Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
A j3bem ti zivot jesam se pozelio pljeskavice u lepinji u onoj ulicici blizu Sloge. Tamo preko ceste bila ona U2 pizzeria. Pljeskavica,mozes samo uzeti za ponijeti. U vrijeme kad sam studirao u Sa i izlazio u Slogu,Jez,Pirate, pljeska tu bila 3 KM. Radi li i dalje? Kako se zove onaj fast food?
I burek kod Elme na Stupu ispod mosta, prije nego ce Tibra Pacifik napraviti urbicid u Sarajevu. Dobra,a ne tako stara, vremena.
I burek kod Elme na Stupu ispod mosta, prije nego ce Tibra Pacifik napraviti urbicid u Sarajevu. Dobra,a ne tako stara, vremena.
Al' kako niko ne je.be ni dva posto ove yawn-ere
Jel to kantina?

đe nađoše krastavce s pomfritom

- JayCatwright
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Je li misliš na Bilbo?Mocvara1991 je napisao/la: ↑10 jun 2025, 16:57A j3bem ti zivot jesam se pozelio pljeskavice u lepinji u onoj ulicici blizu Sloge. Tamo preko ceste bila ona U2 pizzeria. Pljeskavica,mozes samo uzeti za ponijeti. U vrijeme kad sam studirao u Sa i izlazio u Slogu,Jez,Pirate, pljeska tu bila 3 KM. Radi li i dalje? Kako se zove onaj fast food?
Samo deri jalapeñose kad god mozes, ja ih praktikujem sa svakim skoro obrokom, ubijaju kanceriozne celije.JayCatwright je napisao/la: ↑10 jun 2025, 17:03Jalapenosi![]()
Jeste kantina
- JayCatwright
- Kontakt:
Ne paše mi ljuto zadnjih par godina, a jučer me fino potkočilo oko srca kad sam jeoalemsa je napisao/la: ↑10 jun 2025, 17:05Samo deri jalapeñose kad god mozes, ja ih praktikujem sa svakim skoro obrokom, ubijaju kanceriozne celije.

doduše baš sam pretjerao i odmah leg'o
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Reflux ili GERB, ko da gledamJayCatwright je napisao/la: ↑10 jun 2025, 17:09Ne paše mi ljuto zadnjih par godina,a jučer me fino potkočilo oko srca kad sam jeo
![]()

Ma dobro burazeru dok organizam navikne, jedno 10 tih slices dnevno i nakon hefte dobro sve. Jest da ce tih 7 dana proces zahoda (da prostis) biti neugodan ali kasnije, ides ono kao u srednjoj skoli bez trunke napinjana nebitno sta jeo.JayCatwright je napisao/la: ↑10 jun 2025, 17:09Ne paše mi ljuto zadnjih par godina, a jučer me fino potkočilo oko srca kad sam jeo![]()
Likovi placaju kurave, a ovamo placu za cijene. Ne trebaju ti takvi u firmi sigurno.TommyHilfiger je napisao/la: ↑10 jun 2025, 16:33Ja bas nudio nekim forumasima posao za 3 milje, nece. Raja je bagra, nece da radi, navikli samo kukati. Ma da ne znam kako se moze izgurati sa 8 stoja. Ja toliko za dan skrsim.![]()

- JayCatwright
- Kontakt:
Jeste, reflustat bas pomaže, al nisam imao jucerMaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jun 2025, 17:13Reflux ili GERB, ko da gledamJayCatwright je napisao/la: ↑10 jun 2025, 17:09Ne paše mi ljuto zadnjih par godina,a jučer me fino potkočilo oko srca kad sam jeo
![]()
doduše baš sam pretjerao i odmah leg'o![]()

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Hoće li biti dana žalosti kod nas zbog ovoga u Austriji ili je to samo rezervisano kada je potrebno uvlačenje u guzove agresorskoj zemlji?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Ne. Mislim da se nije tako zvao. U Dalmatinskoj,gdje je Azel , samo tamo sa strane,samo kroz prozor radio. Ima u tom redu i kafic,vidim sad se zove Blind Tiger. Al fast food tacno na cosku tog objekta,na semaforu. 3 KM pljeskavica u lepinji bila i neki njihov ljuti namaz,radili non stop. Nije mi bilo mrsko s Otoke ici maksuzMaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jun 2025, 17:05Je li misliš na Bilbo?Mocvara1991 je napisao/la: ↑10 jun 2025, 16:57A j3bem ti zivot jesam se pozelio pljeskavice u lepinji u onoj ulicici blizu Sloge. Tamo preko ceste bila ona U2 pizzeria. Pljeskavica,mozes samo uzeti za ponijeti. U vrijeme kad sam studirao u Sa i izlazio u Slogu,Jez,Pirate, pljeska tu bila 3 KM. Radi li i dalje? Kako se zove onaj fast food?
- JayCatwright
- Kontakt:
Melisa ti se to zoveMocvara1991 je napisao/la: ↑10 jun 2025, 17:30Ne. Mislim da se nije tako zvao. U Dalmatinskoj,gdje je Azel , samo tamo sa strane,samo kroz prozor radio. Ima u tom redu i kafic,vidim sad se zove Blind Tiger. Al fast food tacno na cosku tog objekta,na semaforu. 3 KM pljeskavica u lepinji bila i neki njihov ljuti namaz,radili non stop. Nije mi bilo mrsko s Otoke ici maksuzMaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jun 2025, 17:05Je li misliš na Bilbo?Mocvara1991 je napisao/la: ↑10 jun 2025, 16:57A j3bem ti zivot jesam se pozelio pljeskavice u lepinji u onoj ulicici blizu Sloge. Tamo preko ceste bila ona U2 pizzeria. Pljeskavica,mozes samo uzeti za ponijeti. U vrijeme kad sam studirao u Sa i izlazio u Slogu,Jez,Pirate, pljeska tu bila 3 KM. Radi li i dalje? Kako se zove onaj fast food?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Bravo majstore.JayCatwright je napisao/la: ↑10 jun 2025, 17:30Melisa ti se to zoveMocvara1991 je napisao/la: ↑10 jun 2025, 17:30Ne. Mislim da se nije tako zvao. U Dalmatinskoj,gdje je Azel , samo tamo sa strane,samo kroz prozor radio. Ima u tom redu i kafic,vidim sad se zove Blind Tiger. Al fast food tacno na cosku tog objekta,na semaforu. 3 KM pljeskavica u lepinji bila i neki njihov ljuti namaz,radili non stop. Nije mi bilo mrsko s Otoke ici maksuz
-
- Kontakt:
@JayCatwright
Jeste. Ne radi vec dugo?
Jeste. Ne radi vec dugo?
- JayCatwright
- Kontakt:
Ma 15 ak godina sigurno rekao bih, mislim da su ti se tu potrovali ljudi jednom masovno
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Je li se ono Pomodorino zvala ona picerija kod Doma armije, kad se za dan 230 ljudi javilo na infektivnu kliniku, nakon što su tu jeli?JayCatwright je napisao/la: ↑10 jun 2025, 17:38Ma 15 ak godina sigurno rekao bih, mislim da su ti se tu potrovali ljudi jednom masovno
- JayCatwright
- Kontakt:
Jeste, skroz sam zaboravio na to jbtMaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jun 2025, 17:43Je li se ono Pomodorino zvala ona picerija kod Doma armije, kad se za dan 230 ljudi javilo na infektivnu kliniku, nakon što su tu jeli?JayCatwright je napisao/la: ↑10 jun 2025, 17:38Ma 15 ak godina sigurno rekao bih, mislim da su ti se tu potrovali ljudi jednom masovno

https://www.klix.ba/vijesti/bih/masovno ... u/70511024
Aj kako izvuče Melisu iz naftalina. Koliko se tamo pljeskavica pojelo ..JayCatwright je napisao/la: ↑10 jun 2025, 17:30Melisa ti se to zoveMocvara1991 je napisao/la: ↑10 jun 2025, 17:30Ne. Mislim da se nije tako zvao. U Dalmatinskoj,gdje je Azel , samo tamo sa strane,samo kroz prozor radio. Ima u tom redu i kafic,vidim sad se zove Blind Tiger. Al fast food tacno na cosku tog objekta,na semaforu. 3 KM pljeskavica u lepinji bila i neki njihov ljuti namaz,radili non stop. Nije mi bilo mrsko s Otoke ici maksuz

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Jabroni, MaroonBjelave i 36 gostiju.