FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jointunija
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Napokon,da je neko gruhne sa preko 30m 

Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Ovaj ne bira poziciju odakle ce pucat. Ozbiljna ljevica. Kad zategne slobodnjak podsjeti me na rahmetli Varupu.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Na 8:30 je taj udarac
Zašto uz njih ne dodati i Zeničanina, Šemdina i Barimca?Napaceni87 je napisao/la: ↑09 jun 2025, 17:45Ne zna, ali ako su iole pratili i gledali znaju da ta 3 juniora odskacu od ostalih
Šemdina svi hvale a i meni dobro izgleda, Zeničanin je ipak najbolji strijelac lige a Barimac je na vrlo deficitarnoj poziciji a ima strašnu ljevicu.
Koliko vidim samo Šemdin ima ugovor za sljedeću sezonu.
To mi je falilo cijelu sezonu. Ne mora ni pogoditi samo nek puca majku mu.
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 09 jun 2025, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
- Kontakt:
Sigurno pojacanje u odnosu na dosadasnje lijeve bekove.
Ne znam, ali imam neki osjecaj lijep za Alica. Sretno mu kako god.
Fk Željezničar.
- jointunija
- Kontakt:
Šemdin protiv Kreševa nije znao gdje goni,kao i Babaluk.Levin je napisao/la: ↑09 jun 2025, 17:54Zašto uz njih ne dodati i Zeničanina, Šemdina i Barimca?Napaceni87 je napisao/la: ↑09 jun 2025, 17:45Ne zna, ali ako su iole pratili i gledali znaju da ta 3 juniora odskacu od ostalih
Šemdina svi hvale a i meni dobro izgleda, Zeničanin je ipak najbolji strijelac lige a Barimac je na vrlo deficitarnoj poziciji a ima strašnu ljevicu.
To.mi je falilo cijelu sezonu. Ne mora ni pogoditi samo nek puca majku mu.
svi bi oni trebali na kaljenje u federalnu,odnosno dvojnu registraciju.
Sa obzirom da oni svi imaju nekakve menadžere,tako da će tražiti nerealne uslove,jer njih ne interesuje ni prvi tim,ni grb koji nose.
Čast pojedincima,tako stvari stoje nažalost.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Mislim da smo i mi kao navijaci nakon dugo godina zasluzili da imamo solidnog beka.
Sretno Enese, ima da sijeva sa svih strana
Sretno Enese, ima da sijeva sa svih strana
Mladi su to momci sa jako malo minuta u seniorskom fudbalu a još prilično neuigrani i lošeg samopouzdanja nakon loše sezone u OP. Ne treba pljuvati na prvu.jointunija je napisao/la: ↑09 jun 2025, 18:05Šemdin protiv Kreševa nije znao gdje goni,kao i Babaluk.
Sa obzirom da oni svi imaju nekakve menadžere,tako da će tražiti nerealne uslove,jer njih ne interesuje ni prvi tim,ni grb koji nose.
Uostalom, ponudiš uslove i predstaviš im plan i program i šta se očekuje od njih i ako hoće hoće a ako ne nije do tebe. Samo ne treba obećavati sve i svašta jer toj djeci je previše obećavano svakako.
-
- Kontakt:
Daj ba kakav Alić nemojte se zajebavati, čuj ima neki lijep osjećaj e bože sačuvaj
Ne mogu se sjetit imena, lijevi bek bio. Imao dobru ljevicu. Sjecam se jednu tekmu raspalio loptu i malo kraj stative i sledeci cini mi se Radnik na Grbavici ista situacija golcinu zabio. Posle nas otisao u Hrvatsku.NekoSaDaleka je napisao/la: ↑09 jun 2025, 17:25Na njegov pomen, naupadne mi onaj gol dok je igro za Mladost iz slobodnjaka na Grbavici kad ju je zavuko.
Djeluje ko igrača koji se ne boji opucati sa distance i kad god se nađe u prilici, smatram da nam je toga falilo ove sezone
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Kakav si ti stručnjak kad sudis o Šemdinu na osnovu Kreševa i 8-0 iz prve utakmice.jointunija je napisao/la: ↑09 jun 2025, 18:05Šemdin protiv Kreševa nije znao gdje goni,kao i Babaluk.Levin je napisao/la: ↑09 jun 2025, 17:54Zašto uz njih ne dodati i Zeničanina, Šemdina i Barimca?Napaceni87 je napisao/la: ↑09 jun 2025, 17:45Ne zna, ali ako su iole pratili i gledali znaju da ta 3 juniora odskacu od ostalih
To.mi je falilo cijelu sezonu. Ne mora ni pogoditi samo nek puca majku mu.
Bravo majstore.
Dio gdje trebaju ici na dvojnu registraciju se slazemo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ono sto sam gledao,trebao bi biti pojacanje za nas obzirom kakvi su nam bekovi bili.perodeformero je napisao/la: ↑09 jun 2025, 18:21Daj ba kakav Alić nemojte se zajebavati, čuj ima neki lijep osjećaj e bože sačuvaj
Kakva je ovo botina
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Znaci imamo beka.Gdje sredina gdje je napadac i krilo.Jaganjac i slične nesmatram pojačanjima nego popunjenim mjestom.Hoce li to u sredinu igrat Radovac.Zeljo spao na 4 mjesto pa ako ova prva 3 osvoje kup eto Evrope.Sabane vidiš li ovo.
-
- Kontakt:
Treba uzeti Jaganjca sa rezervom. Prednost je sto je u21 igrac, mlad i vjerujem da je veliki motiv kod njega. Ima logike pokusati sa takvim igracima. Na drugu stranu smo dobili nesto snaznijeg Lausevica tako da je tesko znati u kojem ce to smijeru ici. Samo sam ga nesto malo gledao zadnju utakmicu kad je u21 reprezentacija igrala prijatelju protiv Srbije.
- gegenpressing
- Kontakt:
Hajde malo i ti ohladi,nisu ni počele pripreme,gdje ovo gdje on,isto kakav balonja.Nevjerovatno
Brohra ribo se...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.