Sve potpisujem, osim da je Kapetanovic skart. On je sasvim solidan igrac.jurisicduska je napisao/la: ↑09 jun 2025, 21:24Imamo sasvim dovoljan broj igrača sa Bh pasosem.
Svaki vam put neko sa strane ublehu baci. Pa vi počnete tu istu retoriku prosipat.
Nasi igrači se prave da se prodaju i mladi su većinom
Mehic
Musija
Kupresak
Beganovic
Đuric
Krdzalic
Mehmedovic
Hamzić
Imaš i ove iskusnije
Gojkovic
Mustafic
Turkes
Imaš juniora hejbet tipa Vrban, drugi Mehmedovic koji će bit u rotaciji
Ima i škarta tipa Kapetanovic
Nije to bas 1 u prvih 11 nego bar 4 i još nekoliko u rotaciji sto je pola ekipe. 50:50 je ok sasvim.
Druga stvar Mlinaric npr ti je isto kao domaci igrač etablirao se u ovoj ligi , Guli igra neko vrijeme ovu ligu , Kyeremeh također
Sasvim normalan broj domaćih igrača. Možda sam nekog fulio ali ok je to sve.
Nama treba pojačanje u slučaju da zadržimo ove iste igrače
GK
Stoper
Jedno krilo
To bi bilo to.
Ništa specijalno
Imaš već okosnicu ekipe koju si nadopunio sa Mamasom i Mlinaricem
Ostalo kako ko ode dovoditi
Tipa ode Pavičić dovest traj profil
Tipa ode Guli dovest taj profil
Etc etc
Akademija godišnje treba izbaciti 1-2 igrača ako to uspijemo to je ogroman posao.
Ove godine Čelik , Mujkic slijedece nek to budu hajmo reci Jatta i možda ovaj golman , možda Vrban, Mehmedovic
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Jasta je nego skart. Iduci klub gosk.pjankesarajevo je napisao/la: ↑09 jun 2025, 21:31Sve potpisujem, osim da je Kapetanovic skart. On je sasvim solidan igrac.jurisicduska je napisao/la: ↑09 jun 2025, 21:24Imamo sasvim dovoljan broj igrača sa Bh pasosem.
Svaki vam put neko sa strane ublehu baci. Pa vi počnete tu istu retoriku prosipat.
Mehic
Musija
Kupresak
Beganovic
Đuric
Krdzalic
Mehmedovic
Hamzić
Imaš i ove iskusnije
Gojkovic
Mustafic
Turkes
Nije to bas 1 u prvih 11 nego bar 4 i još nekoliko u rotaciji sto je pola ekipe. 50:50 je ok sasvim.
Druga stvar Mlinaric npr ti je isto kao domaci igrač etablirao se u ovoj ligi , Guli igra neko vrijeme ovu ligu , Kyeremeh također
GK
Stoper
Jedno krilo
To bi bilo to.
Ništa specijalno
Etc etc
Akademija godišnje treba izbaciti 1-2 igrača ako to uspijemo to je ogroman posao.
Ove godine Čelik , Mujkic slijedece nek to budu hajmo reci Jatta i možda ovaj golman , možda Vrban, Mehmedovic
Ne da je škart, nego nivo ispod škarta.pjankesarajevo je napisao/la: ↑09 jun 2025, 21:31Sve potpisujem, osim da je Kapetanovic skart. On je sasvim solidan igrac.jurisicduska je napisao/la: ↑09 jun 2025, 21:24Imamo sasvim dovoljan broj igrača sa Bh pasosem.
Mehic
Musija
Kupresak
Beganovic
Đuric
Krdzalic
Mehmedovic
Hamzić
Imaš i ove iskusnije
Gojkovic
Mustafic
Turkes
GK
Stoper
Jedno krilo
To bi bilo to.
Ništa specijalno
Etc etc
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Kapetanovic je bio povrjedjen i treba to uzet u obzir, momak je mlad i pored katastrofalne povrede ono minuta sto je igrao nisam osjetio da ima imalo straha, vidi se da mu nedostaje minutaza.. sad KAPETANOVIC I KRDZALIC moraju odradit full pripreme i da pokazu sta mogu, ako bude ko i ove godine zahvalit se momcima i noga..
Rogic je tek 6 golman pl bh (najgora liga na svijetu).To sto je on primio mali broj golova neznaci da je to njegova zasluga, jos ako dodamo katastrofalne greske kad je tek dosao i da mu je uzimo svak ziv minutazu neka hvala. I po mom nekako je i nizak za golmana. O greskama tipa kad mu je onaj iz sloge zabio go (promasio loptu pa napucavanje grahovca u ledja pa protiv sloge u doboju pa go borca despotovic sa 30 m. Jeste bolji nego je bio kad je tek dosao. Muftic golman sloge golman igmana hadzikic oba golmsna zrinjskog sve ijedan golman je bolji od Rogica. Dali bi njeg vise volio nego Rockova kao drugog golmana NARAVNO.
Golman stoper ako niko neode
Postoce otic
Golman stoper 2 vezna spic
Rogic je tek 6 golman pl bh (najgora liga na svijetu).To sto je on primio mali broj golova neznaci da je to njegova zasluga, jos ako dodamo katastrofalne greske kad je tek dosao i da mu je uzimo svak ziv minutazu neka hvala. I po mom nekako je i nizak za golmana. O greskama tipa kad mu je onaj iz sloge zabio go (promasio loptu pa napucavanje grahovca u ledja pa protiv sloge u doboju pa go borca despotovic sa 30 m. Jeste bolji nego je bio kad je tek dosao. Muftic golman sloge golman igmana hadzikic oba golmsna zrinjskog sve ijedan golman je bolji od Rogica. Dali bi njeg vise volio nego Rockova kao drugog golmana NARAVNO.
Golman stoper ako niko neode
Postoce otic
Golman stoper 2 vezna spic
-
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:
Do kad više mislite kačiti sofascore tim hrvata?
Ma Roga je top, pogotov za ekipu. Mudonja, glami, yebe im sve, malo lud dize moral ekipe. Odlican golman za nase lige.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
ide se iz krajnosti u krajnost
Rogic nam je pola ekipe.
-
- Kontakt:
@Pjanke
Ne moramo se slagati oko svega. Nisam pripadnik pljuvanja igrača znas i sam da branim uvijek igrače, pozivam na podršku.
Kapetanović koji uzgred rečeno nije vise ni tako mlad. 21 godina.
Nema niti jednu karakteristiku za pristojan nivo igre.
Bekovi ili wing bekovi (kako mi volimo nazivati naše bekove koji su kvalitetom daleko od tog nivoa da se tako nazovu ali hajde ), projektovana pozicija LB ili LWB bi trebao imati slijedece karakteristike
Fizička sprema - moć ponavljanja cijeli meč - nije ni blizu tog nivoa , u sprintu trci vrlo malo, vrlo malo generalno pokriva prostora
Brzina i eksplozivnost - nema, jedan od sporijih igrača
Anticipacija - izlazak sa pozicije kako bi pokupio drugu loptu i osigurao nam reposjed ili posjed - nikad vidio nisam da je to uradio niti da se pomjerio s pozicije da otvori prostor ni da suzi ni bilo šta slično
Centaršut - katastrofalan
Dribling - očajan
1/1 u oba pravca ispod svakog nivoa
Pregled igre 0 poena čak i kad bi ga neko izbacio u trk najčešće zabije glavu u pod i nabije prema 16 metara pa ako ako
Duel - ne treba ni govorit, nejak , nestabilan
Pozicioniranje - možda i najgori segment njegove igre nikad nije
gdje treba biti
Neutralizacija krila - ne znam nije dobar ni poziciono ni čovjeka
Prvi dodir - mogu izvaditi komplikaciju njegovih loših prvih dodira i poklanjanja ogromne zone terena protivniku
Pod pritiskom igra - los i nikakav , kako pritiskom protivnika tako i nakon jedne psovke nema ga po 30 minuta na utakmici
Pas igra - vrlo upitna i kratka a ne znam da sam kad vidio da promjeni stranu preskoči stopera uglavnom je to pravom do sebe a i tad fula
Vjeruj da nema niti jedan potreban nivo igre da bude profesionalni fudbaler. Živi bili pa vidjeli da će on karijeru graditi nešto poput Mulalica s tim da je Mulalic imao bolje predispozicije svaku od ovih od njeg. A ni on nije dobar. Ni za Sloge npr.
Ne moramo se slagati oko svega. Nisam pripadnik pljuvanja igrača znas i sam da branim uvijek igrače, pozivam na podršku.
Bekovi ili wing bekovi (kako mi volimo nazivati naše bekove koji su kvalitetom daleko od tog nivoa da se tako nazovu ali hajde ), projektovana pozicija LB ili LWB bi trebao imati slijedece karakteristike
Fizička sprema - moć ponavljanja cijeli meč - nije ni blizu tog nivoa , u sprintu trci vrlo malo, vrlo malo generalno pokriva prostora
Anticipacija - izlazak sa pozicije kako bi pokupio drugu loptu i osigurao nam reposjed ili posjed - nikad vidio nisam da je to uradio niti da se pomjerio s pozicije da otvori prostor ni da suzi ni bilo šta slično
Dribling - očajan
Pregled igre 0 poena čak i kad bi ga neko izbacio u trk najčešće zabije glavu u pod i nabije prema 16 metara pa ako ako
gdje treba biti
Prvi dodir - mogu izvaditi komplikaciju njegovih loših prvih dodira i poklanjanja ogromne zone terena protivniku
Pod pritiskom igra - los i nikakav , kako pritiskom protivnika tako i nakon jedne psovke nema ga po 30 minuta na utakmici
Pas igra - vrlo upitna i kratka a ne znam da sam kad vidio da promjeni stranu preskoči stopera uglavnom je to pravom do sebe a i tad fula
Vjeruj da nema niti jedan potreban nivo igre da bude profesionalni fudbaler. Živi bili pa vidjeli da će on karijeru graditi nešto poput Mulalica s tim da je Mulalic imao bolje predispozicije svaku od ovih od njeg. A ni on nije dobar. Ni za Sloge npr.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Hebi ga nije moguce da je u svemu katastrofalan, ko da si mene opisao jbtjurisicduska je napisao/la: ↑09 jun 2025, 23:00@Pjanke
Dribling - očajan
gdje treba biti
Svakako nema mjesta u ekipi ako ostanu Kupresak i Mujkic
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Samo nek nas navijace ne slusaju i sve ce biti dobro.
Šta bi s Viverosom na kraju, jesu l' ga zaklali ili nisu? 

Odličan podcast sa Mariom Kovacevicem, veliki covjek i nas navijac. Nadam se da ce dobiti sansu u buducnosti da nas vodi.
Sarajevo ima supertalentovanu generaciju pionira, osvojili su sve ove sezone

Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
bolje rogic nego begovic
Ni blizu, ovo su 2009. i 2010. godište a Zulum je 2014.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Kyle88, mnon46, PapakIzSa, SamoDaKazeem i 68 gostiju.