hazarder je napisao/la: ↑10 jun 2025, 13:49
ErosViverosViv je napisao/la: ↑10 jun 2025, 13:44
hazarder je napisao/la: ↑10 jun 2025, 13:38
Još se masne odštete platiše za 2 vunderkinda koji jedva 500 minuta ukupno sastaviše. Al' se priča po mahali da titule u omladinskim kategorijama nisu bitne.
Samo realno i iskreno, koliko god to bolno bilo! Koji dio činjenica ti se nije svidio?
Ništa što sam napisao ne ide kontra tvog posta, naprotiv. Sramota je da se plaćaju odštete za juniore koji ne mogu ni stabilne minutaže a kamoli učinka nekog imati u omladinskoj ligi a kamoli prvom timu i da se po 20 bodova za prvim zaostaje. Ako ništa valjda su naučili da Prvu RS ligu treba zaobilaziti u širokom luku.
Osjećao sam se prozvanim zbog "
Al' se priča po mahali da titule u omladinskim kategorijama nisu bitne. 
", zato sam mislio da je možda nekome nejasno gdje smo i koliku "težinu" ima trofej osnovaca koji će do juniorskog staža promijeniti 2 kluba 14 trenera, 7 djevojčica, 12 pozicija, 3 spola, izrasti 15cm, neko će se udebljati, neko smršati, neko drogirati, nekoga će roditelji usmjeriti na krivi put, nekome će menadžer usaditi u glavu da je ronaldo itd itd.
Jedini bitni trofeji su titula u seniorima i titula u juniorima s igračima koji žestoko konkurišu za prvi tim. Znači nikakvi turniri i trofeji sa djecom nas ne interesuju, niti kupovi sa seniorima, samo titula i evropski iskorak!
Kakvi ovi trofeji sa pionirima gdje igraš protiv goška i slobode, trener ih mora vraćati jer ih uđe 12 u igru, brojeve na dresovima crtaju flomasterima, lijepe trakom, različite šorceve imaju, ne znaju ni kako se skupe za utakmicu. I trebam sad slaviti trofej u ligi u kojoj je gošk primio 200+ golova a dao 1 za čitavu godinu. Gdje god je šta bitno, svinje i borac su to pokupili.