Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Sta kazu debili, atmosfera oko reprezentacije nikad gora, pjeva se savez napolje, a bilino rasprodato protiv fucking san marina 

naprijed rejal
Slazem se vecinom. Sunjic je trebao ostati na klupi. Gigovica je trebao staviti na drugoj poziciji.Mogli je napisao/la: ↑09 jun 2025, 14:34Meni je Burnic pozivitno iznenadjenje. Odigra sasvim korektno uvijek i pored toga sto se zavali na poziciju koja nije njegova.soko je napisao/la: ↑09 jun 2025, 14:30Katic nije problem.
Problem je stavljane Burnica, Tahirovica, Gigovica, Sunjica i Hajradinovica da igraju zajedno. To ne ide.
Imas kakva takva krila, imas Dedica i stavljas ih na klupu. Memic i Omerovic prilicno brzi igraci, nisu za 1 na 1 al mogu razvuci odbranu i olaksati prolaz napdacu. Ovako samo imamo nabijanje naprijed.
Tahirbeg je ocaj i tu je vjerovatno istinita ova menadzerska prica jer nema drugog objasnjenja da je uz Demirovica jedini siguran starter svaku kod Pokerasa.
Gigovic i Sunjic su ograniceni igraci koji mogu pomoci ako ih pravilno koristis. Ovako protiv San Marina su bili beskorisni obojica.
Treba nam of vezni, neka verzija Misimovica. Ne znam puno o ovom Jankovicu.
Nama izgleda sve zavisi od povreda, trebamo se nadati da ce se neki igraci povrijediti tako da ne dobiju poziv.
-
- Kontakt:
Puko kocko totalno. Kaze vrijeme utjecalo hahsh pa i san marino je igro na 30 stepeni jos su ljudi amateri nisu Profi kao tvoji momci. Trazi izgovor da mu je falio protiv fuck san marina dzeko radeljic,kolasinac dedic ,muharemovic a on zadnju dvojcu stavio na klupu
ali kakve lazi prica za pozicije laze da je burnic lijevi bek u ksc kaze to je njegova prirodna pozicija haha neka ga jos do novembra samo da se ima sta za smijat. Ovakav cirkus je nevidjen

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nerealno šta priča. Uopšte ne vidi grešku a i ako vidi njegov ego mu ne dozvoljava da prizna da je pogriješio. A i za Dennisa je mislim između redova rekao da je gotovo što se njega tiče sa repkom jer samovoljno je otišao što znači ne želi biti tu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Hahahaha! Sta je ovo ba?! Koji ****?Bumbaclat je napisao/la: ↑09 jun 2025, 14:50Pojedini igrači protiv San Marina nisu igrali na svojim prirodnim pozicijama. Mnogo se o tome diskutuje u bh. javnosti. Šta vi o tome možete reći?
"Ko je to rekao?"
Vidimo komentare u bh. javnosti. Hajradinović, Gigović, Burnić, Malić ima mali uzorak utakmica pa o njemu možda i ne možemo u tom kontekstu.
"Kako, Hajradinović je igrao kod nas svaku utakmicu desno krilo. Što igra desno krilo i u Kasmipaši. Igrao je Gigović u Rumuniji kod nas bočnog ofanzivnog."
U Holsteinu nije igrao nijednu utakmicu na lijevom krilu. Igra u veznom redu. Hajradinović je prema statističkim podacima igrao na dvije utakmice na desnom krilu u Kasimpaši. Burnić u Karlsruheru nijednom nije igrao lijevog beka. Zbog toga Vas pitam, kod nas imaju drugačije uloge.
"Mislim da su vam informacije totalno pogrešne. Da li ste gledali utakmice Kasimpaše gdje igra Hajradinović i gdje igra kod nas, u sistemu koji mi igramo? Burnić dolazi s lijevog beka i to je njegova prirodna pozicija. Ne mora značiti što neko u klubu igra da je njegova prirodna pozicija. Igra veznog i kod nas igra u veznom redu. Da dolazite češće i pitate kakve ideje ja imam, možda bismo se razumjeli."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Je li ovo moguce? Sta prica covjek?
Ja mislim da Trump lakse prihvata kritiku od Barbareza. Ustvari, nije ni kritika. Postavi mu covjek normalno pitanje, on hoce da se bije

Fino mu izbifla gdje ljudi igraju i na kojim pozicijama, kaze jok, totalno pogresne informacije. I onda kaze mozda i igraju tu, ali nisu im to prirodne pozicije. Molim?
Jesam ja ovo dobro shvatio?
Boze me dragi sacuvaj.
Zadnja izmjena: NisamIsmirMirvic, dana/u 09 jun 2025, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ovaj lik iz lose izjave u goru, kad ce se ko hadzibegic svadjati sa publikom je samo pitanje dana. Neka, hoce Bosnje lika bez dana trenerskog iskustva.
-
- Kontakt:
Pokusava lik igrati inverted bekove kao da je Guardiola, cuj Burnicu prirodna pozicija lijevi bek a nije 10 utakmica odigrao na toj poziciji u citavoj karijeri.
Kako neko kojem je ovo prvi posao u trenerskoj karijeri može biti ovoliko arogantan? Sjedni, čovječe.
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 09 jun 2025, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Zaista nevjerovatno sta prica. Ovo su totalne besmislice i vrijedjanje zdravog razuma. Novinar mu izvadi podatke da pokaze da je mlijeko bijelo, on insistira opet da je crno.
Izuzetno, izuzetno tezak covjek sa egom velicine Mont Everesta. Nema sanse da ce on ikad priznati da je nesto pogrijesio. Sada sam siguran da je igracima nemoguce raditi sa njim. Ocekujem jos otkazivanja i dodatna pucanja u svlacionici.
E moj Barba. Tolika si legenda i svi te volimo. Nisi se trebao uopste prihvatati ovog posla. Daj da te pamtimo po dobrom.
Izuzetno, izuzetno tezak covjek sa egom velicine Mont Everesta. Nema sanse da ce on ikad priznati da je nesto pogrijesio. Sada sam siguran da je igracima nemoguce raditi sa njim. Ocekujem jos otkazivanja i dodatna pucanja u svlacionici.
E moj Barba. Tolika si legenda i svi te volimo. Nisi se trebao uopste prihvatati ovog posla. Daj da te pamtimo po dobrom.
Sad mi je jasnije zasto me onomad blokirao na Instagramu 

-
- Kontakt:
Glupan samo potvrđuje da je glup a možda i granicno retardiran
Igrači koji su na osnovu svojih pozicija koje igraju u klubu zaslužili poziv u reprezentaciju stručnjak izjavljuje da to nisu njihove prirodne pozicije i da to ne moraju igrati
Jbg barba meni je prirodna pozicija u kafani al mogu igrat lijevo krilo u repki šta ima veze ko da je to bitno pa jel
Igrači koji su na osnovu svojih pozicija koje igraju u klubu zaslužili poziv u reprezentaciju stručnjak izjavljuje da to nisu njihove prirodne pozicije i da to ne moraju igrati
Jbg barba meni je prirodna pozicija u kafani al mogu igrat lijevo krilo u repki šta ima veze ko da je to bitno pa jel
nakon ovog intervjua nemam ni 1% nade da ce nas odvesti na neko takmicenje. da ima najbolju ekipu u istoriji drzave ne bi otisli.
bizarne izjave i sokantno bahato ponasanje. vodite ga doktoru.
bizarne izjave i sokantno bahato ponasanje. vodite ga doktoru.
- MoodyReboot
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pozdrav selam ljudino kako god. Nadam se da si dobro zdrav i ziv nismo se dugo culi

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Pokeras puko skroz.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Autoritativno, bez zaledjine. Ovaj video pustaju u Sj. Koreji novim Kim Jong Unovima zarad prakticiranja dominacije u govoru.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
- Kontakt:
Ne mogu na osnovu stare slave i dalje se ponasati.ovdje nisam pisao nikako ali sam citao, prizivao se povratak pjanica prosle godine ili ove. Dosta je toga, trebaju da igraju oni sto igraju,sto su u formi.To sto idu je sto su dijasporskog razmisljanja,da se svijet vrti oko njih jer oni toboze ulazu pare,vrijeme bitan su neki **** u nasoj naciji.znas kako ja sad ovo gledam oko huseinbasica. 25 mu godina,nije psihicki nesto dobar.Ja da sam mu majka odveo bi ga psihijatru,ali se ne radi uopste o tome.Za vjerovat je da se taj lik nece pojavit vise,a i sta ce nam kad nije psihicki stabilan.gradit reprezentaciju oko ljudi koji su mentalno i fizicki spremni. To je za mene kultHansestadt je napisao/la: ↑09 jun 2025, 12:59Na jednu stranu ide glavna prica o stvaranju kult reprezentacije, a na drugu stranu nema jednog po jednog igraca koji su upisali odredjen broj nastupa za reprezentaciju. Kako se onda misli taj kult stvoriti? Ja razumijem da je strucni stab ogranicen koliko moze da utice kako ce se igraci ponasati, sta ce pricati itd, ali valjda ima neka granica izmedju strogoce i fleksibilnosti. Sta npr sutra da Dedica nema? Hocemo li opet reci opravadno, ne igra, nema discipline. Naravno ovo je samo primjer.
-
- Kontakt:
Igra Hajradinovic desno u klubu al mu iza ledja nije spori stoper Malic neko bek ili krilo koji mu otvaraju prostor. Kako moze reci da je Burnic lijevi bek kad nije u karijeri 10 utakmica odigrao na toj poziciji.
-
- Kontakt:
Pojedini igrači protiv San Marina nisu igrali na svojim prirodnim pozicijama. Mnogo se o tome diskutuje u bh. javnosti. Šta vi o tome možete reći?
"Ko je to rekao?"
Vidimo komentare u bh. javnosti. Hajradinović, Gigović, Burnić, Malić ima mali uzorak utakmica pa o njemu možda i ne možemo u tom kontekstu.
"Kako, Hajradinović je igrao kod nas svaku utakmicu desno krilo. Što igra desno krilo i u Kasmipaši. Igrao je Gigović u Rumuniji kod nas bočnog ofanzivnog."
U Holsteinu nije igrao nijednu utakmicu na lijevom krilu. Igra u veznom redu. Hajradinović je prema statističkim podacima igrao na dvije utakmice na desnom krilu u Kasimpaši. Burnić u Karlsruheru nijednom nije igrao lijevog beka. Zbog toga Vas pitam, kod nas imaju drugačije uloge.
"Mislim da su vam informacije totalno pogrešne. Da li ste gledali utakmice Kasimpaše gdje igra Hajradinović i gdje igra kod nas, u sistemu koji mi igramo? Burnić dolazi s lijevog beka i to je njegova prirodna pozicija. Ne mora značiti što neko u klubu igra da je njegova prirodna pozicija. Igra veznog i kod nas igra u veznom redu. Da dolazite češće i pitate kakve ideje ja imam, možda bismo se razumjeli."
Braco moja mila, sta je ovo ovako?
Najgore sto ovaj postavi direktno pitanje i onda se povuce kad ga Barbarez napadne, vjerovatno iz razloga sto nikad ne gleda te igrace u klubovima. Hajradinovic je 90% utakmica u klubu bio klasicni AMF, Burnic nijednu utakmicu nije odigrao na beku, kao ni Gigovic na krilu. Meni je gore sto od Dedica pravi nesto sto nije, a to ga nije ni pitao. Ja bih mu direktno postavio pitanje, je li ikad gledao Dedica na desnom beku u reprezentaciji, a i u Salzburgu dok je bio konstantan. Takodjer, nismo saznali da li je Huseinbasic zavrsio s reprezentacijom, tj. hoce li mu ubuduce slati pozive.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 9 gostiju.