Kao sto sam vec jednom rekao ne vezi me sa laznim hadzijom. Kad ces ga otjerat sad il odma?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kao sto sam vec jednom rekao ne vezi me sa laznim hadzijom. Kad ces ga otjerat sad il odma?
Šta napisa lik hahahaha, a mi sezonu završili sa istim brojem bodova kao i 3. tj. Sarajevo
Tip igraca koji nam je falio proslu sezonuManijakdolopate je napisao/la: ↑09 jun 2025, 21:24Da li bi nam pomogao Mirzad Mehanović u ovoj situaciji, voljan je da se vrati u Bosnu i Hercegovinu, slobodan igrač, ima ponudu Veleža a Željovac je.
To ti stvarno misliš da neće doći bolji špic od tog Krpića ili vezni bolji od Radovca?
Ma ja govorim vec godinama sad. Treba reformirati omladinski pogon . I jest ne bi nama trebao radovac i krpic kad bi mi imali omladinski pogon koji bi za 5 godina proizveo zajka zebu , muamera svraku , semira stilica , edina cocalica , ibrahima sehica , ervina zukanovica itd. I kao tadasnjih godina dio igraca prodati dio ti je bio korijen ekipe i onda ti dodje adilovic iz celika zabije 20 golova jer ima strasnu potporu iz veznog reda koja je citava dosla iz omladinskog pogona . A ne sada necu ja nikog vrijedjati ali ko je u zadnjih 7 , 8 godina izasao iz naseg pogona na nivou svrake ili nekog od tih igraca koji su manje vise izlazili kao na traci .gegenpressing je napisao/la: ↑09 jun 2025, 22:07To ti stvarno misliš da neće doći bolji špic od tog Krpića ili vezni bolji od Radovca?
Mene je iznenadio načinom razmišljanja u prvom obraćanju, posebno rečenicom da ovim mandatom završava priču u ovom smislu. Ado je naš od glave do pete, zna kako sve ovo funkcioniše. Od posljednjeg mandata kod nas, nije što se kaže "luftao" i sigurno je 100% tačno ovo što i sam kaže za sebe. Ovo je zicer za omladince koji bar malo znaju lopte i vrijede. Sad trebaju zapeti kao nikad do sada. Interesantno mi je i ovo da je "konačno stručni štab po njegovom", bit će zanimljivo vidjeti ko su ti ljudi. Da se što prije riješe odlasci/dolasci, da pripreme prođu bez povreda i da se sprovede zamisao stručnog štaba, vjerujem da možemo dodatno napredovati.Virtu4l je napisao/la: ↑09 jun 2025, 23:13Dobar intervju Adžema, posebno ovo na kraju. Kao što i sam kaže, ovo mu je prva prava prilika gdje ima sve što normalan trener treba imati. Solidan kostur ekipe, siguran ugovor, pita se oko transfera i to je to. Napisao bih i podršku uprave kluba, ali znamo da to kod nas ništa ne znači i da je samo deklarativno.
Istog sam misljenja,sigurno da nam moze donijeti kvalitet a pri tome nije ni puno star 32 godine.irfo je napisao/la: ↑09 jun 2025, 21:40Tip igraca koji nam je falio proslu sezonuManijakdolopate je napisao/la: ↑09 jun 2025, 21:24Da li bi nam pomogao Mirzad Mehanović u ovoj situaciji, voljan je da se vrati u Bosnu i Hercegovinu, slobodan igrač, ima ponudu Veleža a Željovac je.
I mene pozitivno iznenadio intervju. Nadam se izlasku u Evropu sljedece sezone i probati u kupu dogurati sto dalje.Bersaga je napisao/la: ↑09 jun 2025, 23:39Mene je iznenadio načinom razmišljanja u prvom obraćanju, posebno rečenicom da ovim mandatom završava priču u ovom smislu. Ado je naš od glave do pete, zna kako sve ovo funkcioniše. Od posljednjeg mandata kod nas, nije što se kaže "luftao" i sigurno je 100% tačno ovo što i sam kaže za sebe. Ovo je zicer za omladince koji bar malo znaju lopte i vrijede. Sad trebaju zapeti kao nikad do sada. Interesantno mi je i ovo da je "konačno stručni štab po njegovom", bit će zanimljivo vidjeti ko su ti ljudi. Da se što prije riješe odlasci/dolasci, da pripreme prođu bez povreda i da se sprovede zamisao stručnog štaba, vjerujem da možemo dodatno napredovati.Virtu4l je napisao/la: ↑09 jun 2025, 23:13Dobar intervju Adžema, posebno ovo na kraju. Kao što i sam kaže, ovo mu je prva prava prilika gdje ima sve što normalan trener treba imati. Solidan kostur ekipe, siguran ugovor, pita se oko transfera i to je to. Napisao bih i podršku uprave kluba, ali znamo da to kod nas ništa ne znači i da je samo deklarativno.