Hajde ti to objasni instant forumašima sa instant razmišljanjem.Brazzzoo123 je napisao/la: ↑09 jun 2025, 22:13Ako je samo Barbarez i sš problem trebaju sutra odmah ici. Bazdarevic ceka da dovrsi posao. Nismo realni ni sekunde, ocekuje se da se pozlati sve za godinu a decenijama se nije radilo nista. Takodzer trazi se dlaka u jajetu gdje igrac igra u metar, a ne i zbog cega nije funkcionisalo i da li bi uopste. Traziti mjesto za Demirovica, Bazdara,Gigovica i Hajradinovica na terenu je legitimno i proces, veci je problem da nisu bili nikakva prevaga protiv San Marina, jer su samo vodonose u svojim klubovima nevazno gdje igraju. Nedovoljno kvaliteta i fudbslskog i mentalnog kao i da svi moraju dati 120% su ovde najveci problem.Mi sa ovim igracima na posjed lopte igrati nemozemo, po utakmici imamo jedva po 3-5 sansi koje moramo iskoristiti. Stvar je da je sš tvrdoglav i drzi se ideje koja se korigirati mora, prije ili kasnije. Pored toga mislim da sš i Barbarez imaju vise posla i problema sa mladjim igracima nego sto su ocekivali.Takozvana generacija Z neda sebi srkleta, niti je saburli vec gleda samo svoje interese ako moze odmah, lojalnost im nije jaca strana. Sve ovo moramo sad pomnoziti sa nerealnim navijacima i sljamom koji skandira protiv istog saveza kad je timu najpotrebnija podrska i novinarima koji traze senzacijske vijesti, a clanci su im zuta stampa na nivou telegrafa i izvori mahalanje zena po brijacnicama. Znam ja zbog cega, hljeb se mora zaraditi, ali barem ponekad treba zapeti i stvoriti clanak i to bez statistike i kilometraznih prevedenih zitata. Kako? Imamo toliko potencijalnih igraca, gdje se nagadja sta kako, uradite intervjuu.Mozda otkrijete tako kojeg igraca.Onda istrazite zbog cega nemozemo stvoriti igraca, zbog cega u najvecim klubovima nema cestitog igraca da moze pomoci repci. I na kraju nemorate vi svi negativci tjerati ni Barbareza niti sš oticice oni sami, jer ce te im ogaditi posao sa vasim pljuvanjem.
Ovaj stručni štab i Barbarez je nešto najbolje što nam se moglo desiti ali šta očekivati od dežurnih hejtera, istih onih koji u 80 min. pri rezultatu koji nas vodi u finale baraže i u trentutku kada momcima treba najveća podrška ispunjavaju zahtijeve svojih političkih pokrovitelja i skandiraju kontra saveza.