Napustit će on Orenburg, ne žele da mu produže ugovor a ne želi ni on.
Ivan Bašić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
RosicVildan
- Kontakt:
Re: Ivan Bašić
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
Marin koji je prouzrokovao autogol Fakela haman i ne slavi, boli ga tuki
Gledao sam negdje od 30te minute, Ivan dobar bio bgm, mislim da ga je izvadio radi zutog kartona ovako rano da ne bi pocrvenio s obzirom da su skoro cijelo 2. Pol imali igraca vise..
4/5 osvojeni dueli
4/6 duge lopte
Tjesio sam se malo skauta u Rusiji trenutno da ima, ali opet da se nije povezivao bar s nekim u vrhu Ruskog fudbala nikako.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Izleti mi ovo, ne znam koliko je stranica pouzdana.
- Maroon1946
- Kontakt:
Drugi najbolje ocjenjen igrač...
38/43 tacnost dodavanja
7/7 duge lopte
9/14 osvojeni dueli.
P.S.- nije nerealno i da se izbori opstanak u ligi, mjesto koje vodi u baraz je sada samo 3 boda udaljeno.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Basic (23) asistencija
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Rubin je isto ok varijanta, stabilan prvoligas.
Ako potpise za kakvog cvajtasa sa ambicijom ulaska u bundesligu ne bi bilo lose. Sve u svemu, nadam se da ce naci dobar klub jer kao reprezentativac i slobodan igrac ce sigurno dobiti bar 2 dobre ponude.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Ma nemoj nekima ni pokusavat objasnit. Prije 2 godine ga komplet forum prizivao u reprezentaciju jer je u mladoj izgledao kao prajm Iniesta naspram ostalih. Svi govorili odmah u A tim uzece ga Hrvati sad ne valja nikome i Ruski je FNL igrac a siguran sam da ce nac fin klubic sebi jer mu je istekao ugovor s Orenburgom + reprezentativac.Sindikat12 je napisao/la: ↑10 jun 2025, 17:23Ne moze u isti recenicu sa Mujakicem, realno momak nista nije slabiji od trenutni veznjaka mozda jedino Gigovic bolji od njeg.
Ono prilike sto je dosad dobio u reprezentaciji sasvim korektno odradio.
Jedino sto mi smeta kao i vecini forumasa je njegov menadzer smrdljivi, to definitivno.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Beli98, Blackwargreymon, boki86, Bordo10, Brazzzoo123, CAGarfia, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, DanijelTZ, DeeWa, DoktorXabaras, DUVNO1921, ELDIABLO20, enobarca, ErosViverosViv, FerdinandF, Fudo, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, guillermo, Hafiz00, Hajdeee, HariTz, Imamkarbarum, invincible1921, Invincibles14, J1897, JohannWolfgang, Kapetan, karajlo, Kaunas, lakilone, Lavcina, legendarnadruga, Maestro^^, MostarNeretva, Muumii, napapijri1987, omanovski, Pensioner26, PointBlank, Proximic, PSV, RaZuti, Shevko, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, THEC, Venom, VibeTribeX, Wolffire, Zglavkar i 328 gostiju.