Daj Boze. Sto rece @Cazin, prije ce dobiti kapitensku traku, nego na klupi zavrsiti.fanatik19 je napisao/la: ↑09 jun 2025, 15:46Sta ocekivati sutra kada je u pitanju sastav, velika misterija.
Tahirovic ce nadam se preseliti na klupu a u odsustvu Sunjica, Hajradinovica i Huseinbasica logicno bi mi bilo da vezni red cine Basic i Saric(dobitna kombinacija).
Od napadaca svakako samo ostaju Bazdar Kulenovic tako da je to sigurno ko ce ako igrali s 2 napadaca. Odbrana je najkriticnija, jedino sam siguran da ce Muharemovic igrat a ostalo bas nista ne znam.
BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - San Marino 07.06.25 | Slovenija - BiH 10.06.25
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Bog dragi zna šta će on izvesti sutra. Ne znam ni koja je svrha ove prijateljske u sastavu koji je ostao, jer se na početku pričalo da se raduju toj utakmici radi uigravanja ekipe jer su sličan protivnik Austriji... I onda daš slobodno igračima koji će ti činiti prvih 11 protiv te iste Austrije u septembru. Ovaj junski prozor se trebao iskoristiti za uigravanje ekipe ili isprobavanje novih, a mi ćemo na kraju imati priliku da gledamo Nihada Mujakića. Aferim.
-
- Kontakt:
Al kako glupi bosnjo nakon 30godina ne shvati da je ovo menadzerska prcija od ekipe. Pa halo igrali nam u odbrani milicevic i sanicanin da se prodaju a na klupi gledo dennis i anel kako igraju ta dva panja. Anel igro u najjacoj ligi svijeta a dennis u la ligi. Eto kakvi su igraci menadzerski sta im se pruza gdje igraju sad te ojebine?? Pa onda neko dodje napada momke prave koje imaju kvalitet i znanje,sta treba da sjede i da sute kao tri puta bolji igraci da gledaju menadzerske šeme s vana. Tabakovic je 5 puta bolji igrac od kulenovica ali kulenovic starta protiv njemacke mozes zamislit kakav tal je u pitanje. Sve da ti se zgadi da povratis.invincible1921 je napisao/la: ↑09 jun 2025, 14:43Protiv slovenije ocekujem bar 45 min Kulenovicu (ako je spreman)koji se nakon par utakmica nece vise ni pojavit nikad..al treba se prodat jos jednom ko milicevic i slicni
Hebi me ako i Mujakic ne odigra sta
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
-
- Kontakt:
On kad pravi sastav prvo stavi Tahirovica pa onda ostale.fanatik19 je napisao/la: ↑09 jun 2025, 15:46Sta ocekivati sutra kada je u pitanju sastav, velika misterija.
Tahirovic ce nadam se preseliti na klupu a u odsustvu Sunjica, Hajradinovica i Huseinbasica logicno bi mi bilo da vezni red cine Basic i Saric(dobitna kombinacija).
Od napadaca svakako samo ostaju Bazdar Kulenovic tako da je to sigurno ko ce ako igrali s 2 napadaca. Odbrana je najkriticnija, jedino sam siguran da ce Muharemovic igrat a ostalo bas nista ne znam.
Tahirovic polovina sezone 24/25.
Ajax: 125 minuta
Repka: 543 minute
U ovome periodu kad je uspio igrat to znaci da ga ni Janelt nece moci izbacit iz prvi 11.
Pokeraš: ”Benjo ce postat igrac svjetske klase”
Ovako nesto ocekujem sutra:
Memic - Katic - Muharemovic - Mujakic
Burnic - Saric - Basic - Dedic
Bazdar - Kulenovic
Memic - Katic - Muharemovic - Mujakic
Burnic - Saric - Basic - Dedic
Bazdar - Kulenovic
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Tebi se mora priznati jedna stvar. Ako se dobro sjecam, kad se tek pojavio Tahirovic, ti si pisao ovdje da je on tanak igrac i da ima jake menadzere koji ga guraju u top klubove. Tada si bio ismijan, ali sada vidimo da nisi pricao na pamet. Svaka cast.Sindikat12 je napisao/la: ↑09 jun 2025, 16:01On kad pravi sastav prvo stavi Tahirovica pa onda ostale.fanatik19 je napisao/la: ↑09 jun 2025, 15:46Sta ocekivati sutra kada je u pitanju sastav, velika misterija.
Tahirovic polovina sezone 24/25.
Ajax: 125 minuta
Repka: 543 minute
U ovome periodu kad je uspio igrat to znaci da ga ni Janelt nece moci izbacit iz prvi 11.
Pokeraš: ”Benjo ce postat igrac svjetske klase”
Ma shvatio je i Pokeras da je Tahirbeg truba kad ga je zamijenio na poluvremenu protiv Kipra i mi izgledali deset puta bolje nakon toga. Ocigledno da je istina da ga se gura zbog vezica.
Igra cak i kad nema minuta u klubu. Slicno je i sa Bazdarom kojem je vjerovatno obecao da ce igrati ako se prebaci sa Srbije kod nas.
Igra cak i kad nema minuta u klubu. Slicno je i sa Bazdarom kojem je vjerovatno obecao da ce igrati ako se prebaci sa Srbije kod nas.

-
- Kontakt:
Sta mislis o malom Bajraktarevicu bruda? Treba li vise dobijati sansu?Mogli je napisao/la: ↑09 jun 2025, 16:27Ma shvatio je i Pokeras da je Tahirbeg truba kad ga je zamijenio na poluvremenu protiv Kipra i mi izgledali deset puta bolje nakon toga. Ocigledno da je istina da ga se gura zbog vezica.
Igra cak i kad nema minuta u klubu. Slicno je i sa Bazdarom kojem je vjerovatno obecao da ce igrati ako se prebaci sa Srbije kod nas.![]()

Zna lopte. Al ne pamtim kad sam vidio igraca njegove visine i godina da je sporiji i da manje trci. U malom fudbalu bi rasturao. Mozda se moze prebaciti.TommyHilfiger je napisao/la: ↑09 jun 2025, 16:36Sta mislis o malom Bajraktarevicu bruda? Treba li vise dobijati sansu?Mogli je napisao/la: ↑09 jun 2025, 16:27Ma shvatio je i Pokeras da je Tahirbeg truba kad ga je zamijenio na poluvremenu protiv Kipra i mi izgledali deset puta bolje nakon toga. Ocigledno da je istina da ga se gura zbog vezica.
Igra cak i kad nema minuta u klubu. Slicno je i sa Bazdarom kojem je vjerovatno obecao da ce igrati ako se prebaci sa Srbije kod nas.![]()
![]()

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Gledam Kazahstan-Makedonija sad i kod kazahstanaca u igru ulazi decko koji jos nema ni 17 godina!!
Kod naa se jos Alajbegovic ne poziva, mlad je, iako je vec sad, ako ne najbolji, onda sigurno top 3 veznjaka koje imamo.
To je taj nedostatak vizije.
Kod naa se jos Alajbegovic ne poziva, mlad je, iako je vec sad, ako ne najbolji, onda sigurno top 3 veznjaka koje imamo.
Pa kod nas su igraci perspektivni do 25-te godine zivota. Polako ima vremena.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Joj vas, pa sta treba? Mladog igraca stavit protiv San Marina i Slovenije u prijateljskoj pa da odmah pregori, uostalom vidite kolike su vrucine.
Ako su po Evropi svi glupi sto daju sansu mladim igracima mi nismo sigurno
Ako su po Evropi svi glupi sto daju sansu mladim igracima mi nismo sigurno
Srce, čast i ponos!
Prema najavama da će dati šansu onima koji nisu igrali u ranijim susretima a s obzirom na one koji nisu tu, moglo bi to ovako izgledati:

Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Hoćemo li imati rezervu protiv Slovenije
- superFrankie
- Kontakt:
Mali vec ima dogovoren transfer u Chelsea, sa 16 godina vec ima 10+ g/a i skoro 20 nastupa u seniorskom fudbalu tako da nije bas ista situacija. Ali da se Alajbegovica moglo barem par minuta protiv Slovenije ubaciti, moglo jeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑09 jun 2025, 17:21Gledam Kazahstan-Makedonija sad i kod kazahstanaca u igru ulazi decko koji jos nema ni 17 godina!!
-
- Kontakt:
Razbi Malic nos Amaru. Bas se okomili na Dedu nije ni cudno sto dolazi do konflikta.
Kod "stratega" se izgleda više grize i udara na treningu nego na utakmicama.
Kod "stratega" se izgleda više grize i udara na treningu nego na utakmicama.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nepozivanje Esmira i Alajbegovića za ovaj dvomeč stvarno ne mogu shvatiti. Razumijem eto i da Esmir ne igra za prvi tim čitavu polusezonu i da je Alajbegović bez minute seniorskog fudbala još uvijek ali protiv najlošije reprezentacije svijeta su morali dobiti šansu. Ne bi odigrali ništa lošije od ovih šta su pozvani kako god.
Al' bitno je zato da je 18 veznjaka dobilo šansu. Samo sam još čekao kad će Rahimića ubaciti.
Al' bitno je zato da je 18 veznjaka dobilo šansu. Samo sam još čekao kad će Rahimića ubaciti.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Poenta je imati viziju i "kaparisati" Kerima.Garantujem da ovaj Kazahstanac nece biti bolji igrac od njega.superFrankie je napisao/la: ↑09 jun 2025, 18:01Mali vec ima dogovoren transfer u Chelsea, sa 16 godina vec ima 10+ g/a i skoro 20 nastupa u seniorskom fudbalu tako da nije bas ista situacija. Ali da se Alajbegovica moglo barem par minuta protiv Slovenije ubaciti, moglo jeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑09 jun 2025, 17:21Gledam Kazahstan-Makedonija sad i kod kazahstanaca u igru ulazi decko koji jos nema ni 17 godina!!
Slazem se. Sa okomitim krilima bi se san marino daleko lakse rijesioBoixosNois1899 je napisao/la: ↑09 jun 2025, 20:31Nepozivanje Esmira i Alajbegovića za ovaj dvomeč stvarno ne mogu shvatiti. Razumijem eto i da Esmir ne igra za prvi tim čitavu polusezonu i da je Alajbegović bez minute seniorskog fudbala još uvijek ali protiv najlošije reprezentacije svijeta su morali dobiti šansu. Ne bi odigrali ništa lošije od ovih šta su pozvani kako god.
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.