. Nema cime ga nisu udarali. Da nije PO, dosta sinosnjih faula bi bili svirani kao nesportska.
Postovanje treba zaraditi.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 17 apr 2011, 19:26

Kako svi podcjenjuju Knickse ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 apr 2011, 19:34

NYKnicks Fan je napisao/la:Kako svi podcjenjuju Knickse ;)

ma ko ih podcjenjuje?..pa dobro sta ce ljudi drugo reci nego da trebaju letiti da bi dobili Bostona ...samo ebiga playoff je i sve ce utkamice biti guste i vidjelo se to na samom pocetku...Indiana je igrala dosta dobro,Phila je takodjer parirala Miamiu, Atlanta dobila Orlanda, evo Memphis za sada dosta dobar sa spursima.... znaci bice ovdje jako gusto u svim utkamicama ...mozd ace neki pobjediti i sa 4:0 ili 4:1, ali vjerujem da ce svaka pobjeda biti jako jako teska, posebno mislim na zapadu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 17 apr 2011, 19:52

Kobe Bryant@ je potpuno u pravu šta ga odma napadate, ko da je rose neki sveti pa mu se ne smije ništa reć.
Njega je samo spomeno u kontekstu. Suđenje kao i svake godine ništa novo, zvijezde i zvjezdice su zaštićene ko polarni međedi (osim ovoga Howarda-nešto se dobro zamjerio pakašu Sternu) a sve to zvog gledanosti, jer uvijek će više stern i konpanija zaradit na zvijezdama nego na običnim košarkašima,što bi reko Đuro BIIZNIS :D
A to nama neutralnim gledateljima pravo ide na živca ali šta ćeš ne možeš protiv "diktatora"

lbj06miami
Kontakt:

Post Postao/la lbj06miami » 17 apr 2011, 20:11

stokton je napisao/la:Kobe Bryant@ je potpuno u pravu šta ga odma napadate, ko da je rose neki sveti pa mu se ne smije ništa reć.
Njega je samo spomeno u kontekstu. Suđenje kao i svake godine ništa novo, zvijezde i zvjezdice su zaštićene ko polarni međedi (osim ovoga Howarda-nešto se dobro zamjerio pakašu Sternu) a sve to zvog gledanosti, jer uvijek će više stern i konpanija zaradit na zvijezdama nego na običnim košarkašima,što bi reko Đuro BIIZNIS :D
A to nama neutralnim gledateljima pravo ide na živca ali šta ćeš ne možeš protiv "diktatora"
Vise je nego jasno da se od navijaca chicaga nemoze zivjeti na forumu , mislim pistati, i vise je nego jasno da je 21 slobodno bacanje previse , i ako realno 70% ih je bilo cista a i ostala su vjerovatno, ali da se neko drugi zali pa hajd vec navijaci kobe se zale.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 17 apr 2011, 20:17

kad odgleda utakmicu, nek onda sudi koliko mu volja. a, ovako nije ni jednu jucerasnju utakmicu odgledao, nego je na osnovu statistika odlucio, da se nekim igracima navlaci zestoko.

samo kazem kad odgleda utakmicu, bilo koju utakmicu, nek sudi o toj utakmici, a ne ovako ofrlje, da prica, a veze nema kako je, i sta je se desavalo u utakmici.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 apr 2011, 20:26

stokton je napisao/la:Kobe Bryant@ je potpuno u pravu šta ga odma napadate, ko da je rose neki sveti pa mu se ne smije ništa reć.

haha cuj zamjerio se sa Howard... pa da se ponasas ko idot, a on to ustvari jeste po ponasanju na terenu, onda si vjerovatno zasluzio tehnicku...izgleda da mi ne gledamo istu kosarku ocigledno...cuj on se zamjerio sa nekim i dobija tehnicke ... da upravu si pravo care moj :)...i Rose nije bio zasticen nikada, jer to je jedino cemu se protive navijaci i svi u klubu, jer on je igrac koji najcesce ide ispod kosa i uglavnom svaki put bude nakautiran, kada bi ga neko zelio zaustaviti, a njemu se nije sudilo zato nemoj da pricas nebuloze ...da mu sinoc ono nisu svirali, onda stvarno bolje da izadje sa terena i da ga nema, jer nogama ga udaraju, rukama cime god stignu, ali djaba im MVP je izdrljiv :)...najgore u tome sto on se i ne buni i rijetko kad trazi zastitu, pa onda mora Deng da reaguje na onakve prekrsaje
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 apr 2011, 20:31

bilo je par faula koji nisu svirani a ovi pametnjakovici sto ne gledaju utakmice a sve znaju mi idu na zivce,robovi brojke i statistika pogledajte koju utakmicu pa pametujte e bas mi je drago da ne mozete zivit od bullsa,,eto bas mi je zao ko vam je kriv sto heat ima 2 navijaca ili ostali po 1,cast lakersima i spursima ostalih navijaca i nema

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 17 apr 2011, 20:34

Howard zna biti idiot ,ali mislim da cesto dobije tehnicku koju ne zasluzi ,ali sta ces navikao je valjda i on sam na to :D . Sto se tiče Rosa ,ja sam jedan od onih koji i ne gotive toliko Rosa ,recimo puno mi je drazi Rondo :P ,ali ove sezone Rose je fantastican ,jedan od najboljih u ligi i zasluzuje mvp nagradu .Takodjer sam pregledao veci dio sinocnje utakmice Chi - Ind i tvrdim da je zasluzio svako slobodno bacanje koje je dobio ,nije bilo prakticno ulaza pod kos a da nije dobio udarac ,to mogu potvrditi svi koji su gledali utakmicu ,tako da su gluposti ovo da nije zasluzio ovoliko bacanja .I da ,nisam navijac Chicaga ;) .

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 apr 2011, 20:36

lbj06miami je napisao/la:
Vise je nego jasno da se od navijaca chicaga nemoze zivjeti na forumu , mislim pistati, i vise je nego jasno da je 21 slobodno bacanje previse , i ako realno 70% ih je bilo cista a i ostala su vjerovatno, ali da se neko drugi zali pa hajd vec navijaci kobe se zale.
ma moze se od navijaca Bullsa zivjeti i pisati zasto ne?...samo vi ste krivi i vi ste napravili takav razvoj situacije, a samim tim pljuvanjem po DR1 MVP, evo konstantno dvije godine pisale su se nebuloze, ali na svu srecu nakon pola sezone odustali ste...ne mislim bukvalno na tebe, ali odgovaram ti samo zato da znas zasto su navijaci Bullsa takvi...mozda zato sto smo i najbrojni i sto smo naravno slozni
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 apr 2011, 20:38

Papilon20 je napisao/la:Howard zna biti idiot ,ali mislim da cesto dobije tehnicku koju ne zasluzi ,ali sta ces navikao je valjda i on sam na to :D . Sto se tiče Rosa ,ja sam jedan od onih koji i ne gotive toliko Rosa ,recimo puno mi je drazi Rondo :P ,ali ove sezone Rose je fantastican ,jedan od najboljih u ligi i zasluzuje mvp nagradu .Takodjer sam pregledao veci dio sinocnje utakmice Chi - Ind i tvrdim da je zasluzio svako slobodno bacanje koje je dobio ,nije bilo prakticno ulaza pod kos a da nije dobio udarac ,to mogu potvrditi svi koji su gledali utakmicu ,tako da su gluposti ovo da nije zasluzio ovoliko bacanja .I da ,nisam navijac Chicaga ;) .
svaka cast,tako i treba ,nije bitno za kog navijas ali si pregledao utakmicu i onda komentarises kad bi svi tako radili bilo bi super,

howard sinoc pokazao koliko je napredovao ofanzivno,a pokazalo se i koliko im jos nisu uigrani ovi novi igraci,ocekujem 7 tekmi u toj seriji

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 17 apr 2011, 20:42

SaltCityAttack je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Kako svi podcjenjuju Knickse ;)

ma ko ih podcjenjuje?..pa dobro sta ce ljudi drugo reci nego da trebaju letiti da bi dobili Bostona ...samo ebiga playoff je i sve ce utkamice biti guste i vidjelo se to na samom pocetku...Indiana je igrala dosta dobro,Phila je takodjer parirala Miamiu, Atlanta dobila Orlanda, evo Memphis za sada dosta dobar sa spursima.... znaci bice ovdje jako gusto u svim utkamicama ...mozd ce neki pobjediti i sa 4:0 ili 4:1, ali vjerujem da ce svaka pobjeda biti jako jako teska, posebno mislim na zapadu
Ma pojedini znalci sa foruma :D
Tebi svaka cast :D

Jedva cekam vcrs 02.00 i tekmu :D

btw.slazem se sa tobom za zapad

king10000
Kontakt:

Post Postao/la king10000 » 17 apr 2011, 20:44

Iskreno po imenima igrača i jakosti klubova zapad je dosta jači od istoka ruku na srce ali to je istina ;)
King Kevin Durant

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 apr 2011, 20:47

svi pricaju o tom nekom udaranju rose-a, a ovaj neki levat umalo da ubije Hansbrougha, frajer u komi bio par sekundi :roll: Jos isto kad je Hansbrogh ukroa Boozeru loptu i ovaj zakucao, Boozer se ono hinjski pod koljena njemu sageo, sreca pa ga bash nije dobro zakacio, iovako je umalo opasno pao
nema potpisa

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 17 apr 2011, 20:56

Admir_Sa je napisao/la:svi pricaju o tom nekom udaranju rose-a, a ovaj neki levat umalo da ubije Hansbrougha, frajer u komi bio par sekundi :roll: Jos isto kad je Hansbrogh ukroa Boozeru loptu i ovaj zakucao, Boozer se ono hinjski pod koljena njemu sageo, sreca pa ga bash nije dobro zakacio, iovako je umalo opasno pao
Udaran nad Hansbrough-om, je bio slucajan. Kurt, nije imao uopste namjeru da ga udari laktom, nego je bila borba u skoku za loptu, i ****, covjek popusi lakat. Dok su nad Rose-om, isli namjerno da ga fauliraj, i da izbjegnu 2+1, po cemu je Ruza poznat.

Boozer je kloc od igraca. Ja njega nemogu ocima, tako da neces od mene cuti da ga branim. Ono kako je odigrao, ni covjek sa pilecim mozgom nebi.

king10000
Kontakt:

Post Postao/la king10000 » 17 apr 2011, 20:57

Na Rose-a idu i u muda ali njemu ništa izgleda da ima štitnik na jajima :lol: :D
King Kevin Durant

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 apr 2011, 21:01

Admir_Sa je napisao/la:svi pricaju o tom nekom udaranju rose-a, a ovaj neki levat umalo da ubije Hansbrougha, frajer u komi bio par sekundi :roll: Jos isto kad je Hansbrogh ukroa Boozeru loptu i ovaj zakucao, Boozer se ono hinjski pod koljena njemu sageo, sreca pa ga bash nije dobro zakacio, iovako je umalo opasno pao

neki levat?...To je bio Tomas cuj ubije pa de pogledaj video pa ces vidjeti o kakvom se udarcu radi...ongdje bogami udarac je bio u skoku 4 igraca haman skacu i ako vidis onaj udarac u skoku, ja ne mogu vjerovati da se on mogao onako ponasati nakon tog udarca...zaista lci na neki lagnai udarac,a jedino ako on dole u padu nije jos sta zakacio, pa se onoliko valjao :)...samo poslije mi licio na normalnog nakon izjave poslije utkamice...vise mislim da je ono isfolirao, anadji vidjeo pa ces vidjeti kako je to jak udarac bio :)...i sad je Tomas levat ...barem ne udaraju nogama, rukama, glavom svim i svacim ko ovi tvoji sto su :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 17 apr 2011, 21:11

Evo jedna slika gdje nisu ni takeli Rose-a, a sudija svira faul, jer je Rose, zasticen kao Polarni Medo, a ovi ga pogledali ruzno:

slika

...Samo koljeno u muda, saka u prsa, i jos drugom rukom udarac u vrat. Netreba ni govoriti da lopte nisu ni takeli, nego su samo isli da Njega opale.
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 17 apr 2011, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.